De bestelling en het opmeten werd zorgvuldig afgewerkt. De afwerking was overeenkomstig de verwachting: prima.
Heel plezierige ervaring. Alles verliep vlot en is keurig gemonteerd en opgehangen door een echte vakman met oog voor details. Hielp me zelfs nog een handje met het terugzetten van mijn banken. Superaardig.
Eerste kennismaking in de winkel was erg vriendelijk, niet van die opdringerige verkopers. Op dezelfde dag nog een offerte in mijn mailbox. Een week later stonden ze op de stoep om alles in te meten. Omdat we midden in de verbouwing zaten wilden we de Duettes een paar weken later geïnstalleerd hebben, geen enkel probleem. Vakkundig opgehangen.
zeer prettig en ondersteunend
Vakkundig en professioneel
of het nu om het adminstratieve, of om het klantcontactgerichte, of om het werkuitvoerende personeel ging; ALLEN zijn zeer klantgericht bezig; van helpende en onpartijdige adviezen t/m ondersteunend werk bij het snijwerk. Geen glad gedoe als bij veel andere Woon-inrichtenden, komt veel meer open en veel meer betrouwbaar/vertrouwbaar over.
Sinds onze verhuizing in 2001 naar Brabant is Rietveld ons meest betrouwbaar adres. Het advies, de tijd voor de klant, het meedenken, maar daarnaast altijd een top service ook na jaren wordt dezelfde service verleend. Wij gaan steevast naar dit super fijn maar vooral betrouwbaar bedrijf. Zij verdienen een 10+. Hun concept is niet te evenaren.
Nieuwe jaloezie besteld ter vervanging beschadigd exemplaar. Snel geleverd en precies conform wens.
Er is in rap tempo een mooie marmoleum vloer gelegd.
Ze zijn kundig, goede vakmanschap, groot assortiment in alles, nemen de dozen en plastic mee, met boren geen stof o.i.d. in huis doordat er een opvangbak aan de boor vastzit.
Na eerst door goed en vakkundig personeel te zijn geholpen in de showroom, werd snel en binnen het beloofde levertermijn, mijn hordeur netjes en door een goede vakman geplaatst. Kom hier zeker een keer terug
Echte vakman met aandacht voor detail. Grote collectie beschikbaar. niet de goedkoopste maar super kwaliteit en service. Aanbevolen!
Wij zijn zeer tevreden over de verkoopster en de monteur
We werden vriendelijk geholpen. Alle vragen werden geduldig beantwoord. We mochten diverse stalen een week mee naar huis nemen om de juiste keuzen te maken. Binnen een week kwamen ze opmeten. Toen een gordijnstof niet meer leverbaar was, zijn we weer uitstekend geholpen bij het zoeken naar een nieuwe stof. Communicatie was correct en het contact zowel thuis als in de winkel, plezierig.
Prima ervaringen, zowel aan keuze, informatie, service en totaal afwerking.
Het was leuk om na ongeveer 25 jaar weer terug te komen en te zien dat hetzelfde personeel daar nog was. We wilden graag iets kleurigs en dat is helemaal gelukt. Spannend want oranje én rose in één ruimte kan natuurlijk verkeerd uitpakken. Dat is niet gebeurd en we zijn heel erg blij met onze nieuwe gordijnen die mooi passen bij de rest van het interieur. Dank je wel!!!
Fijne mensen die keurig werken.
Men kwam snel inmeten, binnen een dag een offerte en weer een dikke week later lag de vloer er al. Heel fijn
Voor onze gordijnen, luxaflex en trap stoffering kiezen we steeds voor Rietveld Woninginrichting. Ze hebben een mooie collectie en diverse producten voor in huis. De deskundigheid en vakmanschap spreekt ons aan om steeds voor dit bedrijf te kiezen. Men komt op afspraak langs om in te meten, geeft goed advies en is deskundig bij de plaatsing. Kortom we zijn een zeer tevreden klant!
Veel keuze en goed advies en perfecte snelle realisatie
Goed advies en snel en correct geleverd.
Prettige mensen, waarvan je op aan kunt.
Vriendelijke mensen die de tijd voor ons namen, keurig ingemeten en de trap prachtig bekleedt.
Nadat we een inbetween hadden gekozen konden we een heel gordijn meenemen om thuis op te hangen en te beoordelen. Bij het inmeten is overlegd en advies gegeven welke plooihoogte we wilde hebben en of we een zoom of loodveter in het gordijn wilde hebben. Vrij snel daarna zijn de gordijnen geleverd en keurig opgehangen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Voor onze gordijnen kiezen we steeds Rietveld. Er is een mooie collectie, de zaak is goed bereikbaar met de auto. Maar vooral de deskundigheid en het vakmanschap van meneer Rietveld spreekt ons aan om steeds voor dit bedrijf te kiezen. Hij komt thuis om op te meten, geeft goed advies en monteert zo nodig de rails. Hij is deskundig bij de plaatsing. Wij zijn zeer tevreden over meneer Rietveld en we hebben onlangs toen een kennis de nieuwe gordijnen bewonderde de zaak van harte aanbevolen.
Graafseweg 354 A
5213 AS 's-Hertogenbosch