Prima vakkundig team

Altijd prettig om naartoe te gaan. Van Els zorgt voor optimaal gebruik kunnen maken van je ogen!

Wij komen hier graag, rustig geholpen toen mijn zoon voor het eerst lenzen ging proberen…

Goede ontvangst en begeleiding

Snelle afhandeling. Glazen helaas niet in een keer goed Snel goede oplossing gevonden

Dochter van 11 is blij met haar bril

Haar eerste bril. Meten en bril uitzoeken binnen een uur klaar. Een paar dagen later opgehaald. De optometrist was aardig en nam de tijd om haar gerust te stellen. Behulpzame verkoopster zocht wat monturen voor haar uit. Goede service. Mijn oudste dochter heeft sinds 2 jaar nachtlenzen. Zeer tevreden.

Altijd netjes en duidelijk geholpen

Ik ben al jaren klant. Zodra ik een twijfel heb of m'n ogen achteruit gaan, ga ik langs en word me altijd duidelijk en netjes uitgelegd wat er veranderd is en wat de mogelijkheden zijn. Dit keer een nieuwe bril uit gezocht (vorige had ik al 7 jaar ook bij hun vandaan waarbij meerdere keren glazen zijn vervangen). Na een aantal brillen te hebben gepast 1tje naar m'n zin gevonden alles ingemeten, glazen voor de zonnebril ook gelijk nieuwe besteld zodat de glazen van de de nieuwe en de zonnebril gelijk zijn. Zeer blij met heet resultaat en weer zeer tevreden geholpen zoals altijd. Fijne winkel met veel keuze

Vakkundige behandeling bij de de oogmeting en goed advies bij het brilmontuur uitzoeken.

super

super geholpen , ze nemen alle tijd voor je. Topzaak

Erg tevreden

Erg tevreden!

Perfecte oogmeting en advies met montuur

Kundige controle van de oogen.Nam er de tijd voor.

Ik ben zeer goed en snel geholpen

Degene die mij heeft geholpen aan een nieuwe zonnebril deed dat echt heel goed. Had na een paar zonnebrillen de juiste te pakken, ze keek goed naar mijn gezicht en was enthousiast.

Persoonlijke aandacht

Goede service en persoonlijke aandacht

Een zekere keuze

Ik weet mij verzekerd van een voor mij optimale bril. Dat is erg fijn want lezen is voor mij zakelijk en privé erg belangrijk en door van Els ook hoofdpijnvrij.

Al jaren goede service en adviezen.

Ik heb na zeker 30 jaar nog steeds veel vertrouwen in de deskundigheid en adviezen. Altijd goede en vriendelijke ssrvice.

Goede zorg

Deze week had ik een afspraak bij van Els, de afspraak liep 15 a 20 min. uit, er werd iemand bij gehaald voor mijn afspraak. ik denk dat er teveel afspraken worden gemaakt in een bepaalde tijd. Iedere klant vraagt meer tijd dan gepland is. idee: wat ruimer plannen...

Netjes, goed , professioneel, vriendelijk

Geweldig geholpen

De medewerksters nemen alle tijd om een goede bril voor je te verzorgen. Dat begint al bij de oogmeting. Ik ervaar ook een heel uitmuntende deskundigheid van de optimetrist.

Prima, anders blijf je geen klant.

Gewoon goed

Aardig personeel. En zeer snel waren de brillen klaar! Daar was ik vooral heel blij mee! Wel wat duur maar dat heb ik voor een goede bril over!

Vriendelijk en professioneel geholpen

Ik word altijd goed vriendelijke en professioneel geholpen nooit een probleem gehad

We zijn fantastisch goed geholpen, zeer tevreden Bianca en Peter !!

De oogmeting en daarna het uitzoeken van een nieuwe bril verliep allemaal perfect! Dankjewel Peter en Bianca !!

Bekwame en persoonsgerichte opticiens

Veel problemen gehad met m'n eerste bril door het lopende-band-werk van vorige opticien. Bij Van Els ging dat totaal anders; ze namen alle tijd, leefden met me mee, gaven juiste en verhelderende informatie en hielpen geduldig, bekwaam en professioneel. Absoluut een must als u geen doorsnee oogafwijking heeft.

Kwaliteit, kennis en goede service

Ik kom nu al aantal jaren bij Van Els, omdat je altijd goed geholpen wordt. Ok, ze zijn niet goedkoop, maar daar staat tegenover een gedegen kennis, kwaliteit en een goede service. Ik moet er niet aan denken om een goedkopere bril te hebben, waar ik mij constant aan irriteer, omdat het toch niet goed kijkt en vervelend zit. Want die ervaring had ik bij een andere "goedkopere" opticien.

Net als altijd: prima!

Al reeds langer klant bij Van Els, maar ook in deze tijd prima dienstverlening.

Zowel het meten van de ogen, uitzoeken van de bril en later het afstellen van de bril geweldige service en fijn geholpen door personeel.

Prettige ervaring

Gekwalificeerd personeel, mooi aanbod, deskundig advies.

Van Coevenhovenstraat 4

1961 NX Heemskerk

Over EyeCare

Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!