Tot dusver (!) maar dat moet nog blijken NADAT je klant bent ( leer t de ervaring helaas) is de communicatie,bereikbaarheid,informatie,verwerking van gegevens etc naar volle tevredenheid. Hoop dat ook zo blijft al de tijd NA dat je contract in is gegaan,en gedurende je daadwerkelijke contract ( bij mij 5 jaar).. het gehele gedoe tot aan aanvang contract ( 5 april j.l) is iig naar volle tevredenheid verlopen,mocht dat gedurende contract tijd ook zo blijven kwa breikbaarheid communicatie verwerking gegevens jaarrekeningen etc,dan verdienen julllie een dikke pluim! Niet de goedkoopste,maar een gedegen acurate administrie en communicatie is me best een paar cent per KHW en KUUB waard! dus de tijd zal het leren..en mocht dat zo blijven heb je aan mij geen kind,mocht dat anders worden,heb je aan mij een kwaaie die de wegen intussen helaas weet te vinden,via geschilencommisie en dat soort nodeloos energie en tijd verspillend gedoe,mijn hobby niet is,en hoop van mijn nieuwe leverancier ook niet..als het goed is we beiden wel wat zinnigers te doen hebben,..dus tot dusver ben ik intens gelukkig..een energie bedrijf..zonder nodeloos gedoe....en goede communicatie is goud waard,en voor de rest is groen genoeg.
Beste Tyche. Bedankt voor je mooie cijfer en positieve woorden! Wij gaan er van uit dat het een mooie probeemloze tijd bij ons wordt. :-) Met energieke groet Tim
Een prima service alles makkelijk te regelen via de site prima 👍👍👍
Bedankt voor de feedback! Welkom bij Pure Energie
Alles zeer snel en eenvoudig geregeld
Bedankt voor de mooie feedback! Met vriendelijke groene groet Tim
Overstapproces was totaal eenvoudig. En hadden we eens vragen dan worden deze altijd snel en heel uitgebreid via e-mail beantwoord.
Hallo Willem. Bedankt voor je mooie feedback over ons overstapproces! Super dat alles zo soepel verlopen is en we jou al snel mogen voorzien van 100% groene stroom uit Nederland. Met energieke groet Tim
Erg vriendelijk geholpen door medewerkster bij overstap die door mijn schuld niet goed begon.
Hai Liesbeth. Super dat alles zo snel in orde is gekomen! Welkom bij Pure Energie.
Het overstappen is allemaal goed en vlotjes verlopen
Beste Jochem. Van harte welkom bij Pure Energie! Geweldig dat we jou ook mogen voorzien van 100% groene stroom opgewekt door onze eigen windmolen- en zonneparken binnen onze landsgrenzen!
In alle opzichten is het een naadloze overstap geweest. De informatie op de website over het overstapproces is overzichtelijk en simpel. Ik heb zelf bijna niets hoeven doen. Ik werd gedurende het proces ook goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Erg tevreden al met al.
Bedankt Yvette! Voor jouw mooie woorden! Van harte welkom. Leuk dat we jou leverancier mogen worden!
De hele overstap is vlekkeloos verlopen
Hai Arie. Super dat alles zo soepeltjes verlopen is. :-) Met energieke groet Tim
Helder, klantvriendelijk, écht groen, maar bovenal: eerlijk.
Hai Rick! Bedankt voor je geweldige feedback! Makes us happy!
Wij kregen pas laat te horen dat we de sleutel van onze nieuwbouwwoning kregen. Na telefonisch contact met de serviceafdeling is alles optijd geregeld en hadden wij optijd stroom. Heel vriendelijk te woordt gestaan door een van hun werknemers.
Super dat jullie klant bij ons geworden zijn en wij jullie nieuwbouwwoning mogen voorzien van 100% groene stroom! Van harte welkom! Met energieke groet Tim
Het verliep heel soepel
Altijd fijn om te lezen dat de overstap weer soepeltjes verlopen is! Van harte welkom bij Pure Energie!
Overstappen ging soepel. Verder nog geen contact nodig gehad.
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel
Wat fijn om te lezen. We doen erg ons best! :-) Met energieke groet Tim
Men staat je goed en duidelijk te woord en de overstap is eenvoudig
Bedankt voor je mooie review! Welkom bij de groenste van Nederland!
uitstekend tevens sponsor van mijn club FC Twente
Hai Roy, van harte welkom bij Pure Energie! :-)
De manier waarop informatie werd verstrekt, was zeer prettig. De manier waarop ik ben geholpen om mijn energiekosten kritisch te bekijken, heb ik als ontzettend fijn ervaren.
Wat een super review heb je geplaatst! Dit maakt ons ontzettend blij. :-) Welkom bij Pure Energie. Fijn dat je ons mee gaat helpen om Nederland te vergroenen.
ik ben goed geholpen als nieuwe klant
Hallo Jan, super om te lezen dat je zo goed geholpen bent! Welkom bij Pure Energie!
Goede communicatie en mooie doelstelling. Doen wat ze beloven.
Beste Doreen, super dat je ons mee gaat helpen Nederland groener te maken! Bedankt voor je mooie woorden en je super cijfers! Met energieke groet Tim
ben niet overgestapt, mijn buurman heeft mijn adres gebruikt om zijn energie voorziening te krijgen, maw Nuon heeft mij uitgeschreven, heb dit in samenwerking met jullie team met name Jelle weer recht gezet. hartelijk dank hiervoor
Fijn dat alles weer op z'n pootjes terecht is gekomen! Met energieke groet Tim
vriendelijk en bizonder snel geholpen erg fijn.
Hai Mark. Bedankt voor je mooie cijfer en je super woorden! Van harte bij de groenste van Nederland!
Mijn ervaring Ik ven door jullie zeer snel en goed geholpen En ook het advies als het gaat om het termijn bedrag Ook waren jullie zeer snel met het reageren op mijn mails Al met al een goede start bij jullie Oja iets anders mijn zoon is als grote fc twente fan blij dat ik nu overgestapt ben naar jullie 🤣🤣🤣
Samen Nederland een stukje groener maken en bovendien mooie voordelen kunnen pakken als FC Twente fan! Supercombi toch? :-) Van harte welkom bij Pure Energie!
Goede service Klantvriendelijkheid is zeker goed Echt een aanrader
Wow, dank je wel voor je mooie woorden en prachtige cijfers! Welkom bij Pure Energie!
mijn vrouw voorzag altijd problemen bij een overstap onze ervaring is nu nul problemen
Goed nieuws! Super dat de overstap ook bij jullie zo gladjes verlopen is! Bedankt voor de geweldige cijfers. Welkom bij Pure Energie! Met energieke groet TIm
Alles is via internet gegaan. Geen persoonlijk kontakt gehad bij overstappen. Moet nog afwachten hoe het verder in de toekomst gaat
Gaat vast helemaal goed komen! Fijn dat je ons gaat helpen Nederland te vergroenen! Met energieke groet Tim
Prettige ervaring gehad met Pure-Energie. Ik kreeg de klantenservice direct te pakken en zonder moeilijke keuzemenu’s konden ze me direct helpen. Top!
Hai Yenice. Bedankt voor je mooie review en je geweldige mooie cijfer! :-) Van harte welkom bij Pure Energie! Met energieke groet Tim
Hengelosestraat 569
7521 AG Enschede
Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?