Zeer slechte ervaring
Beste mede bril dragers,
Na jaren klant te zijn geweest heb ik helaas ontzettend slechte service gekregen. In vier jaar tijd door een hersentumor tussen de €2000 en €3000 besteed aan diverse glazen en een Lindberg montuur van €490. Vaak brak het glas af doordat het slijp apparaat welke de groeven in het glas slijpt niet juist functioneerde. Keer op keer terug naar van Els. Mijn Lindberg bril breekt spontaan voor de tweede keer in drie jaar tijd en na 3 weken wachten krijg ik deze nog steeds stuk terug. Er wordt niet gevraagd of deze gerepareerd dient te worden als deze bij Lindberg in Denemarken is. Nu kan deze weer drie weken worden opgestuurd en dat kost mij dan €240 om de bovenkant te vervangen, want meneer je bent er vast op gaan zitten. Als vervangende bril kreeg ik als man een dames montuur waar mijn glazen los in zaten. Het beste personeel loopt daar helaas weg en personeel heeft niks te vertellen, alles wordt bepaalt door de eigenaar, dus als deze geniet van zijn vele goed verdiende vakanties dan kan er geen besluit worden genomen. Op maandag is de zaak gesloten, je zou maar een probleem krijgen met je bril op zaterdag avond, dan graag even tot dinsdag wachten. Een bril is een medisch hulp middel, echter bij van Els gaat het anno 2022 vooral om de sales met veel te hoge marges. Deze zaak is te duur voor de slechte service die wordt verleend. Bij Pearl heb je voor goedkoper twee brillen voor de helft van de prijs dan bij van Els. Als je graag te veel betaald ga dan vooral naar van Els. Als je denkt dat je goede service krijgt bij van Els dan kom je bedrogen uit. Ik zal daar nooit geen € meer besteden en zal uitwijken voor Lindberg naar een andere opticien.
Al drie weken leef ik met dubbelzien door mijn defecte bril en nu mag ik nog drie weken wachten en €240 betalen, nee hoor bedankt ik ga wel naar een andere opticien. En vooral niet met kinderen naar van Els gaan daar kunnen ze helemaal niet mee omgaan.