Vriendelijk, servicegericht

Niet voor niets al jaren vaste klant. Prijskaartje is even schrikken maar kwaliteit kost.

de bril is goed maar het moet nog wennen

Wel wennen de bril, wel een mooie bril, goed geholpen

Fantastisch geholpen

Na jaren kwakkelen met mijn ogen, nu verlost van de vervelende hoofdpijn en branderige ogen...perfect

heel erg tevreden

Een gedegen controle van mijn zicht en een goed advies voor het montuur en de keuze van de glazen.

Vriendelijk en deskundig personeel

Je wordt als klant serieus genomen en er wordt naar je geluisterd. Wensen worden samen door gesproken en daar naar wordt gehandeld. Ik ben zeer tevreden

Goede vakkundige service

Goed geholpen .

Ik ben goed geholpen , zij neem tijd voor je , rustig , geduld .

Deskundige optometrist.

Een bijna 10. Eerder was de service beter.

Goed geholpen, goed advies, prima resultaat.

zie boven

Top kennis en service!

Mijn oogafwijking is net wat anders als gemiddeld. Maar daar weet Peter-Jan wel raad mee. Omdat mijn oude blauwe glazen leverancier ermee gestopt is. Heeft Tamara een leverancier gevonden die de kleur heeft nagemaakt. De nieuwe glazen samen met nieuwe montuur is bloedmooie combinatie!

Super geadviseerd bij het uitzoeken van een montuur en de juiste glazen. Het afstellen van het montuur op mijn scheve gezicht. Het ging allemaal zo soepel. En het is heerlijk om weer alles goed te kunnen zien met mijn nieuwe varifocale bril. Hij bevalt uitstekend. Het enige jammere was dat de mail in mijn spam postvak terechtkwam, waardoor ik mijn bril 10 dagen nadat ie was binnengekomen pas opgehaald heb.

Er is wel één ding wat mij irriteert, dat is goed lezen als er een mail verstuurd wordt. Met de juiste achternaam OOK de tussenvoegsel gebruiken….

Zeer doeltreffend

Na mijn ongeluk kreeg ik van jullie in een keer beste oplossing voor mij...

Zeker tevreden binnen 1 uur besuit genomes

Advies top Kennis van zaken uitstekend Tevreden 100 %

Geweldig !!!

Waar menigeen moet zoeken weet de optometrist met onderzoeken wat de oorzaak is bij onze zoon. Nogmaals dank !!!

Goed en klantvriendelijk

Alles ok

Uitstekend.

Ben al jaren klant komt speciaal uit Hilversum voor de goede klantgerichte en gespecialiseerde zorg voor mijn ogen. Dus daarom, een 10.

Goede controle en prima hulp bij het kiezen van een nieuwe bril

Top service en vakmanschap

Fijn personeel

Uitstekend, zeer professioneel!

Ik heb alle vertrouwen dat ik bij Van Els in goede handen ben voor behandeling van mijn fixatie disparatie (gecombineerd met nog andere oogproblemen). Mijn controlerend oogarts in Amsterdam, die mij heeft verwezen naar Van Els, had helemaal gelijk dit te doen!

Vriendelijk, behulpzaam en professioneel

Mooie winkel, de mensen zijn vriendelijk en zeer hulpvaardig. Er wordt alle tijd aan je besteed.

Zeer goede behandeling

Uitstekende behandeling met een prima resultaat Zeer tevreden.

wat heb ik weer een goed zicht.

Na maanden zonder bril na een staar operatie, heb ik ik weer een geweldig zicht. Ik kan de randen van de blaadjes weer goed zien. Goed geholpen en bij het kiezen van het montuur ook.

Zeer prettig en professioneel geholpen

Idem

Kan niet beter!

Alles is prima geregeld!

Van Coevenhovenstraat 4

1961 NX Heemskerk

Over EyeCare

Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!