4 sterren: goede service, goed behandeld

correcte behandeling, overstapservice prima voor elkaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geen gedoe. Geen eindeloze hoeveelheid mail. Super.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alleen jammer dat de meterstanden niet zijn door gegeven van het moment van overname.vandaar een 6 De rest kan ik niet beoordelen daar ik geen kontakt heb gehad met pure energie.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over stap ging prima. Ook de beloofde actie zaken gingen soepel, t shirt fc twente en shoptegoed. Ben hardstikke tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

in mijn korte relatie met jullie heb zeer prettige ervaring.

Geen mening

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed en vriendelijk geholpen, geen wachttijden dus snel een medewerker aan de telefoon, heldere website, voordelige tarieven + (!) 100% groene energie. Wat wil je nog meer?

leuk bedrijf en mensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle goede dienstverlening. Duidelijke informatie, ook op website. Wij stapten over omdat Pure energie goed aangeschreven staat als duurzame energieleverancier.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel vriendelijk en correct geholpen bij alle vragen veel beter dan onze vorige leverancier

2 sterren: slechter dan verwacht

In de maling genomen over de prijs van gas. Via de online check op 254 per maand maar in de realiteit 380 per maand. Vandaag meteen contract opgezegd, ook het al lopende elektriciteit contract. Helemaal klaar met pure energie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na aanmelding kwam kwam er een vertraging door de verkopende makelaar. Keurig opgelost door pure energie ... Verder mooie visie kortom zou me zo weer aanmelden :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima behandeld zowel via de telefoon, maar via email en uitleg. Met vriendelijke groeten Rita eggert

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk en behulpzaam.Informatie was duidelijk en snel gereageerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is nog te vroeg voor een uitgebreid oordeel; ik heb mijn eindafrekening van mijn oude provider nog niet ontvangen of de eerste afschrijving van Pure Energie, maar alles is, oogt en voelt heel goed tot zover! Iets meer suggestie van kleur en natuur bij de begeleidende fotoos is welkom!

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima geregeld zonder al te veel moeite overgestapt en pure energie is goedkoper dan onze voerige energie leverancier

zeer klant vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en snel geregeld .Ben zeer tevreden met Pure Energie.

Alles prima!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eigenlijk heb ik helemaal niets gemerkt van de overstap. Begon mij eigenlijk al zorgen te maken dat ik misschien nu van 2 bedrijven energie en energie rekening ging krijgen... Maar pas de eindafrekening ontvangen van de oude energie leverancier met bericht dat ik binnenkort het te veel betaalde bedrag terug gestort krijg. Dus ja, ging prima!!!

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De overstap verliep zeer vlot. De toegezonden mailberichten waren duidelijk, waardoor ik nog niet persoonlijk contact heb hoeven opnemen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Allereerst viel het me op in de mailwisseling dat er ondertekend werd met "team klantgeluk". Geweldig! :-) En tot dusver heeft Pure Energie dat ook waargemaakt. Waar ik (aangezien we jaren in Belgie hebben gewoond en alles daar iets anders werkt) aan het sukkelen was met meterstanden uitlezen, werd alles meteen door dit team voor mij in orde gemaakt. Ook kundig te woord gestaan aan de telefoon.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nog maar net begonnen, maar tot nu toe altijd snel antwoord en goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

volgend jaar als ik mijn eerst afrekening krijgt en deze voldoet aan u belofte , 75 euro per maand, dan kan ik pas Pure-energie aan iemand bevelen

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?