Vakwerk, denken met de klant mee en komen afspraken na.
Snelle levering en installatie betrouwbaar bedrijf.
Vanaf dat ik in 's-HERTOGENBOSCH ben komen wonen, in 2018 heb ik deze zaak ontdekt. Door een vervelende ziekte kan ik niet meer zelf boodschappen doen en ook niet naar anderen zaken gaan. Dan bel ik de firma Rietveld en die komen aan huis met stalen van wat ik nodig heb. De heer Scheper meet alles op en gaat het allemaal bestellen. Als het binnen is komt hij het plaatsen en dan ben ik heel blij en dankbaar. Hij werkt ook door en dat vind ik fijn. Altijd even aan elkaar vragen hoe het gaat en dan leven we ook met elkaar mee. Ik kan deze firma Rietveld zeker aanbevelen zowel de heer Scheper als de mensen aan de telefoon. Een verademing in deze hectische tijd. Een mooie decembermaand en voor 2025 een goede gezondheid en veel liefde voor alle medewerkers.
René Scheper is rustige prettige man om in huis te hebben voor montage en advies.
Ze werken netjes en vooral punctueel
Vriendelijk personeel en een goede afwerking van het geleverde en alles volgens afspraak
Prettige manier van werken en komst zijn afspraken na
De bestelling en het opmeten werd zorgvuldig afgewerkt. De afwerking was overeenkomstig de verwachting: prima.
Heel plezierige ervaring. Alles verliep vlot en is keurig gemonteerd en opgehangen door een echte vakman met oog voor details. Hielp me zelfs nog een handje met het terugzetten van mijn banken. Superaardig.
Eerste kennismaking in de winkel was erg vriendelijk, niet van die opdringerige verkopers. Op dezelfde dag nog een offerte in mijn mailbox. Een week later stonden ze op de stoep om alles in te meten. Omdat we midden in de verbouwing zaten wilden we de Duettes een paar weken later geïnstalleerd hebben, geen enkel probleem. Vakkundig opgehangen.
zeer prettig en ondersteunend
Vakkundig en professioneel
of het nu om het adminstratieve, of om het klantcontactgerichte, of om het werkuitvoerende personeel ging; ALLEN zijn zeer klantgericht bezig; van helpende en onpartijdige adviezen t/m ondersteunend werk bij het snijwerk. Geen glad gedoe als bij veel andere Woon-inrichtenden, komt veel meer open en veel meer betrouwbaar/vertrouwbaar over.
Sinds onze verhuizing in 2001 naar Brabant is Rietveld ons meest betrouwbaar adres. Het advies, de tijd voor de klant, het meedenken, maar daarnaast altijd een top service ook na jaren wordt dezelfde service verleend. Wij gaan steevast naar dit super fijn maar vooral betrouwbaar bedrijf. Zij verdienen een 10+. Hun concept is niet te evenaren.
Nieuwe jaloezie besteld ter vervanging beschadigd exemplaar. Snel geleverd en precies conform wens.
Er is in rap tempo een mooie marmoleum vloer gelegd.
Ze zijn kundig, goede vakmanschap, groot assortiment in alles, nemen de dozen en plastic mee, met boren geen stof o.i.d. in huis doordat er een opvangbak aan de boor vastzit.
Na eerst door goed en vakkundig personeel te zijn geholpen in de showroom, werd snel en binnen het beloofde levertermijn, mijn hordeur netjes en door een goede vakman geplaatst. Kom hier zeker een keer terug
Echte vakman met aandacht voor detail. Grote collectie beschikbaar. niet de goedkoopste maar super kwaliteit en service. Aanbevolen!
Wij zijn zeer tevreden over de verkoopster en de monteur
We werden vriendelijk geholpen. Alle vragen werden geduldig beantwoord. We mochten diverse stalen een week mee naar huis nemen om de juiste keuzen te maken. Binnen een week kwamen ze opmeten. Toen een gordijnstof niet meer leverbaar was, zijn we weer uitstekend geholpen bij het zoeken naar een nieuwe stof. Communicatie was correct en het contact zowel thuis als in de winkel, plezierig.
Prima ervaringen, zowel aan keuze, informatie, service en totaal afwerking.
Het was leuk om na ongeveer 25 jaar weer terug te komen en te zien dat hetzelfde personeel daar nog was. We wilden graag iets kleurigs en dat is helemaal gelukt. Spannend want oranje én rose in één ruimte kan natuurlijk verkeerd uitpakken. Dat is niet gebeurd en we zijn heel erg blij met onze nieuwe gordijnen die mooi passen bij de rest van het interieur. Dank je wel!!!
Fijne mensen die keurig werken.
Men kwam snel inmeten, binnen een dag een offerte en weer een dikke week later lag de vloer er al. Heel fijn
Graafseweg 354 A
5213 AS 's-Hertogenbosch