Goed geholpen

Zoals altijd vriendelijk en met kennis van zaken geholpen

Eerlijk

Ze geven goed en vooral eerlijk advies . Alleen de collectie eco brillen mag van mij nog wat uitgebreid worden.

Zeer goede service

Je wordt goed geholpen, Ik heb een fantastische bril kunnen vinden.

Geweldige vriendelijke service,tot aan de deur!

Mijn hoogbejaarde ouders zijn met grote tevredenheid al jaren klant. Maar mijn vader heeft 22/2,inmiddels 3 maanden geleden zijn heup gebroken. Na 9 transfers in zkh en zorginstellingen ,door Coronavirus,was hij zijn bril kwijtgeraakt! Gegevens stonden in de computer en binnen 2 dagen had hij een nieuwe bril die bij mijn moeder aan de deur werd gebracht!! Fantastisch!!zo kon ik hem meteen naar het verpleeghuis brengen! Hij was zo blij!Zijn dankbaar Bedankt Michiel !

onvriendelijk

ik kwam informeren of mijn bril al klaar was en werd erg onvriendelijk benaderd bij de balie , gelukkig was haar collega wel aardig zoals ik gewend ben van Van Els

Prettig en vakkundig geholpen

Een nieuwe bril nodig. Dus eerst weer de oogmeting. En daarna prettig geadviseerd bij de keuze van een nieuw montuur. Binnen 1 week klaar.

Heel klantgericht

Beide poten van de bril, half jaar oud, afgebroken. Onder garantie gemaakt. Geweldig !

Deskundig personeel met verstand van ogen

Ik draag al bijna 50 jaar een bril, met een tijdelijk uitstapje naar lenzen. Ik ben al sinds het begin klant bij Van Els Optiek, en vind het fijn dat ze de tijd voor je nemen, en dat ze weten waar het over gaat Zelf heb ik altijd contact met J.P. van Pelt, en het is gewoon een rustig en vakkundige man.

In een woord: Prima

Men neemt de tijd. Alles wordt professioneel gecontroleerd. En geen vervelende verkooppraatjes.

Professionele en vriendelijke hulp!

Prima hulp!!

Uitstekende oogmeting, mooie collectie monturen

Vriendelijke mensen, mooie monturen, goede oogmeting.

Veel aandacht voor client. Oplossing gericht. Perfecte service en garantie. Al jaren client en altijd correct geholpen. Had probleem en werd acuut doorgestuurd naar spoedhulp oogartsen. Daarna ook bij van Els goed onder controle gehouden. Kom er graag omdat je vriendelijk geholpen wordt.

Persoonlijke, vakkundige behandeling

Men neemt alle tijd voor je om een oogmeting te doen en zo nodig een nieuwe bril en glazen te adviseren. Als het niet nodig is, worden je ook geen nieuwe glazen of bril aangesmeerd. Vakkundig en vriendelijk personeel.

wonderbaarlijk

jaren met een afwijking gelopen en van Els geven mij lucht tijdens het lezen!

uitstekend

goede service en deskundig advies

Heel deskundig en klantvriendelijk

Ben begonnen met zachte lenzen, dit was niet de oplossing en daarna overgestapt op harde lenzen. Goede informatie, pas sessies en controles. Ook voor een bril goed geholpen. Heel tevreden over van Els Optiek.

Uitstekende expertise!

Geweldige ervaring en heel erg goed advies gekregen! Nieuwe bril kijkt heel goed

Top opticien

Zeer klantvriendelijk, goede service, zeer kundig personeel

Service van begin tot einde

Service van begin tot einde

Service en de tijd nemen voor alles

Voor oogmeting en bril wordt goed de tijd genomen

Uitstekend.

Al 24 jaar word ik prima behandeld !

Altijd goed!

Maakt niet uit waar ik voor kom. Ik word altijd vriendelijk geholpen.

Afspraak gemaakt voor het bespreken van een probleem met nieuwe bril

volgt nog na bespreking

Allemaal professionals

Zonder jullie had mijn wereld er anders uit gezien . Letterlijk en figuurlijk. Dank.

Deskundig advies op een vriendelijke manier!

Fijn dat het mogelijk is een prismabril aan te meten!

Van Coevenhovenstraat 4

1961 NX Heemskerk

Over EyeCare

Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!