Professioneel

Heel erg tevreden goed gedaan en netjes gewerkt. Top gedaan door deze vriendelijke vrolijke man.

Keurig

Keurig werk geleverd, een vriendelijke en correcte medewerker.

Mooi schoon en vriendelijk personeel

Dakkapel en dakgoten goed gereinigd door een zeer vriendelijk en bekwame medewerker.

Prima!

De dakkapel is goed gereinigd en in de was gezet. Tevreden! De jongeman was netjes en voorkomend, vertelde wat hij ging doen en vroeg dan of wij het er mee eens waren. Vroeg netjes of hij gebruik mocht maken van bv de buitenkraan.

Super!

Fantastisch bedrijf. De afspraak was snel gemaakt, de schoonmaker kwam netjes op tijd en heeft super werk afgeleverd. De dakkapellen zijn super schoon geworden en hij heeft zelfs even het dakraam schoon gemaakt. In de dakgoot zat een nest, deze is netjes verwijderd en de schoonmaker heeft daar zelfs even een gaasje geplaatst om een nieuw nest te voorkomen. Kortom: super werk afgeleverd!

Goed werk en prettige omgang schoonmaker

Zie hier boven

Geweldig enthousiasme en goed werk geleverd.

Geweldig enthousiaste jongen en uiterst klantvriendelijk. Werkzaamheden in bizare weersomstandigheden keurig uitgevoerd. Resultaat 4 blinkende dakkapellen voor een goede prijs kwaliteit. Komen zeker terug, maar dat duurt weer even. Bedankt.

Snel en goed gereinigd

Duidelijke planning, snel en goed gereinigd. Goed en betrouwbaar.

Elke 2 jaar bellen ze voor een afspraak. Gaat prima.

Prima gedaan, vriendelijk geholpen.

Dakkapel was erg vuil, maar is toch goed schoongemaakt.

Professioneel

Goede communicatie. Plezierig, beleefd. Reiniging professioneel aangepakt. Zeertevreden met resultaat.

Spectaculair om te zien en met het gewenste resultaat .

Er werd snel en efficiënt gewerkt. Het resultaat was goed. De werkman was beleefd en werkte hard. Maar het mooiste was toch wel hoe hij als een bergbeklimmer op ons dak klom!

Keurig en netjes gewerkt

Goed en volgens planning gewerkt, top!

Heel netjes gewerkt.

Goede service, vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling

Prima gedaan

Goede afspraak, goed werk, aangename mensen

Perfect schoongemaakt.

Dakkapelreiniging is een zeer klantvriendelijk bedrijf. Door gezondheidsproblemen bij een van de klanten kon de afspraak moeiteloos worden verplaatst. Zeer vriendelijke medewerker. Het resultaat was erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dakkapel keurig gereinigd door zeer correcte en vriendelijke medewerker. Kan er weer een paar jaar tegenaan

Top bedrijf

Ze doen wat ze beloven en beter. Onze dakkapel nu al voor tweede keer door dakkapelreiniging.nl laten schoonmaken. Wereld van verschil. Hij glimt van het dak af. Heel tevreden met de manier waarop gewerkt wordt. Super aardig personeel. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Top reiniging van mijn dakkapel.

Helemaal veilig mijn hoge dak op. Weer geweldig schoon en in de was gezet zoals ik ieder jaar door jullie bedrijf laat doen. En vooral zo veilig. Goed gezekerd met een tegengewicht. Voor allen een fijn gevoel. Het is en blijft een riskante klus. Jesse is super vriendelijk en goed bezig geweest. De prijs voor het reinigen van de dakkapel is ook zeer gunstig. Absoluut niet duur. Dank en tot volgend jaar.

Uitstekende service

Elke 2 jaar worden we benaderd om de dakkapel te laten reinigen. Dat is heel fijn, omdat je het dan niet zelf in de gaten hoeft te houden wanneer het weer tijd is. Dit jaar hebben we voor het eerst ook gekozen de dakgoten te laten schoonmaken. Verder hadden we gevraagd of hij een dakpan op zijn plaats wilde leggen die al heel lang niet goed lag. Dat heeft hij gedaan en hij heeft ook ons zolderraampje (wat niet bij de dakkapel hoort) heel mooi schoongemaakt. Kortom: wij zijn zeer tevreden.

Goed dv volgend jaar weer

Na afloop een prachtig resultaat.

Dit jaar hebben we voor de derde keer gebruik gemaakt van dakkapelreiniging.nl en dat is niet voor niets. Erg tevreden.

Prima geregeld en weer een stralend dakkapel

Komen keurig afspraken na.

Netjes schoongemaakt zonder rotzooi.

Extra optie was geen probleem. Top om zo te reageren. Had ook nee kunnen zeggen.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden, correct en net personeel . De gehele reiniging is goed gedaan, Zelfs foto's na afloop, van ervoor en erna, tot in detail Zal zeker weer kontakt opnemen voor de volgende keer.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?