Al jaren klant, maar de afgelopen 2 keer niet tevreden. Het is de duurste zaak in de dorp en daaroom verwacht ik extra kwaliteit. Toch niet beter dan een keten brillenwinkel. Hele duure montuur gekocht die begon te pellen binnen paar weken. Ze konde niets aan doen, niet onder verzekering. De glas was ook niet schoon te krijgen. Door verandering in sterkte nieuwe glas op strerkte besteld maar de glass was niet professioneel gemonteerd (vuil in de montuur tussen de brill en de glass). de bril achtergelaten. De volgende dag de bril opgehaald om thuis bij nadere inspectie te zien dat dat de linke glas gebroken is! Weer terug naar de winkel. Ze hebben excuses aangeboden en een nieuwe glas besteld. Ook de persoon die de bril had afgegeven aangesproken. Op dit moment zit ik nog met de gebroken glas in afwachting van de nieuwe glas. Ondanks de vrindlijkeid, vind ik de winkel te duur voor de kwaliteit. Ik ben dus hard aan het overwegen naar een keten winkel over te stappen als ik een nieuwe montuur nodig heb.
Deskundig, hoge kwaliteit, klantvriendelijk en een uitstekende service. Altijd plezierig om naar van Els Optiek toe te gaan.
Kwaliteit en goede service.
Fijne zaak met deskundig advies , nemen de tijd voor je.
Alleen maar positief. Wel jammer dat het e-mailbericht over de binnenkonst van de glazen van onze dochter in de spambox belandden..
Prettig en deskundig
prima geholpen door maureen. kwam binnenlopen voor een bril, en werd meteen gemeten en geholpen met het vinden van een montuur.
Na eerst een verkeerde bril gekregen te hebben (sloot onvoldoende aan bij het belangrijkste gebruiksdoel - tv kijken ), werd na overleg snel besloten om andere glazen te kiezen. Deze werden heel snel geleverd en het prijsverschil werd ook erg snel terug betaald. Het probleem met de eerste glazen werd heel snel en naar tevredenheid opgelost. Complimenten daarvoor. Als dit in 1 keer goed was gegaan warlen de 7s in de score wel 8 of 9 geweest.
Al jaren prima geholpen met deskundig advies en prima service,zeer vriendelijk personeel!
Vriendelijk personeel, ze nemen alle tijd om tot het gewenste resultaat te komen en als er problemen zijn met bv lenzen wordt het op een prettige manier opgelost .
Altijd mooie monturen, goede service, beleefd, juiste glazen, prettige mensen
Normaal vind ik het een zeer goede zaak. Mijn cijfers zijn gebaseerd op mijn laatste controle en ervaring met de zaak. Deze keer probeerde de dame (nieuwe medewerker) mij onnodig een extra lens aan te smeren en wilde zij eerder dan nodig dat ik mijn lens dus verving. Peter doet dat nooit. Hij is objectief en is eerlijk over wat je wel en niet nodig hebt. Deze dame probeerde mij onnodige producten (lens en lenzenvloeistof) te verkopen. Dit ben ik niet van Van Els gewend. Daarbij luisterde zij slecht naar mijn verhaal over dat mijn lens gebroken was terwijl ik het in had als reden voor de geïrriteerdheid van mijn oog.
Al bijna 15 jaar lang tevreden klant
Ik kom hier al 40jaar en blijf een tevreden klant
Ik kom al jaren bij van els en deze zaak is een koploper als het aankomt op twee ogig zien, de samenwerking tussen de ogen en de meest optimale oplossing zoeken in prettig zien bij allerlei oog problematiek. Ik liep in 2006 een whiplash op en heb veel wisselend zicht gehad en in deze zaak was daar heel veel begrip voor en kennis over. Ik ben dankbaar, mvg danielle cornelissen
Van Coevenhovenstraat 4
1961 NX Heemskerk
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!