Gewoon prima, geen bijzondere dingen. Aanmelding makkelijk
Super dat alles zo soepeltjes verlopen is! Welkom bij Pure Energie! Groeten Tim
Afgelopen 2 jaar zeer tevreden over de contactmomenten met Klantenservice. Uitermate vriendelijk en flexibel personeel!
Wat een ontzettende fijne review. Bedankt voor de mooie woorden! Fijn dat je klant bij ons bent!
ik heb alles uitgebreid kunnen uit leggen voor de overstap daar werdt ook naargeluisterd ik heb nu een goede keuze gemaakt advanham
Vanaf maart is mijn contract ingegaan. Het aanmelden ging voorspoedig. Tot zover geen opmerkingen.
Geen gedoe, Lekker snel, duidelijke mails, leesbare site. Makkelijk inloggen
Bedankt voor je mooie feedback Ton! Van harte welkom bij het groenst energiebedrijf van Nederland!
Aanmelding goed geregeld. Heb zonnepanelen in nieuwe woningen. Goede advies gekregen omtrent schatting verbruik. Klantenservice makkelijk bereikbaar en vriendelijk. Daarnaast energie is dat geleverd van natuurlijke bron. Letterlijk pure energie. Heb toch een goed gevoel erbij dat je toch een kleine bijdrage kan leveren aan schone energie.
Je helpt ons echt mee Nederland te vergroenen! Alle energie die je via ons verbruik schaadt het milieu niet. Hoe geweldig is dat! :-)
Prima service, duidelijke website en ook nog de groenste!
Supergroen inderdaad! En omdat je nu klant bij ons bent help je echt mee om Nederland een stukje groener te maken! Van harte welkom.
Tot nu toe (net klant) goed bevallen, gemakkelijk en duidelijk.
Van harte welkom bij de Groenste van Nederland!
Je vult je gegevens in en je stapt over, zoals bij iedere maatschappij..
Supermakkelijk om over te stappen. Hopelijk blijf je nog wel gewoon een erg lange tijd bij ons en help je ons mee om Nederland een stuk groener te maken. Met energieke groet Tim
Snelle probleemloze overstap
Super dat het zo soepeltjes verlopen is! Welkom bij Pure Energie!
De overstap was heel soepel en vooral de mogelijkheid om met een medewerker telefonisch contact op te nemen is erg aangenaam. Prima zo
Super om te lezen Edith! Welkom bij Pure Energie!
tot nog toe alle lof! goede contacten en bereidheid te reageren op vragen
Dank je wel voor de lof! :-) Fijn dat je zo tevreden bent! Welkom bij Pure Energie!
Tijdens de overstap had ik een paar vragen. Deze zijn snel en duidelijk beantwoord. Daarnaast ging de overstap ook goed.
Fijn dat alles zo soepel verlopen is en dat je snel en duidelijk te woord bent gestaan door ons team! Welkom bij Pure Energie!
Goede tarieven, snelle overstap en dat voor de duurzaamste, groenste energie.
Welkom Erik, bij de allergroenste van Nederland. :-)
Sinds mijn overstap lijkt mijn leven geheel veranderd. Nog nooit is een overstap zo soepel verlopen als deze. Waarom geen 10 als totaal oordeel? Ik ben erg teleurgesteld over het feit dat ik slechts één van de mogelijk aanzienlijk meer bull****-enquêtes heb mogen ontvangen.
Hai Ales, goed bericht om te lezen dat alles zo soepeltjes verlopen is. Als het goed is houden we het voorlopig bij alleen deze enquête. ;-) Welkom bij Pure Energie. Met energieke groet Tim
geen aanvulling. So far so good
Goed nieuws! Fijn dat je klant bij ons geworden bent! Welkom bij deze groene club!
Overstap is prima gegaan.
Kijk, dit soort berichtjes lezen we graag! Van harte welkom bij Pure Energie! Met energieke groet Tim
Alles is snel en prima geregeld. De overstap werd ook geregeld door Pure-energie. Ik ben zeer tevreden.
Super dat je tevreden bent Ron! Wij zijn ook blij met jouw komst bij ons! Samen Nederland mooi een stukje groener maken!
Soepele en duidelijke overgang via Consumentenbond. Mooie en duidelijke site. Prima indruk na eerste maand.
Wat een ontzettend leuke review! Ontzettend bedankt voor de mooie woorden en het super cijfer! Met energieke groet Tim
Totaal moeiteloos overstappen is toch mogelijk! En dan vanaf nu 100% groen!
Dat is zeker mogelijk :-) En inderdaad wat je zegt, 100% groene energie. Energie die je vanaf nu gaat gebruiken schaadt het milieu niet meer. Hoe gaaf is dat! Met energieke groet Tim
alles perfect verlopen.bedankt
Goed nieuws! Top om te lezen dat het allemaal goed verlopen is. Welkom bij Pure Energie
Ik kan alleen nog geen contractgegevens inzien. Dat zou ik graag nog zien gebeuren. Tevens, krijg ik bij jullir ook elkr maand een overzicht met wat we hebben verbruikt cq opgewrkt? Bij essent was dat nl wel t geval. En dat was wel handig vond ik.
Hai Patricia. Fijn dat je je ook bij ons hebt aangesloten. Bij ons krijg je, als je een slimme meter hebt, elke maand ook een verbruikskostenoverzicht. Dit geeft mooi inzicht in je verbruik en de bij behorende kosten. In feite zou je al een toegang moeten hebben gekregen op het klantenportaal. Is dit niet het geval dan kun je kijken op onze website bij "mijn pure energie." Je kunt dan een activeringsmail naar jezelf versturen. Welkom bij Pure Energie! We maken er een mooie tijd van. Met groene groet Tim
Om eerlijk te zijn heb ik bijna niets gemerkt van het overstap dus volgens mij is dat goed! Een tipje; misschien een meer inclusief foto bij de e-mails?
Super dat alles ook bij jou soepel verlopen is! Van harte welkom bij de allergroenste van Nederland. De tip zal ik meenemen.
Overstap ging prima net als vorige keer, ook echt groen dus bevalt top
Super dat je ons mee gaat helpen om Nederland een stukje groener te maken! Van harte welkom bij de groenste van Nederland
Hengelosestraat 569
7521 AG Enschede
Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?