Een goede en professionele afspraak

Geholpen door een kundige vrouw die goed de tijd nam. Vriendelijk tijdens de controle en nam goed de tijd om alles na te kijken . Tijdens de bril keuze ook goed geholpen en eerlijk over de keuzes van de verschillende brillen. Ik word daar altijd goed geholpen.

Super!

Dochter van 2,5 jaar kwam haar tweede bril uitzoeken en de hulp is er fantastisch!

Uitstekende opticien

Fijne winkel, deskundig advies en supervriendelijk personeel.

Super goede service, goed geholpen en erg klantvriendelijk. Je betaalt er wel aardig wat voor maar je ziet er alles voor terug in de klantvriendelijkheid en de onwijs goede service

zeer tevreden

Voor het eerst bij Van Els optiek geweest. Prettig en rustig geholpen, er wordt goed de tijd genomen bij de keuze van een nieuwe bril. Fijne ruime winkel met prettige verlichting en voldoende zithoeken. Vriendelijk personeel. Het was een prettige ervaring om bij Van Els optiek een nieuwe bril aan te schaffen. Lia de Hoop

Als iedereen het zo doet gaat het goed.

Ik had de E-mail gemist waarin stond dat ik de glazen kon ophalen. Wij werden dus op een vriendelijke manier gebeld met o.a. de mededeling dat sinds eind januari ze al klaar lagen. Bij de receptie aangekomen. Dat kan iedereen overkomen meneer. Maar gaat u zitten . Belieft u koffie? U wordt zo geholpen. Wat wil je nog meer.

Super service

Buiten mijn schuld om kwam ik ten val met de fiets. Mijn glazen van mijn bril zaten net 3 weken in mijn montuur. En door de val was één van mijn glazen zwaar beschadigd. Nog dezelfde dag werd er een nieuw glas besteld en binnen een week kon ik mijn nieuwe glas in het montuur laten zetten. Wat een verrassing was er ik toen ik de rekening kreeg! Ik kreeg “pechvogel” korting. Uit coulance kreeg ik het nieuwe glas voor de helft voor de prijs. Dat vind ik nou super service. Dit noem ik een geluk bij een ongeluk. Dank jullie wel

Deskundige optometristen en ruime keuze in monturen!

Ik kom hier al jaren ivm fixatie disparatie, ondanks de afstand van bijna 200 km! Hele deskundige, warme, prettige mensen, die met veel plezier hun werk doen.

Hele goede service!

Door de optometrist van Eyewish werd mijn man doorverwezen naar Van Els optiek. Daar waren we al snel onder de indruk van de kennis en kunde van de medewerkers en de vriendelijkheid en goede service. Al snel ben ik daarom ook klant geworden en mijn schoonvader ook. Daar rijden we graag een stukje verder voor. Ik denk dat we nu zo'n 5 jaar klant zijn naar volle tevredenheid

professioneel en prettig geholpen

Professioneel en prettig geholpen door mensen met vakkennis. Veel keuze in brilmonturen en glazen. Daarnaast snelle levering van de glazen, en altijd een goeie service als het nodig is, of iets stuk is aan de bril.

Bril met perfect zicht

Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat.

Geweldig!

Heel goed geadviseerd, enthousiaste dames! Was heel gezellig!

Erg prettige mensen, die goed met me mee dachten.

Een opticien die ook een fixatie disparatie goed kan meten (mijn opticien, in de buurt van Utrecht, verwees naar Van Els door voor deze meting!) Prachtige winkel. Heel vriendelijke en deskundige mensen. Duidelijke uitleg. Wordt veel tijd genomen. Goede service: ik kon mijn glazen achteraf toch inruilen voor multifocale glazen. (aanvankelijk had ik zelf gekozen dat niet te doen, ondanks dat het uit de meting naar voren kwam)

Goede support bij het uitzoeken van een passende bril.

Jarenlange goede serviceverlening. Ik heb er al meerdere brillen gekocht en iedere keer weer naar volle tevredenheid.

prima service

vooral met zichtprobleem en in samenspraak met oogcentra wordt bij Van Elsoptiek tijd en ruimte vrijgemaakt voor een proefperiode testmogelijkheid of second opinion. Wij ervaren dit als prettig en al jaren als een zaak met meer dan gemiddelde deskundigheid

Heel vriendelijk geholpen Namen alle tijd voor zowel het sterkte bepalen van de glazen als het uitzoeken van een montuur. Kom zeker terug.

Van begin tot einde goede begeleiding

Een top team die weet waar ze voor staan. Hebben een luisterend oor, en een super service

Professioneel en behulpzaam

Tijd noch moeite worden gespaard om een goed resultaat te bereiken. 100% aan te raden voor oa beginnende brildragers.

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Je wordt altijd snel te woord gestaan. Alles wordt goed bijgehouden in de computer, waardoor zowel de klant als het personeel niet voor verrassingen komen te staan en iedereen goed op de hoogte is van wat er speelt. Top zaak!

Vakkundige oogmeting

Vriendelijk en goed geholpen

Zeer goede service

Bij van els krijg je goede en vriendelijk service. Ze nemen de tijd voor je en staan open voor alle vragen die je hebt.

Perfect geleverd en geholpen prima bril

Perfekt geleverde hulp en goede bril

deskundig en vriendelijk

Zorgvuldige oogmeting, die advies voor een staaroperatie opleverde. Na staaroperatie en nieuwe oogmeting gedegen advies over een passende bril.

Een goed luisterend oor.

Heel uitgebreide oogmeting. Veel mooie monturen en vakbekwame bediening.

Prima kwaliteit en prettige service

Mooie bril, met persoonlijke aandacht vlot en vakkundig aangemeten. Even terug om deze multifocale bril na te stellen, haarscherp en hij zit als gegoten. Zeer vriendelijke service en bovendien lekkere koffie. Aanrader!

Van Coevenhovenstraat 4

1961 NX Heemskerk

Over EyeCare

Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!