het opstarten van het contract ging heel goed en behulpzaam personeel.

ik ben heel goed geholpen om bij u klant te mogen worden. en u bedrijf heeft ook heel goed geholpen met Enexisop dit moment ben ik heel tevreden als het in de toekomst ook positief blijft dan zal niet meer over hoeven stappen.

goede service

Duidelijke, snelle, probleemloze overstap . Alles wordt geregeld!

Overstap ging super goed en zeker een aanrader

Zowel bij de aanvraag als de verder gang van zaken geen enkel probleem ondervonden

net

Prima verlopen

Prima verlopen overstap

Contact en overstappen was positief

Voor de ervaring is het nog te vroeg maar ik hoor alleen maar positieve reacties over pure Energie en dat wat ze beloven waar wordt gemaakt en geen van die valse beloftes wat ze bij essent en eneco beloven dus dat is de reden dat ik ben overgestapt

Behulpzaam in de overgang, aardige mensen en scherpe tarieven

De overstap ging soepel en de communicatie voorafgaand was helder en goed. Medewerkers zijn behulpzaam en staan je goed te woord. Ze hadden 5 sterren van ons gekregen als de klantenservice later dan 17.00 en/of in het weekend telefonisch bereikbaar zouden zijn.

Goede en snelle service

De verschillende medewerkers van de klantenservice reageren snel en goed bij het afsluiten van een nieuw contract.

Probleemloze overstap!

Probleemloze overstap!

Geen gedoe

Alles gegaan zoals gezegd. Nog geen rekening gezien, dus nog wel de vraag of het goed gaat qua meterstanden, maar ik verwacht geen problemen.

Onbekend

Ik kan nog niet iets over de ervaring schrijven, omdat ik pas klant bent

super relaxd

makkelijk snel duidelijk ben erg tevreden

Makkelijke snelle overstap

Klantenservice is vriendelijk en duidelijk. Overstap was simpel en kostte vrij weinig tijd. Levering kon snel. Hopelijk blijft alles zo soepel na de overstap

Vriendelijk en meewerkend en adviserend.

Ik heb niets gemerkt van een overgang van Essent naar Pure Energie. Alles is naar tevredenheid geregeld.

Uitstekende ervaring door vriendelijk en professionele medewerkers.

Zie bovenstaande tekst ;-)

Alles goed geregeld, vriendelijk personeel.

Goede service na overleg dat we voor doorgeven meterstanden met vakantie waren. Netjes opgelost.

Prima aanbod, heldere afspraken en overstap en ook belangrijk, wat we willen:groene stroom.

Goede informatie, heldere afspraken. Ook de nieuwsbrief is prettig en zet ons weer aan het denken over bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen. Nooit bij stilgestaan dat we dit ook kunnen gebruiken voor een later aan te schaffen elektrische auto...

Alles direct en snel geregeld.

alles online geregeld. Documenten werden netjes thuis afgeleverd en had er verder geen omkijken naar.

Prima service. Tijdens aanvraag en start van contract

Mijn ervaring met pure energie is nog maar een paar dagen. Maar vanaf de aanvraag tot en met de werkelijke overstap 1 juni 2019. Is mijn ervaring prima. Vriendelijke mensen aan de telefoon. Met kennis van zaken.

Fijn

Sinds kort ben ik klant van Pure Energie. Wat ik erg fijn vind is dat ik een medewerker gelijk aan de lijn krijg als ik PE bel. Zo fijn! Ga zo door.

Werd direkt geholpen, direkt aansluiting en betaalbaar voorschot termijn.

Uitstekend!

Prettig geholpen

Enthousiast geholpen door dit leuke team.

Snel en groen

Al verschillende keren stroom en gas afgenomen en steeds snel en goed geregeld zowel online en telefonisch. Wel iets duurder dan normale stroom naar het is dan ook groene stroom.

OK.

Goede klantenservice en eindelijk echte groene stroom en geen valse groene stroom.

Klantgericht

Vriendelijk, bereikbaar en duidelijke informatie

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?