Uiterst vriendelijk personeel en zeer deskundig!
zoals gebruikelijk zeer professioneel en zeer efficient.
Helder advies en prettige persoonlijke aandacht.
Wij worden al jaren bijzonder prettig geholpen, dank kullie wel! En ondanks dat Anne niet erg enthousiast was, heeft ze nu al zonder problemen 2 dagen haar bril op (gister opgehaald)!
Een goed vertrouwen bij binnenkomst en een deskundige advisering bij aanschaf van een nieuwe bril.
Goed advies en vriendelijk deskundig personeel.
Fijn geholpen erg vriendelijk en nam de tijd voor mij
Echt top met alles
Prima, vriendelijk, toegankelijk.
Geheel volgens afspraak werd een sportbril op sterkte geleverd, prima service, zoals altijd.
Fijne winkel
Ben al jaren klant bij Van els.Altijd goed advies. Bovendien een assortiment brilmonturen die mijn smaak is.
Netjes geholpen was zeer druk in de winkel Bij mijn 2jaarlijkse controle .
Zeer deskundig en informatief geholpen
toppertjes zijn het
Een prettige winkel !! En vriendelijk personeel Veel keus om een bril uit te zoeken !!
Bij van Els Optiek heb ik eindelijk na ruim 1½ à 2 jaar een oplossing gekregen voor het probleem aan mijn ogen. Het blijkt dat bij mij de samenwerking problemen oplevert en daardoor had ik heel branderige ogen, zag vaak dubbel of als ik aan het lezen was, flitsten de letters of woorden soms even weg en kwamen ze na knipperen weer terug. Dodelijk vermoeiend. Oogdruppels hielpen niet. Terug van dubbelfocus naar 2 enkelvoudige brillen hielp niet. Zelfs de oogkliniek, die daar toch wel in gespecialiseerd moet zijn, kon bij mij niet het probleem vinden. Gelukkig kon van Els Optiek het probleem dus wel vinden. De rust is weer teruggekeerd in mijn ogen.
Klantvriendelijke benadering, goed advies en als er problemen zijn, kun je altijd terecht.
Ik ben zeer prettig geholpen en geadviseerd. Het ging in een rustig tempo. Heel erg fijn. Nogmaals bedankt hiervoor
Van Coevenhovenstraat 4
1961 NX Heemskerk