De service is prima dat is het voordeel van iets kopen bij E P. We hebben alles van jullie van huishoudelijk tot beeld en geluid en wassen en drogen. Wij gaan dus niet naar een Media markt.
We kopen heel vaak bij EP als we iets nodig hebben. Daar kunnen we altijd terecht, ze hebben alles wat we nodig hebben. Ze hebben zeer goede kwaliteit en ze geven ook zeer goede service. Top zaak!!
Prima zaak waar we graag ons wit- en bruingoed kopen.
Prima service!
Al jaren een vertrouwd adres.
Gewoon goeie winkel/ondernemer
prettige ontvangst mogelijkheden voor overleg en eventuele aanpassingen dan wel meedenken in praktische oplossingen.
Ik heb goede ervaring met ep in nijverdal Je krijg goede uitleg ze hebben goede kwaliteit En klantvriendelijkheid
goede service en goede bediening
Super Zaak keurig en ervaren monteurs en verkopers
Zeer goede ervaringen met reparaties aan huishoudelijke apparatuur Ook bij het aanschaffen van een nieuwe wasmachine. I.v.m. niet verkrijgbaar zijn van een bepaald type hoefden we minder bij te betalen voor een luxere. Top!
Prima service. Vaatwasser voor langere tijd in reparatie. 1e keer redelijk kort, 2e keer zelfde probleem wat langer maar toen kregen we een tijdelijke vervangende vaatwasser.
De medewrerkers zijn zeer Gemotiveerd!!!
Service zoals we gewend zijn
vooral de persoonlijke aandacht bij het opstarten van 2 tv s was heel goed
namens zorgaccent, maar soms ook prive, zeer tevreden over EP
geweldige service is voor mij het belangrijkste en dat doen ze.
Moest mijn tv Total löss laten verklaren. Prima geregeld
Snelle en goede service!
Prachtige zaak .Super ingericht en heel netjes ! En de prijs is goed ! Alles wat met Electra te maken heeft bij ons in huis is van EP !
service is altijd goed
Prima zaak met uitstekende service!
Waarom kun je maar een ervaringsgebied aankruisen? Wij hebben bij EP ook ervaring met de computer. Het is al even geleden dat we er waren, maar EP is een prima bedrijf dat goede service biedt. Mijn leus: fijn dat ze er zijn!