Tot nu toe prima ervaring!

Makkelijke aanmelding, duidelijke communicatie per mail en herinnering om de meterstanden door te geven. Helaas wel moeilijk om de meterstanden goed door te geven, telkens meldingen dat het niet kan kloppen.

Snelle service

Mijn overstap verliep eenvoudig en snel. Telefonische wijziging van het voorschotbedrag verliep ook heel soepel. Dus tot nu toe ben ik erg tevreden.

Super snelle fijne service

Ik had per direct een contract nodig en dit is heel snel geregeld, zelfs op oudejaarsdag.

Ik kreeg meteen na de aanmelding toegang tot mijn pure energie, zodat ik meteen kon controleren of mijn gegevens klopten en ik het voorgestelde maand bedrag kon verhogen. (ik houd zo een extra achter de hand, voor het geval dat het heel koud wordt of iets dergelijks)

Positief

Leuke uitstraling van bedrijf en scherpe prijs!

Ging super snel

Tot nu toe nog go3de ervaring

Overstap is prima geregeld

Overstap service is prima en snel geregeld

Overgang verloopt soepel

De voorbereiding en overgang naar Pure-Energie is soepel verlopen. De medewerkers zijn deskundig en beantwoorden de vragen zeer klantgericht.

Perfect verlopen overstap

De overstap is perfect verlopen. Tot nu toe gaat alles goed, ook kon ik gelijk inloggen op de website.

Prima overstap gemaakt

Goede overstap geen problemen ervaren

Jullie uitstraling is ook puur!

Contacten komen op mij erg oprecht over;naar mijn gevoel is zeker niet het zomaar een trucje! Het feit dat jullie hier in Ede met de baas onder de nieuwe windmolens gingen "kamperen" past prima in dat straatje!Daar hou ik van! Duidelijke taal(bijv.over sponsorschap FC Twente!) en scherpe berekening; voldoende om mij (na 15 jaar) weg te krijgen bij Greenchoice!?! TIP:mijn standen stroomverbruik waren nog niet in beeld. Gebeld;op vraag van jullie mijn meterstanden (eind 2019)voor de zekerheid even gemaild(incl.foto's).Ik veronderstelde, dat ik wellicht even een mail zou krijgen, zodra het helemaal in orde was.Jammer:niet gekregen.Na 2 dagen zelf maar ingelogd: het was nu compleet.

makkelijk overstappen op 100% gegarandeerde groene energie

Prima bereikbare klantenservice. Garantie dat Pure Energie niet overgenomen wordt vind ik heel belangrijk.

Helder

Heldere, duidelijke en vriendelijke communicatie. Tot nu tot goede en fijne service.

overgang is goed verlopen

Aan het begin vraag over maandbedrag, dit leek hoger te liggen dan bij vorige Enegiebedrijf maar na emails over en weer is dit opgelost. Het maandbedrag bleek te hoog zijn ingeschat

wijzigingen in mijn account kan ik niet doorvoeren

Goede avond, sinds 4 dagen over gestapt en 3x geprobeerd het termijn bedrag aan te passen. Dit lukt niet omdat uw site aan geeft dat ik geen contract heb voor volgende maand???? terwijl bij contracten 3 jaar staat. Tevens verzocht via de link mijn pasword vergeten en krijg geen reactie terug. Kortom de software op " mijn site" de gebruiker kant werkt niet. Een mail gestuurt met het verzoek om het termijn bedrag aan te passen, ook hier is nog niet op gereageerd. groet Rolf

Goed en betrouwbaar

Snelle eenvoudige overstap. Vooral de langere 5 jaar vast prijs trekt mij aan, dit geeft stabiliteit in mijn vaste lasten.

Alles goed gelezen en dik te vrede hoe het is gegaan met mijn overstap.

Ik heb nog niets beleefd omdat ik per 1 Jan.2020 ben gestart dus nog even in afwachting van het verloop van het gebruiken van de energie bij Pure energie.

Zonder problemen over kunnen stappen.

Overgestapt van Essent naar Pure Energie, 100% wind energie. De boete van Essent voor lief genomen. Alle beetjes helpen voor een beter klimaat. Dan is Pure Energie 1 van de besten van Nederland.

supermakkelijke overstap

Ik ben overgestapt omdat ik zo groen mogelijke energie wilde. Overstappen van Eneco naar Pure-Energie was zo gepiept. Dus: 5 sterren voor de overstap. Verder heb ik nog geen ervaringen.

Ik moet het nog meemaken!

Ik heb Pure Energie nog maar net drie dagen, hoe kun je nu al een oordeel van mij verwachten? Maar... ik hoop dat jullie het waarmaken wat mij deed overstappen op Pure Energie als nieuwe energieleverancier. De score is voorlopig goed, dat is mijn oordeel na het eerste contact en afhandeling van mijn aanmelding. Duurzame energie mag van mij ook best breder gezocht worden dan alleen wind- en zonne-energie. Graag zou ik zien dat Pure Energie ook zou investeren in bijvoorbeeld geothermische centrales en gas uit afval, algen of biomassa. Ik geef maar een paar tips. Ja, ik zal Pure Energie aanbevelen voor iedereen die ook gelooft in groene energie voor een betere toekomst!

In de groene top 3, uitstekende prijs, smetteloze overstap.

Prima de luxe!

overgang zonder problemen

nu energie zonder gesteggel met groen en duurzaam

buitengewoon soepel geholpen

'lkCX"lkSX

Prima !

We moeten nog afwachten hoe het zal gaan maar de eerste ervaring is hoopvol !

slecht contact

na twee keer telefonisch te hebben uitgelegd dat de sleutel overdracht twee weken was uitgesteld en dus het oude adres nog twee weken van ons was nog steeds geen bevestigend/bevredigend antwoord erg slecht. alleen maar, dan stellen we de eind afrekening wel zelf vast!

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?