Prima geholpen aardig personeel
Goede deskundigheid en zorg voor mijn ogen en die van mijn Zoon, gezien wij erg gebaad zijn bij goed zicht met een pittige cilinder aan onze ogen. Alles word door iedereen duidelijk uitgelegd. wij zijn er erg blij mee. Groeten Angema en Mees Appel
't Is altijd prettig om bij Van Els Optiek binnen te lopen, gastvrijheid en deskundigheid staat hoog in het vaandel. Goede zorg voor ogen is een belangrijk, bij Van Els hebben ze daar oog voor.
Zeer tevreden.
Zeer tevreden.
Prettig geholpen en dankzij alertheid van de winkeljuffrouw de juiste prijs betaald. Goede service
Liep al jaren met hoofdpijn. Sinds ik hier geweest ben, ben ik van mijn hoofdpijn af. Ze luisteren naar de klachten en met een goede oplossing.
Bril was heel snel klaar.
Iedere keer weer geweldige service en vakmanschap!
Vriendelijk en vakkundig personeel.
Hel fijn geholpen en geadviseerd
Prima service, goede deskundigheid, fijne communicatie!
De optometrist is geweldig en de adviseur heeft veel geduld maar laat wel prijzige monturen zien. Bij het afhalen van de bril was het vrij kortaf en minder service gericht. Het rechter pootje werd nog even verbogen, dat had wat mooier gekund. Nu zit er een vrij haakse kromming in wat een beetje knelt achter het oor.
Goede service, super snel. Onze brillen waren bij nader inzien aan de grote kant. Hier had op gewezen moeten worden.
Prima ervaring, netjes te woord gestaan, goed advies, alles tip-top in orde, alleen zien de mailtjes er dan een beetje amateuristisch uit. Ik denk dat met een handtekening met logo dit er al heel anders uit ziet.
als jaren lang goed advies, deskundigheid en klantvriendelijk
Voor mijn vragen werd tijd en rust genomen om deze te beantwoorden. De mensen die mij hebben geholpen waren kundig, vriendelijk en behulpzaam!
Van Coevenhovenstraat 4
1961 NX Heemskerk