Op de afgesproken tijd gekomen en het werk netjes uitgevoerd.

Zeer beleefde, vriendelijke en bekwame jongeman!

Aangezien ik de vorige keer zware lekkage had door stukgetrapte dakpannen, was ik nu een beetje huiverig. Dat vertelde ik deze jongen en hij begreep dat. Hij maakte foto's van voor en na zijn klus, hij heeft mijn buurvrouw geholpen door een pijp op te meten voor een zoekgeraakte deksel en een dakpan bij haar vervangen. Hij was zeer behulpzaam, ondanks dat hij die dag weinig tijd had ivm een fysio bezoek. Ik zou deze jongen zeker aanbevelen bij anderen!!

Alleen jammer dat de randen van de dakgoten niet gedaan konden worden.

Geweldig gedaan, zeer tevreden!

Geweldig gedaan, zeer tevreden!

Geweldig!

Snelle reactie op aanvraag. Duidelijke communicatie. Prima resultaat. Zeker de volgende keer weer.

prima!

netjes en schoon. met foto's. werken veilig!

Super !

Een zeer goede vakman.

Dakkapel is grondig gereinigd en in de wax gezet, binnen drie kwartier, door een ervaren vakman. Tevens zijn de ramen schoongemaakt.

Prima schoongemaakt alkes

Top keurig gedaan. Aardige mensen, alles netjes afgehandeld, en opgeruimd.

Super klantvrirndrlijk

Wij zijn zeer tevreden over zijn werkzaamheden en heeft ons nog enige tips gegeven over het Dak

Hele fijne service en duidelijke uitleg. Zeer deskundig te werk. Ons dakkapel ziet er weer netjes uit!

Blinkend schoon

Net zoals de vorige keren is mijn dakkapel weer mooi schoon. Heel blij mee!

Erg schoon

Erg vriendelijke jongeman ,het ziet er superschoon uit.

Uitstekend!

Prima, keurig schoon en op tijd

weer een heerlijk schone dakkapel, alles netjes en keurig geregeld !

afspraak maken is gemakkelijk en alles van a to z goed geregeld, je hebt er geen omkijken naar. Prima service.

Zoals elk jaar weer: een prima ervaring!

Keurig op de afgesproken tijd. Vriendelijke en beleefde persoon.

prettig en grondig

Weer een zeer prettige medewerker. Grondig, zorgvuldig, veilig. over twee jaar weer!

zit er weer super mooi uit

de uitgevoerde opdracht is echt top gedaan, ze zien er weer uit als nieuw. dank hier voor.

Prima werk!

Prima schoongemaakt en nette terugkoppeling en overleg!

aardige jongen jammer dat de dakgoot alleen van binnen werd schoongemaakt en niet de buitenkant ook niet voor een paar euro meer. de dakkapel is lekker opgeknapt.

Weer een mooie schone dakkapel!

Aardige man heeft zijn werk netjes uitgevoerd. Over 2 jaar weer!

Super!

Na de reiniging ziet het er weer als nieuw uit! Professionele manier van werken en prettig contact bij het maken van afspraken. Tot de volgende keer!

Doen wat je afspreekt

Alles zoals afgesproken uitgevoerd.

Prima uitvoering.

Goede afspraak, uitvoering.

Zeer prettige werknemer en prachtig schoongemaakt!

Communicatie verliep snel en soepel aan de telefoon. Ondanks enorme drukte was er na een week al een mogelijkheid. Keurige en aardige medewerker die geweldig werk heeft afgeleverd. Volgende keer kloppen we weer aan bij jullie!

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?