Goed geholpen

Geweldig deskundige mensen.

Deskundig vriendelijk personeel

Wat een super service weer van het team!

Jaarlijks kom ik uit Enschede voor de oogmeting en controle vanwege mijn fixatie disparatie. Eind mei ook weer en ik heb toen ook 2 nieuwe brillen besteld. Deze zouden voor Pinksteren gereed zijn, zodat we ze konden ophalen tijdens ons weekend in Castricum. Helaas bleken de brillen en opticlips niet gereed. Maar op de zaterdagmiddag voor Pinksteren kreeg ik om 16.50 uur een telefoontje dat de brillen toch binnen waren. En als we ze toch wilden ophalen zou het team ervoor zorgen dat alles gereed zou zijn! Wat een super service! Heel veel complimenten en dank voor deze geweldige klantenservice! Hartelijke groeten, Irma Heetbrink

Vriendelijk personeel, goede service

Er wordt altijd voldoende tijd aan je besteed

deskundig en vriendelijk

deskundig en relevante uitleg

Vakkundig en klantgericht

Goed advies en mogelijkheden om producten uit te proberen.

Erg tevreden.

Mooie winkel met fijne uitstraling, maar wat nog belangrijker is: ervaren opticiens en optometristen die alle tijd voor je nemen en goede service bieden!

Klantgerichte perfectie

Vriendelijk, persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en professionele service. Je voelt je snel thuis en beste kwaliteit voor goede prijs!

Professionele hulp gekregen bij het uitzoeken van een nieuwe bril.

Professionele hulp gekregen bij het uitzoeken van een nieuwe bril.

Al ruim 15 jaar tevreden klant

Zeer deskundig en oogmetingen worden met geduld en zorg uitgevoerd.

Super!

Ik kom er al jaren, altijd vriendelijk geholpen, zeker een aanrader!

Vriendelijke en deskundige opmeting en service

De ontvangst is netjes. Er is begrip voor het feit dat je zo snel mogelijk gebruik wil maken van je nieuwe bril(len). Deskundig en geruststellend advies. Ik krijg nog de bevindingen/ het advies van de heer Pels ten aanzien van de prisma glazen. (Dit ivm de verzekering). Zie het tegemoet.

Geduldig met mijn kind

Goede ervaring, we zijn voor de 2e keer geslaagd voor ons dochtertje.

Vriendelijke medewerkers, goed en snel geholpen, uitgebreid assortiment.

Prima, geen klachten

v Els optiek is een prima bedrijf, personeel is vriendelijk, goede service en denken altijd goed mee om een probleem op te lossen. Ook de vakkennis is uitstekend

Kundig geholpen, oogmeting en bril keuze zoon 10 jaar!

Na 6 brillen winkels te hebben afgezocht, toch weer geslaagd voor een bril voor onze zoon (10jr). Hij zocht een piloten bril, maar die zagen we nergens. De verkoopster heeft toen een zonnebril omgetoverd tot een stoere bril waar hij helemaal blij van werd !

Uitstekend!

Kundig aardig snel

• Ervaring met: Orthoptie

• Ervaring met: Optometrie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aandacht voor individu en persoonlijke voorkeuren. Deskundig en betrouwbaar. Kwaliteit is zeer goed, daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Niet altijd even goed voorgelicht over kosten. Toch overall positief!

• Ervaring met: Optometrie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn dat jullie zoveel geduld met mij hebben gehad totdat ik de juiste montuur had gevonden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

communicatie: ik ben door twee verschillende mensen geholpen en moest erg goed nadenken over wat het gegeven advies voor een computerbril in hield daar dit bij de vorige zaak niet goed was afgelopen. Mijn eerste wens was om niet opnieuw een computerbril te nemen. Na alle moeite die uw mensen hadden gedaan ging ik daarmee al twijfelend akkoord. Thuis komend begreep ik dat het een verkeerde beslissing was en heb het gelukkig kunnen veranderen in een gewone bril voor een afstand van 60 cm tot het beeldscherm die prima voldoet en ben daar blij mee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij oogmeting van zoon ging het veel sneller dan anders, voelde alsof het te snel ging. Meestal langer en deskundiger. Verkoop bril ging op zich goed, communicatie was kort. Bij afhalen bril ging het ook snel, werd niet gekeken hoe bril zat en aanpassingen gedaan.

• Ervaring met: Overige

Van Coevenhovenstraat 4

1961 NX Heemskerk

Over EyeCare

Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!