Het was allemaal goed verzorgd en zag er schoon uit

Zeer professioneel

Goede chauffeurs Gezellige sfeer Schone bussen

Ik ga graag met Birwa op stap. In alle opzichten perfect.

Ik ga graag met Birwa op stap naar diverse beurzen. Altijd op tijd bij de opstapplaats zowel op de heen als op de terugreis. Ervaren vrouwelijke chauffeur die rustig rijdt en altijd vriendelijk. Daarom laat ik me graag door Birwa rijden.

Helemaal prima geregeld!

Goed georganiseerd uitje naar de Huishoudbeurs.

goede service

voor de tijd goed contact en tijdens de dag zelf ging ook alles goed

Comfort en een vrolijke, vriendelijke chauffeuse

We konden dicht in de buurt opstappen, alles ging mooi optijd.

Was weer geweldig

Weer een mooi dag naar de huishoud beurs geweest ,

Super leuke chaufesse

Ja heel goed ga zeker weer mst jullie mee mooie bussen een fijne chauffer

Top dag.

Bus was keurig op tijd. Vriendelijke chauffeur. We hebben een hele leuke dag gehad.

Heel goed

Het is de vierde keer dat we met Birwa reisden. We komen mooi op tijd aan. En ook De reis gaat prima. Iedere keer weer een leuke dag dankzij jullie. Dan worden we met een kleinere bus weet naar Drachten gebracht. Ook heeft de evhtgenoot ons een keer met eigen auto naar Drachten gebracht. Omdat wij de enigen waren die naar Drachten gingen. Goede service van jullie. Top

Rennie een goede gezellige chauffeur

Prima vervoer

Goede ervaring, alles mooi op tijd

Prima geregeld.

We kozen altijd voor een ander bedrijf. Nu voor Birwa Tours gekozen. Prima ervaring. Voor herhaling vatbaar. Ruim op tijd via de mail hoe laat de bus zou vertrekken. Vriendelijke chauffeur.

Heerlijke dag gehad naar de Huishoudbeurs

Vriendelijke chauffeurs en mooi op tijd.

Geweldige chaffeur en bedrijf

Met de birwa naar de huishoudbeurs. Fijne en goede chauffeur en een goed bedrijf. Ik zal zeker weer met jullie mee gaan. Bedankt.

leuke prijs, goede bus, prima chauffeur

het dagje uit (huishoudbeurs) is goed bevallen, als ik de volgend jaar weer ga dan ga ik weer met Birwa Tours

Het was een zeer prettige reis

Fijne gesprekken gehad met de buschauffeur

Altijd prima chauffeurs. Ga met vertrouwen met de firma weg.

Keurig, alles volgens afspraak!!

Korte lijnen kwa opstap plekken, dus meer tijd op de huishoud beurs.

Super geregeld ook met mensen die bij andere plaats opgehaald zijn met ander vervoer en weer samen gevoegd werden op een andere instapplaats

super!!

Wij reizen altijd met Birwa Tours naar de huishoudbeurs. Altijd alles keurig geregeld. Vriendelijke chauffeur of chauffeuse. We gaan volgend jaar weer met Birwa Tours!!

Prima dag gehad.

Goede opstapplaats en mooie tijden van vertrek en terug komst. Vriendelijke chauffeur.

Super busmaatschappij

Gezellig klant vriendelijk voorzichtig rijden veilig weer thuis. Gaan altijd met jullie mee.

Bus veel te krap

Vorig jaar voor het eerst met Birwa naar de huishoudbeurs geweest, beviel ontzettend! Dit jaar weer, helaas een iets mindere ervaring deze keer, stoelen waren zo krap dat ik mijn benen niet eens kwijt kon achter de leuning van de stoel voor me. Hopen dat het volgend jaar weer beter is.

Super!!

Maak al wel vaker gebruik van Birwa. Krijgen optijd bericht over de opstap plaats en vertrek tijd.

Conradi-Veelandstjitte 100 A

9104BN Damwald