Duidelijke website. En gemakkelijk en gebruiksvriendelijk, Regelmatig contact via email. Gebruiksvriendelijk gebruik om account aan te maken.
Fijn om te horen! Bedankt voor de fijne review
Geen enkele overlast gehad van overstap
Geen bericht goed bericht, zeggen we danmaar. :-)
we hebben hem net pas dus kan nog niet heel veel zeggen
En toch uit goed vertrouwen een dikke "10". :-) Dankje wel en van harte welkom bij Pure Energie
Met engie goed afgesloten van Essent nog geen afrekening
Oude leveranciers hebben in de regel 6 weken de tijd om een eindafrekening naar de klant te sturen. Dit zou in uw geval eind 2018 zijn. Dus nog even een moment geduld denk ik. En anders goed om eens met Essent te bellen wanneer deze ongeveer verwacht wordt.
Zonder problemen overgegaan
Goed om te horen! :-) Welkom bij Pure Energie
Mijn overstap is niet goed gegaan. Krijg nu alsnog een rekening van mijn oude leverancier over december terwijl ik al over zou moeten zijn. Waarschijnlijk allerlei oorzaken, maar ik verwacht dat dit geregeld wordt door jullie. Nu krijg ik alles op m'n bordje.
Ik zie dat bij de aanmelding verwarring was met twee huisnummers. Jammer dat het hierdoor niet helemaal soepel verlopen is. Ik zie al wel dat mijn collega's hier druk mee bezig zijn om alles als nog in orde te krijgen. Dus ik heb er vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen. Bedankt voor je feedback.
Goede telefonische uitleg over het product en diensten en tevens een overzichtelijke en duidelijke website. Zeker een aanbeveling en het product dat jullie leveren is super.
En super dat je bij ons klant bent geworden Ruben! Van harte welkom bij de (6x) groenste. :-)
vriendelijk goede regeling
alles verliep in een flow. Alleen van te voren was een bepaalde site niet bereikbaar. Eenmaal in handen van jullie klantenservice werd ik geholpen door een uiterst vriendelijk en beschaafd medemens en daarna was de rest een fluitje van een cent. Ik word echt gelukkig van het idee dat ik nu groene stroom ontvang. Alle lof ook voor de chocolade reep die jullie verloten van het merk tony etc. ook al zo'n (h)eerlijk en puur oké product
Wouw Wilma! Wat een onwijs leuke review heb je toch geplaatst. Hier worden we bij Klantgeluk ontzettend blij van! :-) Ik hoop dat je uitgeloot wordt voor de chocolade reep :-P
ben niet overgestapt maar bestaand contract overgenomen.gaanvolgens mij erg slordig om met het verstrekken van gegevens,van enige klantvriendelijkheid nog niets gemerkt
Overgestapt zodat ik voor 5 jaar een goedkope levering heb in plaats van jaarlijks kiezen
Goede keuze gemaakt met een langere looptijd! De verwachting is dat de prijzen nog flink de lift in gaat. Dus je haalt er dan snel voordeel uit!
Uiterst vriendelijk antwoord op al mijn vragen!
Met alle plezier gedaan Mariette :-)
Tot nu toe heel snel geholpen wanneer ik een vraag had. Zeer vriendelijk. Website ook duidelijk. Bij Oxxio was ik ook content maar bij Pure Energie kon ik de tarieven voor 5 jr vastzetten en dat vind ik in deze tijd waarin energiekosten stijgen heel fijn!
Hai Nettie. Je hebt er verstandig aan gedaan de looptijd wat langer te nemen. Welkom bij Pure Energie. :-)
Overstap zonder problemen. Bereikbaarheid goed. Klantvriendelijkheid zeer goed. Ga zo door.
Overgestapt zonder heisa. Heb nog geen ervaring met bereikbaarheid en klantvriendelijkheid, vandaar nvt.
Makkelijke website, duidelijk en simpel. Gewoon super.
Ik ben blij dat ik nu 100% groene stroom heb!
Het overstappen ging eenvoudig. Termijn bedrag moest aangepast worden. Dit per email laten afhandelen omdat Pure Energie niet in de avond telefonisch bereikbaar is. Hier ging iets niet helemaal lekker maar is met tevreden opgelost. Snelle reacties en aardige emailtjes.
de overstap is prima verlopen en op de site is alles goed duidelijk, verder is het nog wat vroeg om al een eindoordeel uit te spreken...tot nu toe tevreden...
De overstap was zomaar geregeld zonder echt contact te hebben , super!
Bij de eerste keer bellen moest ik heel lang wachten voor ik iemand aan de lijn kreeg. Daarna verliep alles vlekkeloos.
Ik ben bang dat je net even op een piekmomentje heb gebeld. Maar wel fijn dat je desondanks al tevreden bent! Welkom bij ons! :-)
Prima geregeld, makkelijk aan te vragen en nog kiezen welk windpark je wilt ook !
Pure Energie vertelde me vooraf duidelijk welk maandtarief ik kon verwachten en hoe dat is opgebouwd. Tijdens het overstapproces hielden ze me goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Welkom bij Pure Energie. Fijn dat je nu al zo positief bent! :-)
De overgang is geruisloos overgaan en ik werd regelmatig op de hoogte gehouden via mailberichten
Heb geen ervaring; nieuw aangemeld
Van harte welkom bij Pure Energie!
Hengelosestraat 569
7521 AG Enschede
Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?