Prima geadviseerd.
Ik ben erg tevreden over de gehele behandeling .
Bij afhalen multivocale bril even snelle blik op kaart met lettergrootten. Kleine letter niet leesbaar. Mischien wennen, als over week niet beter dan terug. Terug, bleek de bril niet goed op m'n neus te staan, daardoor lezen door ver gedeelte. Snel gecorrigeerd, maar had misschien ook bij eerste keer gedaan kunnen worden.
kom niet voor niks al jaren telkens weer. wordt altijd goed geholpen, meer dan alleen even de snelle winst pakken.
Bril is nieuw. Vijf dagen gedragen. Ver zien is niet ok.
prettig geholpen en ik vertrouw op de deskundigheid van het personeel dat ik naar beste eer en geweten het advies krijg.
Ruim de tijd om met de klant de beste keuzes te maken!
Bij vorige opticiens dacht ik dat het goed ging, maar de brillen van Van Els bevallen echt veel beter. De prijs is er ook wel naar, maar het zijn je ogen, je hebt er elke dag plezier van. Tot nog toe heb ik alleen maar positieve ervaringen met Van Els, ik kan geen minpuntje bedenken.
Zeer hoge servicegerichte en persoonlijke benadering.
Door toeval in contact gekomen met Van Els Optiek. Serieuze, vakbekwame en aardige medewerkers en goed advies en service. Dit brengt mij al jaren zeker 2 keer per jaar naar Heemskerk. Ben zeer tevreden.
Goede klantgerichtheid Geen gehaast, maar tijd voor klant en advies
Goed en vriendelijk geholpen.
Mooie collectie, en prettig geholpen
Voor een deel lag de moeizame communicatie aan mijzelf. Dat ik 3 rekeningen kreeg, waarvan er 1 uiteindelijk niet van toepassing was, vond ik verwarrend. P.S.Ik meen dat ik het heb doorgegeven: u mailt aan [email protected], dit e-mailadres vervalt. Mijn nieuwe e-mailadres is [email protected]. [email protected] graag verwijderen uit mijn gegevens.
Wordt altijd prima geholpen, krijg goed advies voel me gehoord.
In 2e instantie prima resultaat geboekt met de nieuwe bril
prettig geholpen en vriendelijke dames. Ga al jaren naar van Els
Al jaren een vertrouwd adres.
Zeer ervaren , deskundig en vriendelijk .
Leuk acuraad en deskundig moet nog wel even wennen aan de nieuwe glazen.
Van Coevenhovenstraat 4
1961 NX Heemskerk