Na 4 brillen de op een na laatste zeer ontevreden over de kwaliteit doormidden gebroken binnen een jaar en ook nogmaals binnen het tweede jaar bij normaal gebruik voorts 4 keer naar een optiek geweest in Frankrijk en eenmaal bij v.Els wegens eruit gevallen glazen.Heb nu een dure in mijn beleving van tititanium en hoop nu meer geluk te hebben,verder zeer tevreden over uw bedrijf gr.N.v.Roosmalen
Goede begeleiding en advies bij het aanmeten en uitzoeken van de prisma bril voor zowel onze dochter als zoon.
Ben heel blij met mijn nieuwe bril! Heel fijn zicht met lezen en beeldschermwerk! 😀
Service is altijd prima.
Niet een commercieel maar een eerlijk advies gekregen.
Deskundig en klantvriendelijk. Ik heb er vorig jaar een zonnebril op sterkte gekocht speciaal voor bergexpedities. Toen deze te laat werd geleverd, hebben ze een koerier ingeschakeld om hem alsnog op tijd bij mij te krijgen, zonder extra kosten. Dat waardeer ik enorm!
Via mijn broers wist ik dat Van Els Optiek een goed adres was. Wat ook bleek te kloppen. Vooral de samenwerking van onze ogen is bij ons in de familie een probleem.
Ik zou graag wat meer keuze willen hebben in a parterre, trendy monturen. Mag best wat duurder zijn. Ik had nu de keus uit 2 waarvan 1 voor mij de beste pasvorm had. Dat was D&G. Ik voel me wel heel prettig in de winkel en de cappuccino is heerlijk!Oogmeting was ook serieus en goed.
prima, prettig, open, deskundig
Alles ging goed, niks bijzonder te melden.
Hallo van Els, Ook omdat mijn contactlens rechts niet echt goed zat heb ik nu een multi-focale bril. Achteraf had ik de aanschaf van de linkerlens ( 180 €) beter kunnen investeren in een bril. De oogarts gaf dat advies helaas ook achteraf! Ik had deze informatie nog willen communiceren met jullie, maar daar kwam het niet meer van, vandaar dat ik dit nu vermeld. Vriendelijke groet, Marjan van der Voort
in alle rust gehoord worden en "gezien"
Van Coevenhovenstraat 4
1961 NX Heemskerk