Een geode ervaring: Waarin een kleiner bedrijf groot kan zijn? Snelheid Service Probleemoplossend vermogen, er ging iets fout, kan gebeuren, binnen no time opgelost. 02-01-2018 bestellen, 03-01-2018 opmeten, 17 januari ophangen, foutje atelier een gordijn iets te lang. 24-01-2018 op maat gemaakt gordijn opgehangen. Bij concurrent zou het naar schatting 8 a 10 weken duren, werd ons door ene P... K..... te W...... verteld.
soepel af te spreken afspraak; goed materiaal; tevreden over het leggen van het tapijt
We zijn erg prettig en profesioneel geholpen. Bij Rietveld zijn ze behulpzaam en denken mee met de situatie.
Ik ben zeer tevreden over de vakkundige montage van vloerbedekking, PVC vloer, gordijnen en binnenzonwering
Een tien geef je niet snel daarom een 9 als eindoordeel (maar een 10 zou wel gerechtvaardigd zijn!). We wonen nu 12 jaar in Den Bosch (met 2 verhuizingen) en elke keer staat Rietveld klaar met een passend advies; de uitvoering is idem dito. Nooit afzeggingen, verschuivingen etc. Resultaat is altijd boven verwachting. Deze ervaringen hebben wij niet met andere bedrijven in Den Bosch.
Heel fijn en professioneel geholpen. Goed advies, zeer goede service. Heel fijn en bekwaam personeel! Raden we zeker aan bij anderen.
Rietveld heeft ons meer dan perfect geholpen. Zowel bij het adviseren en uitzoeken van gordijnen, vitrage en marmoleum als bij de montage van alles. Hele fijne mensen om mee samen te werken. Stipt, netjes, schoon, opgeruimd, secuur en een hele goede communicatie. Het eindresultaat is een plaatje, we zijn er heel blij mee. Bedankt.
Prettige werksfeer. .nette afwerking. .correct gedrag. ..
Heel prettig
Alles zeer goed gemaakt en verzorgd. Ook vriendelijk en correct contact, snelle afhandeling.
gekozen gordijnen passen goed in woning en hangen prima
Goede communicatie, snelle levering, goede montage, mooie kwaliteit gordijnen, helemaal tevreden!
Prachtige gordijnen met luxe railsysteem. Mooie moderne strakke uitvoering. Prima montage en service van Rietveld Woninginrichting.
Snelle levering en montage van de rolgordijnen!
Grote keuze, mooie kwaliteit keurig gemonteerd en geen rommel achtergelaten, blij mee.
Offerte is basis voor vergoeding bij verzekeraar. Offerte is 326E lager (excl. m2) dan uiteindelijke rekening. Dit kan ik nu niet meer claimen. Behalve het material zou de vergoeding obv fixed price dienen te zijn vanuit klantoptiek. Factuur is betaald.
uitgebreide collectie, prettige manier van communiceren. Snelle service
Blij verrast door de vriendelijke en goede service en toonzetting, het kunnen meenemen van stalen om een goede keuze te maken en de vlotte levering. Daarbij enkele punten waar wij op werden gewezen, zodat wij ook een letterlijk voor ons passend besluit hebben genomen. Wij hadden verder niets te wensen.
Deskundig advies, ruime collectie, uitstekende service, heldere communicatie en snelle levering. Samenvattend: uitstekend.
Snel, vakkundig en vertrouwd.
Kortom een topleverancier!
Ik ben zeer te vrede.
Prima advies en fijne service om goede horren op maat bij ons te installeren.
advies 7 omdat indicatie kosten versus daadwerkelijke kosten nogal uit elkaar lagen
Ik kende Rietveld niet, maar deze kennismaking en de manier waarop het werk is uitgevoerd, zijn uitstekend.
Graafseweg 354 A
5213 AS 's-Hertogenbosch