Het lijkt onpersoonlijk

Ik kan er nog weinig over zeggen, maar het bedrijk dringt zelf aan op een review. Er lijkt niet echt iets mis tot nu toe, naar alles is geautomatiseerd en daardoor erg onpersoonlijk

Afgelopen jaren prima ervaring met PE. Snel en vriendelijk contact met klantenservice indien nodig. Bij de laatste contractverlenging helaas wat strubbelingen en helaas een paar keer opnieuw moeten bellen voordat dit goed geregeld was. Als je ook zonnepanelen hebt, is PE niet de meest aantrekkelijke aanbieder.

Vriendelijke en snelle klantenservice en handige app!

Vriendelijke en snelle klantenservice en handige app!

Heel service

Aanvragen blijven onbeantwoord of antwoorden komen heel laat en dan worden niet alle vragen beantwoord De laatste maanden heel veel verkeerde e-mails ontvangen met foutieve informatie. Maandbijdrage aanpassen in de app sinds 6 weken niet mogelijk. Ze zijn ook al bijna 4 weken met de facturering voor de afgelopen periode bezig. We hebben de premie voor de contractverlenging voor gas niet gekregen omdat er een kleine maand ontbrak aan een jaar (we hadden een warmtepomp gekregen). Verder zijn er heel hoge terugleveringskosten zodat we hunderten Euros zouden moeten terugbetalen in 2027. Dat is niet correct. De fouten die zijn gemaakt met het niet uitbreiden van het stroomnet moeten wij als klanten betalen. We zijn helemaal niet tevreden met Pure Energie.

Goed geregeld, goed contact, goed groen

Het is fijn om contact te hebben met de klantenservice van Pure Energie. Echte mensen en geen ellenlange wachttijden. Goede informatie, goed contract, scherpe prijs. En ook nog groen. Gewoon doen. Pure Energie.

Duurzaam groen goedkoper dan Essent

Nadat ik jaren bij Pure Energie een vast contract had, switchte ik naar Essent. Meteen was ik 100,- duurder uit en niet zo groen bezig! Gelijk weer binnen 1 maand terug naar Pure Energie! Zonder boete! Het blijkt dat Pure Energie niet alleen duurzamer is, maar ook goedkoper omdat ze zelf de windmolens en zonnepanelen in eigen beheer hebben. Dus goedkoper kunnen inkopen! Dus met Pure Energie niet alleen duurzamer en groener maar ook goedkoper!

Zeer slechte ervaring

Ik bezit 30 zonnepanelen en ben 3 jaar lang keihard genaaid door pure energie omdat ik zelf niet naar me contract heb gekeken. De kosten voor terugleveren Zijn achterlijk hoog en valt zelfs zonder oplichting. Ik kreeg een narekening van 600 euro terwijl ik maandelijks 40 euro betaalde. Het eerste jaar kreeg ik 900 euro terug (5jaar geleden) PAS OP VOOR DEZE **********!

Simple and good

There was a small window between when I had to change energy providers and the speed of changing was crucial to avoid power outages and expensive reconnections.

Prima energieleverancier

Prima leverancier. Duidelijke app. Deze kan wel wat sneller reageren.

Groene stroom uit NL maar matige app en slechte klantenservice

Pure is zeker niet de goedkoopste maar wij vonden groene stroom uit NL belangrijker. De app valt tegen. Traag, onhandige bediening, geen budgetbewaking bij dynamisch contract en bedragen voor teruggeleverde stroom die niet te herleiden zijn en ook niet kloppen met het maandoverzicht per email. Mijn vraag van begin maart over de berekening van deze bedragen is nog altijd niet beantwoord ondanks meerdere oproepen. Een reactie van de klantenservice duurt in het algemeen steeds weken en vervolgens heb je weinig tot niets aan het antwoord. Wij zijn teleurgesteld en overgestapt naar een andere leverancier die ook groene stroom uit NL levert.

betrouwbaar

Goede service, altijd telefonisch bereikbaar, goede bedragen en kortingen.

Super fijne groene 'garantie', minder prettig met zonnepanelen.

Onze ervaringen zijn eigenlijk wel heel positief. Lang geleden dat we klanten service nodig hadden, maar die was toen prima, vriendelijk en probleemoplossend. Wat ons vooral bevalt is de zeer groene instelling die Pure Energie heeft en de bevestiging vanuit o.a. de Consumenten Bond. Enige mindere punt voor ons op het moment is: We hebben nu voor het eerst een dynamisch contract en dan is het wel flink balen om te zien dat je bij Pure Energie relatief vaak moet betalen voor het terug leveren van stroom, doordat ze kosten rekenen voor het feit dat wij stroom terug leveren. Dat lijkt bij bepaalde andere energiemaatschappijen wel voordeliger (daar krijg je juist een vergoeding of op z'n minst kost het je niet meer dan dat je bij afname moet betalen). Mede om die reden overwegen wij eigenlijk wel om toch te kijken naar een maatschappijen met een gunstigere instelling tegenover zonnepaneeleigenaren, dat zou mooi binnen de groene ambities passen zou je denken.

Doen wat ze zeggen.

Duidelijke communicatie, makkelijke overstap van contract.

Duidelijk, eenvoudig en snel

Aanmelding ging vlot, app is makkelijk te activeren en de app is makkelijk in gebruik. Duidelijk en overzichtelijk.

Zeer duidelijke en vriendelijke onboarding

Zeer plezierig

Ik ben pas klant dus heb nog geen ervaring

Ik doe mee met het Postcoderoos project van Heerde energie. Pure energie geeft aan dit te ondersteunen maar ik hoor nu van mede deelnemers dat zij al lang op wachten op de afrekening. Dit kan reden zojn tot overstappen

Goede info en communicatie.

Zeker aan te bevelen!

Prima app.

Pas klant bij u dus nog weinig ervaring.

Geen gezeur, komen afspraken en belofte na, en zetten zich in voor een duurzame energielevering

Eerst een zakelijk overeenkomst met Pure Energie, nu een Particuliere overeenkomst. Alles zonder problemen geregeld!

Alles loopt vlekkeloos

De overgang van de vorige leverancier naar Pure Energie is prima verlopen Begeleiding verloopt zoals ik verwacht had. Ik beveel Pure Energie aan

Goed product en goede bereikbaarheid

Er wordt een goed en eerlijk product geleverd tegen concurrerende prijzen, daarnaast is Pure Energie goed bereikbaar voor evt., vragen .

Tot nu toe prima.

We zijn nu een groot aantal jaren bij energie maatschappij Pure Energie. We hebben geen reden gehad om naar een andere energie meer gaan.

Fijne energieleverancier

Fijne leverancier die duidelijk communiceert. Ben al 6 jaar klant en voorlopig nog niet weg. Ook fijn dat de stroom echt in Nederland wordt opgewekt.

gewoon perfect!

erg prettige ervaring. communicatie verloopt soepel, ook niet afnemer-gebonden vragen worden vlot en vriendelijk beantwoord.

Goed kontakt

Door stommiteit van andere duurde het lang voordat ik een contract had toen alles zelf gaan regelen en was het zo geregeld en was het de voordeligste aanbieder

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?