Fijn dat het gelukt is om onze groene energie-wensen te koppelen aan een aanbieder. Een aanbieder die niet extreem duur is maar wel doet wat zij zegt!
Yesss, superverhaal! Geweldig dat jullie je ook bij de groene golf aansluiten en mee gaan helpen om Nederland een stukje groener te maken! Van harte welkom! Met energieke groet Tim
Ben pas 2 dagen klant, dus veel ervaring heb ik niet. Het licht is niet uitgegaan tijdens de overstap en mijn c.v. doet het ook nog. Ik weet alleen dat mijn elektriciteit nu groener wordt opgewekt.
De overstap lijkt gewoon soepeltjes verlopen te zijn! Fijn om te lezen. Je hebt vanaf nu de allergroenste stroom van heel Nederland. Samen kunnen we op deze manier mooi Nederland groener maken. Met energieke groet Tim
Met een paar muisklikken vlot overgestapt zonder problemen. Super dus.
Super om te lezen dat het zo soepeltjes verlopen is! :-) Welkom bij Pure Energie. Groetjes Tim
Ik wil mensen zelf laten kiezen. Ik vertel vaak wel dat ik voor jullie heb gekozen, maar vind jullie duur.
100% groene energie kan soms wat duurder zijn als grijze energie. Maar zijn wij duur of zijn zij te goedkoop omdat ze grijze energie verkopen? ;-) Je betaald bij ons ook zeker voor een stukje kwaliteit. Je weet namelijk bij ons zeker dat het milieu niet geschaad wordt doordat je onze energie gebruikt. Dat is ook wel wat waard. Groetjes Tim
pure energie is een goede leverancier en ook nog sponsor van de beste club in Nederland FC Twente
Geweldig om te lezen! Dank je wel. En hopen dat ons clubje ook net zo goed blijft presteren. :-) Sportieve groet Tim
Overstappen is probleemloos verlopen.
Het is niet overdreven. Dit is de 1e keer dat ik direct iemand van een aanbieder aan de lijn kreeg, zonder wachttijd. DE gevraagde informatie, zowel telefonisch als per e-mail werd mij snel en duidelijk gegeven. De overstap was ook prima geregeld.
Dank je wel Theo! Echt een superblij bericht van je met een geweldig cijfer erbij! Een mooie review om de nieuwe werkweek mee te beginnen. Van harte welkom bij Pure Energie en we gaan samen een fijne tijd tegemoet! Met energieke groet Tim
Ik ben snel en vriendelijk behandeld foor jullie ga zo door
Wat een superleuke review! :-) Daar worden we blij van op de afdeling Klantgeluk. We gaan samen een energieke tijd tegemoet! Groene groet Tim
Weet nog niet veel over pure E, net klant geworden
We zijn hartstikke blij dat je klant bent geworden! Van harte welkom bij Pure Energie. Dat we maar een energieke tijd tegemoet mogen gaan. :-) Mvg Tim
via gaslicht.com overgestapt. geen enkel probleem, alles via de mail geregeld, derhalve N.V.T. bij bereikbaarheid. gas en licht van dezelfde kwaliteit als van de vorige leverancier. nog steeds lekker warm thuis en het licht brandt nog even fel.
Super om te lezen dat de overstap zo soepel verlopen is. We doen altijd ons uiterste best om iedereen er warmpjes bij te laten zitten. Welkom bij Pure Energie :-)
Pas een paar dagen Pure-energie maar overstappen was een goede ervaring.
Hai Katja, zo kort al klant en zo'n mooie waardering! Super bedankt en van harte welkom bij Pure Energie. Met energieke groet Tim
Overstap ging gemakkelijk en digitaal
Geweldig om te horen dat de overstap zo soepel verlopen is. :-) Van harte welkom bij Pure Energie. Groetjes Tim
het ging gewon heel makkelijk en je krijgt direct antwoord op mail...dat is ook heel prettig!
Hai Margriet. Super om te lezen dat alles zo snel en gemakkelijk gegaan is. Dit is ook onze bedoeling bij een overstap. :-) Ik hoop dat we samen een mooie energieke tijd tegemoet gaan. Van harte welkom bij de allergroenste leverancier van Nederland! Met groene groet Tim
Overstappen was makkelijk. Termijnbedrag werd verkeerd ingeschat, maar dat is door de klantenservice snel en juist opgelost.
Fijn dat alles zo snel aangepast kon worden door ons. We doen dit vanzelfsprekend graag. Van harte welkom! Met vriendelijke groet Tim
Lekker snel en eenvoudig, en puur!
Alles perfect geregeld
Yessss, super om te lezen dat alles perfect verlopen is. Van harte welkom bij het groenste energiebedrijf van Nederland. Met energieke groet TIm
Ja wat zal ik zeggen, ik had gebeld voor een termijn verhoging. Van € 150.00 in de maand. Dat heb ik gedaan, maar niet gelukt via de site. Heb daarover gebeld, dat zou ze veranderen, maar tot heden niet gelukt. Dat vind ik nou erg jammer. Zou heel graag de volgende maand, de verhoging van €150.00 .
Hai Aukje. De wijziging is net te laat verwerkt waardoor januari niet meer meegenomen kon worden. Ik zie dat februari wel gewoon €150,- is. Met vriendelijke groet Tim
overstappen was erg makkelijk. Contact was verder niet nodig
Hai Jeffrey. Bedankt voor je mooie waardering! Fijn dat ook voor jou het overstappen zo soepel verlopen is! Welkom bij Pure Energie. Groeten Tim
Beste Pim. Heb je misschien nog feedback voor ons m.b.t. jouw cijfers? Wij willen altijd onze dienstverlenging blijven verbeteren en aanvulling bij jouw cijfers zou goed kunnen helpen. Met energieke groet Tim
Overstappen zonder problemen!
Super om te lezen dat ook jouw overstap probleemloos verlopen is! Welkom bij Pure Energie!
De informatie op de website van Pure-energie, waarbij duidelijk werd dat groen ook echt groen is, was voor mij de reden over te stappen naar Pure-energie. In de overstapperiode bleek dat het maandvoorschot bedrag aanzienlijk hoger was dan bij mijn toenmalige leverancier terwijl op de website nu juist een aanmerkelijk lager bedrag was voorgesteld. In de periode van het wachten op; een definitieve overstap is dat gecorrigeerd door een van de medewerkers. In tegenstelling tot de info die ik schriftelijk van Pure-energie kreeg kon ik dat toen nog helemaal niet zelf regelen/aanpassen. Nu ik definitief over ben kan dat aanpassen van het maandbedrag wel.
Hai Adri. Van harte welkom bij Pure Energie. Fijn dat je maandtermijn door één van mijn collega's gelijk aangepast is. Het proces is inmiddels aangepast en nieuwe klanten kunnen nu ook al binnen de bedenktermijn de maandtermijn aanpassen. Wel zo handig ook. Fijn dat je ons de feedback ook gegeven hebt. We zijn altijd blij als we dingen kunnen verbeteren.
Fijn dat de klantenservice te bereiken is zonder bandje of keuzemenu!
Dat vinden we ook erg belangrijk! Goed bereikbaar zijn voor iedereen. :-) Bedankt voor je mooie cijfers!
Kreeg zelfs nog een reminder over looptijd van huidig contract en eventuele extra kosten daardoor van de overstap. Heel attent!
We doen ons best. ;-) Welkom bij Pure Energie
Overstappen is natuurlijk altijd wel redelijk makkelijk en dit is mijn eerste week bij Pure Energie, dus deze vragenlijst is wellicht wat voorbarig. Maar jullie groene imago is top en ik ben eerder klant bij jullie geweest en dat was zeker postitief!
Kijk, van dit soort reacties worden we blij. :-) Welkom terug bij Pure Energie! Super dat je ons weer mee gaat helpen met Nederland vergroenen!
Overstap gemakkelijk geregeld, heel snel antwoord op vragen per mail. Fijn zeker te zijn van echt groene energie.
Samen Nederland een stukje groener maken! Hoe fijn is dat. :-) Alle stroom die je vanaf nu gebruikt schaadt het milieu niet. Dan smaakt het net gezette kopje net ietsjes lekkerder als deze met onze groene stroom gezet is. :-)
Hengelosestraat 569
7521 AG Enschede
Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?