Zeer positief, degene die je helpt is ook meteen op de hoogte van de details, prettige sfeer. Bij keuze montuur wat 'afhankelijk' van wat degene die je helpt uit de vitrine haalt. Achteraf denk ik dan, waren er ook nog andere mogelijkheden. Misschien prettiger eerst war overzicht te krijgen van wat er is (vitrines / plaatjes).
Vanuit continu verbeteren: De oogmeting geschiedde door jonge vrouw en zij riep hulp in van meer ervaren collega over mijn dubbelzien. Vond ik wijs van haar gezien mijn lastige vraag. Uitstekend geholpen toen. Echter toen ik de bril kwam ophalen vond ik dat dat werd afgeraffeld. Met mijn jas nog aan de bril passen. Liever had ik dat klantvriendelijker gehad. Jas uitdoen, kopje koffie. Het gaat om een bril van 600 euro! Toen ik vertelde van mijn dubbelziendheid kreeg ik een oefenkaart mee naar huis. Vond ik fijn. Begrijp echter niet waarom mij die niet meegegeven was bij de eerste keer.
Deskundige, prettige, in goede sfeer uitgebracht advies. Erg tevreden. Goed advies qua type bril, montuur.
Ik kom speciaal vanuit Den Bosch naar Heemskerk voor Marleen een vrouw met vakkennis, ben dik tevreden.
Plezierige ontvangst en begeleiding
Ik ben onder de indruk van de klantvriendelijke benadering. Vakkundige behandeling bij het ortoptisch onderzoek. Zorgvuldige advisering bij het uitzoeken van een geschikte bril. Een soort misverstand is met coulance opgelost.
Wat ik wel jammer vond is dat ik voor een koordje 17 Euro moest betalen terwijl je toch voor een nieuwe bril 300 Euro betaald.
ik ben zeer goed geholpen bij het aanmeten van nieuwe glazen, toen bleek dat mijn ogen flink achteruit gegaan waren. Meting, uitleg en advies was goed. Toen bleek dat mijn nieuwe brilglazen - naar mijn mening - toch te sterk waren, kreeg ik kosteloos 2 nieuwe zwakkere glazen voor in mijn bril. Klasse!
zeer prettig en deskundig geholpen
Ik ben jullie zeer dankbaar!
heel blij met ik met m'n nieuwe bril, echt een goede vooruitgang bedankt Marleen en Tamara !
Prima en zorgvuldige oogmeting plus advies Goede adviezen wat betreft kiezen van een montuur en glazen personeel neemt alle tijd ik ben erg tevreden over de bril
Verzorgd, goed ontvangen, tijdig geleverd, prettig geholpen
Vriendelijk personeel met veel kennis van zaken. De multifocale glazen zijn echt top. het is alleen even wennen dat je je hoofd moet bewegen. Top
Wij zijn op een zeer vriendelijke manier geholpen. Alles is goed uitgelegd. Wij hebben een goed advies gekregen bij het uitzoeken van een bril. We zijn vooral heel blij dat er iets gevonden is, waardoor mijn klachten waarachijnlijk verbeteren.
Van Coevenhovenstraat 4
1961 NX Heemskerk