Vriendelijk kundig en snel

Dakkapel schoon gereinigd, erg snel en vriendelijke man. Ook kapje op de schoorsteen zette hij even recht toen hij toch op het dag was. Top service!

Klantvriendelijk. Goede uitvoering werk

Goed schoon en veilig gedaan. En compliment voor de dakbedekkinginspectie.

Alles klopte ook prima mederwerker

Hartelijk gast en goed werk verrichtte. Hij aan dat de dakgoot aan de voorzijde niet nodig was. Heb hem daarom opdracht gegeven om de twee jaar terugtekomen.

Prettig

Prettige monteur netjes gewerkt keurig schoon. Na afspraak via mail duurde het wel wat langer dan 4 weken voor we waren ingepland

Super geregeld! Blij met de werkzaamheden!! Enige puntje: Misschien een verkeerde verwachting van mij maar ik dacht eigenlijk dat de binnenkant van het raam (bedoel niet de ruit hoor) het hang en sluitwerk en voegen als je het raam open doet ook gedaan zou worden.

Goed werk en veel veiligheid voor de schoonmakers

Geen enkele klacht. Dakkapel goed gereinigd en gecoat. Glas ook gereinigd. Is al de derde keer en ik beveel het bedrijf ook aan. Zij leveren goed werk voor een redelijke prijs.

Vriendelijk en professioneel!

De klus voor ons liep iets uit, maar ik werd netjes op tijd gebeld. Louter positief.

Prima schoon weer!

Na 15 jaar voor het eerst laten schoonmaken. Ziet er weer uit als nieuw! Afspraken worden nagekomen. Er worden zelfs nog foto's gemaakt om het resultaat te laten zien.

Op welhaast de heetste dag van het jaar stralen onze dakkappellen ons weer tegemoet. Zelfs de weervlekken, sinds het laatste onderhoud pakweg 10 jaar geleden, zijn vrijwel geheel verwijderd. Het is duidelijk; we zijn eigenlijk aangenaam verrast en kunnen Eelco en co. van harte aanbevelen.

Makkelijk en snel

Dakkappel ziet er weer fris uit!

Uitstekende kwaliteit en service.

Net bedrijf leverd goed werk

Gelijk een 2e dakkapel laten reinigen.

Geweldig eindresultaat.

Professioneel

Prettig, professioneel, communicatief prima en kundig.

Conform afspraak uitstekend gewerkt.

Ben tevreden met reiniging.

Betrouwbaar en komt afspraken na!

Ik kan Dakkapelreiniging.nl zeker aanbevelen en geen moment spijt gehad om mijn dakkapel door hen te laten reinigen. Gedaan met meerdere buurtgenoten en scheelde nog geld ook.

Prima resultaat

Uitstekend geregeld. Goede service. Prima resultaat. Vriendelijk en correcte medewerker.

prima gewerkt

fijn contact harde werker mooi resultaat

Prima uitgevoerd, vriendelijk personeel.

Hele goede service!

Beide dakkapellen zijn weer helemaal schoon. Ook de dakgoot is geleegd en de ramen gezeemd. Prettige service!

Super prijs kwaliteit verhouding en top service

Vriendelijke personeel en blij met het resultaat. Een aanrader!

Vriendelijk en goed schoon

Medewerker was bijzonder vriendelijk en legde alles uit. Ook was hij ten alle tijden Goed gezekerd, wat een proffesionele indruk maakte. Belangrijkste uiteraard, mijn dakkappel was brandschoon ondanks dat ik er een kleine 8 jaar lang geen aandacht aan had besteed. Gewoon uitstekend

Professionals

Dakkapel is goed schoongemaakt, en ziet er weer als nieuw uit....

Helemaal weer blij en tevreden

Na 2 jaar weer de kapel laten doen en dat lijkt voldoende. Prima in orde weer. Helemaal blij.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?