Goed geholpen en goed afgewerkt
Wij een rolgordijn en overgordijnen voor onze slaapkamer aanschaffen. Rietveld is bij ons langs gekomen en heeft professioneel geadviseerd, zoals welke gordijnplooi van het gordijn in onze situatie het best zou zijn. Tevens uitgebreid geadviseerd welke materiaal, kleur e.d. met behulp van de vele stalen zijn hadden meegenomen. Top! En nog mooier was dat zowel rolgordijn en gordijnen na 1 maand al geleverd werden en deskundig zijn opgehangen.
Veel stalen mee mogen nemen. Snel ingemeten nadat keuze was gemaakt. Ook precies vlg. Afspraak gehangen. Ziet er keurig uit
Klantvriendelijke en servicegerichte benadering. Verstand van zaken en verkopen kwaliteitsproducten. Inmeten op korte termijn. Levering conform afspraak. Maakwerk zeer goed (gordijnen met vlinderplooi). Bevestiging gordijnrail en ophangen gordijnen nauwkeurig gedaan. Heel tevreden met onze gordijnen!
Vanaf het advies in de winkel t/m het leggen van de vloer heeft de firma Rietveld alles top voor elkaar. Dankjewel voor jullie nette en goede service.
Prettige hulp in de winkel en alle afspraken verliepen volgens plan
Perfecte service en prachtige producten. Professioneel. Vriendelijk. Goede adviezen.
Ik kan niets anders zeggen dan dat het een zeer professioneel bedrijf is.
Uitstekende service en mooie materialen. Veel keuze en professionele levering.
Fijne ontvangst in de winkel. Volop keus. Alles keurig netjes verlopen
Ondanks Corona sluiting zeer goed geholpen. Men kwam bij ons thuis met een groot aantal stalen en we hebben goed advies gehad. We zijn erg blij met het eindresultaat. Contact per mail en telefoon was ook snel en correct.
Vouwgordijnen gekocht. Heel fijn contact in de winkel. denken goed mee. Snelle afspraak voor inmeten en snel geleverd. Mooie stoffen en producten. Ik ben heel tevreden over de afwikkeling en levering.
Medewerkster in de winkel was geduldig en legde het product goed uit. Goede communicatie, de levertijd viel mee. De raambekleding werd met veel geduld en precisiewerk gedaan. Vakmanschap is meesterschap, chapeau!
Mooi afgewerkte gordijnen, goed advies, prima service
Bijzonder klant- en servicegericht. Goede communicatie .. gewoon heel goed
in de winkel werden we al heel fijn geholpen. staaltje mee naar huis om daar nog eens te kijken. Besteld, kwam eerder dan verwacht. meteen gebeld en kwam volgende dag ales ophangen! aardige mensen en hele goede service! zeker een aanrader!
In de winkel goed begeleid bij de mogelijkheden en keuzes. Vervolgens onze keuze gemaakt. Op basis van budgetv definitief laten meten en de offerte gekregen. Levering keurig binnen de tijd zoals verwacht. Zeer netjes en nauwkeurig gewerkt bij het ophalen van raken en gordijnen. Een enkel vouwtje werd tree plekke met het zijn apparaat en nog uit gehaald. Kortom, vakmanschap met aandacht voor de details.
het product was conform de verwachting. Binnen een redelijke termijn ingemeten, besteld, geleverd en opgehangen.
Goed productassortiment. Advisering top.aflevering en plaatsing uitstekend.
Heel professioneel en vriendelijk. Gedaan wat is beloofd.
Klantgericht en vakbekwaam dienstverlening. Hoog kwaliteit producten en montage. Uitstekend resultaat. Echt aan te bevelen.
Tevreden. Komen de gemaakte afspraken na. Klantvriendelijk en leveren kwaliteit.
Ben zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden, goede service en prettige medewerkers
Heel goede ervaring bij bezoek in de winkel. De werkzaamheden in huis heel mooi en volgens afspraak uitgevoerd.
Graafseweg 354 A
5213 AS 's-Hertogenbosch