Het adres voor optimaal zicht.

Al jarenlang tevreden met mijn prisma bril. Als er een iets niet helemaal goed gaat wordt dat altijd naar tevredenheid opgelost. Waar gewerkt wordt gaat nu eenmaal wel eens iets mis. Dat is nooit een probleem. Als je optimaal zicht kunt krijgen waarom zou je dan met minder doen. Helaas wordt dat steeds meer een kostbaar goed.

Heel goed

Vriendelijke en behulpzaam goed advies

Super geholpen met veel aandacht

Na een oogoperatie in verband met het loslaten van het netvlies, was mijn gezichtsvermogen aan 1 oog sterk verminderd. Een bril bij mijn oude opticien gaf onvoldoende verbetering. Bij van Els werd ik met veel aandacht en geduld geholpen en heb ik nu prima brillen, waarmee ik zo goed als 100% weer kan lezen, achter de computer werken en autorijden.

Goede ervaring

Gewoon uiterst tevreden wel een prijskaartje maar oke

Kwalitatief zeer goed

Zeer goed en vriendelijk geholpen. Medisch gezien hoogstaand.

vriendelijke en kundige medewerkers, persoonlijke benadering.

Top.

Heel goed en deskundig geholpen

Ik draag mijn bril met plezier. Fijn dat Ik altijd naar een vertrouwd adres kan gaan en ook goed dat mijn ogen om het jaar gecontroleerd worden.

Zelf zou ik het prettiger vinden om de zelfde persoon te houden die me helpt. Nu heb ik 4 vrouwen gehad. Plus de test.

Uitstekend!

Daar was heel veel tijd besteden om mijn oog problemen uit te leggen en alles was duidelijk.

Top !

Ik vind dat ik zeer professioneel en klantvriendelijk ben geholpen Blij met m’n bril !

Goede optiek

Goede optiek met de juiste service.

Ik ben blij met mijn nieuwe bril en uitstekend geholpen

Ik ben blij met mijn bril en uitstekend geholpen

23 jaar goede service en kennis.

Kom al 23 jaar bij van Els voor lenzen en bril. Door de goede kennis en service dik tevreden.

Veel geduld met de klant daar voor alle lof

Alle lof voor de medewerkers

Vakkundige en vriendelijke medewerkers

Vaak hoor ik kennissen zeggen dat ze opnieuw naar hun opticien moeten omdat de glazen hun bril niet goed bevallen/ingemeten zijn. Bij vroegere opticiens is mij dit ook wel eens overkomen. Daar heb ik bij Van Els nooit een probleem mee gehad. Sinds ik daar mijn ogen laat opmeten (vanaf 2012) is de sterkte en inmeten van mijn glazen gelijk goed. Ik heb sinds 2012 drie brillen gehad, en die zijn altijd direct goed. Ook met de adviezen rondom de montuurkeuze ben ik blij. Al met al: een zeer tevreden klant!

Zeer vakkundig geholpen

Wij ervaren dat we zeer vakkundig zijn geholpen en zijn ook blij met het eindresultaat. We kregen ook goede adviezen.

Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.

Ze besteden goed aandacht aan je ogen. Daarna pas aan je bril.

prima kan niet beter

werd heel goed en fijn geholpen

Mijn ervaring bij van Els Optiek is zeer positief, leuk en goed geholpen en prima uitleg.

Super advies

Perfect advies

Goede service en kennis

Door veel kennis en goede service ga ik al jaren naar Van Els voor nieuwe lenzen en een bril

Zeer klantvriendelijk en kundig, wel duur!

Zeer klantvriendelijk en kundig. Kosten voor het onderzoek/ de meting zijn wel aan de hoge kant en worden niet verrekend met de uiteindelijk bril, zoals bij de meeste opticiens het geval. Daardoor is het voor mij een dure bril geworden.

Uitstekende service

Vriendelijk en prettig

Top service!

Ik kom al 8 jaar bij van Els Optiek en zal hier blijven komen. Ontzettend vriendelijke mensen, goede service en een flinke dosis geduld als het gaat om montuur keuze etc. Ik doe er een uur over om er te komen maar dat is het zeker waard.

Vriendelijk, kennis, meedenken met de klant

Een zeer prettige winkel. Iedereen is vriendelijk en heeft kennis van zaken. Mijn man, ik en onze zoon van 14 jaar zijn hier klant. Zoonlief ook voor zijn gehoortoestel. Mocht er tussentijds iets zijn kunnen we altijd bellen of langs komen.

Van Coevenhovenstraat 4

1961 NX Heemskerk

Over EyeCare

Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!