Het onderzoek aan mijn ogen kwam zeer deskundig over. Ik ben zeer tevreden over de glazen die ik nu in mijn bril heb. Verder zeer netjes geholpen.
Mooie bril goed advies
Je wordt goed geholpen, maakt niet uit door wie.
DESKUNDIGHEID EN KWALITEIT ZIJ VOOR MIJ HET ALLER BELAGRIJKSTE BIJ HET AANSCHAFFEN VAN EE NIEUWE BRIL
Prima ervaring! Zeer aan te raden.
Hele fijne begeleiding!
Prima!
na het fixatie disparatie onderzoek een hele fijne bril met leesgedeelte ontvangen, terwijl ik verwacht had dat dat niet mogelijk was, maar op gezet en er is een wereld voor me open gegaan.
Fijn geholpen, goed geluisterd naar mijn klachten, goede uitleg, vriendelijke mensen en deskundig
Zeer tevreden. Op het moment dat je binnen stapt krijg je al een goed gevoel. Zeer aardige en vakkundige mensen. Ze nemen echt de tijd voor je en zijn zeer begripvol. Het voelt gewoon goed! Ik zou iedereen optiek van Elst aanbevelen.
Je kan snel terecht en ze nemen de tijd voor je. Ze werken persoonsgericht en vinden het niet erg om al je vragen te beantwoorden. Zij zijn pas tevreden als je als klant tevreden bent.
Al jaren maken wij graag gebruik van uw expertise, aanbod van producten en zeer klantgerichte benadering. Verander vooral niets!!
Ik heb moeilijke ogen en heb jaren gezocht naar een opticien die dit kon oplossen. Op advies ben ik bij van Els terecht gekomen en zij hebben de oorzaak gevonden en opgelost. Ik rij er graag voor van Ede naar Heemskerk.
Jarenlang een zeer prettige ervaring
Was zoals altijd prima.
Wat mij opviel was de tijd die er genomen werd . En de zeer duidelijk uitleg.
Al jaren een goede service en deskundigheid
Prettig geholpen met de oogmeting en bij het zoeken naar een montuur. Wat daarbij prettig is dat ik niet het gevoel krijg bij een oogmeting per sé een nieuwe bril aan te moeten schaffen als de verschillen nog klein zijn. Aardige en klantvriendelijke geste om flesjes GlasKlar aan te bieden. Ik zal daar dankbaar gebruik van maken.
Van Coevenhovenstraat 4
1961 NX Heemskerk