Eerlijk

Heel erg goed!

Onze dakkapellen zijn keurig schoongemaakt! De reiniging is heel grondig en zorgvuldig gedaan!

Prachtig resultaat.

Vriendelijk personeel, ondanks vreselijke hitte dakkapel prachtig schoongemaakt

Goed grondig. Verder gekeken dan kapel

Gewaarschuwd dat er een nokpan kapot is. Super!

Uitstekende service

Mijn dakkapellen waren met geen mogelijkheid zelf te reinigen (hoog en steile dakhelling). Ook niet makkelijk voor dakkapelreiniging.nl, maar met hun speciale aanpak met bergbeklim-uitrusting is het mooi schoon geworden. Volgende keer wel aangeven dat het een lastig dak is, dan sturen zij hun meest ervaren medewerker.

super tevreden

Mijn lokale schoonmaak bedrijf had niet de juiste veiligheids middelen om het nog vaker te doen, via internet bij Dakkapelreiniging terrecht gekomen. De dakkapel is nog nooit zo schoon geweest, hele aardige gozer en harde werker, amper tijd voor een praatje maar service met een glimlach. Rond uit TOP kom over 2 jaar maar weer

Prima service, mooi resultaat

Klantgerichte service en kwalitatief goed werk. De dakkapellen zien er weer netjes. Afspraak maken was wel ver voorruit. Had alleen verwacht dat binnenkant van de kozijnen en ramen ook schoongemaakt werden.

Perfecte communicatie!

Afhandeling was snel en overzichtelijk. Ook groen uitgeslagen zijkanten van dakkapel weer toppie schoon.

Nette service, vakkundig personeel en een schitterend resultaat

Dakkapel is weer prachtig schoon en de binnenzijde van de rolluiken waar we niet zelf bij konden zijn schitterend schoon geworden terwijl deze na 8 jaar echt groezelig waren geworden. Kortom resultaten boven verwachting

Zoals het moet zijn

Professionele mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Netjes op afgesproken tijd aan gekomen en gedaan wat er moest gebeuren. Vriendelijke mensen

Goed gereinigd, vriendelijke medewerker

Vriendelijke medewerker die zijn werk uitstekend heeft gedaan. De dakkapel staat weer te glimmen.

goed werk

Alles volgens afspraak

Netjes en efficiënt

Afspraak maken is makkelijk en het dakkapel is mooi schoon

Prima bedrijf

Goede communicatie Heldere uitleg hoe het in het werk gaat Nette medewerker Foto's gemaakt zodat je het verschil ziet en ook ziet wat er is gebeurd Superschone dakkapellen

Dakkapellen zijn weer toonbaar

Van tevoren was al aangegeven dat gezien de erge vervuiling de dakkapellen mogelijk niet meer helemaal schoon te krijgen zouden zijn. Na reiniging is slechts een heel klein deel niet helemaal schoon geworden. Ik ben heel tevreden over het resultaat: de ramen zijn gewassen, de rolluiken zijn gereinigd, het overgrote deel van de dakkapellen is schoon geworden. Kortom: mijn dakkapellen zijn weer toonbaar.

Professioneel en super resultaat!

Van begin tot eind heel duidelijk. Duidelijke website en communicatie en heldere formulieren. Het resultaat mag er zijn. Dakkapellen zien er weer netjes en verzorgd uit. Top!!

Duidelijke communicatie en afspraken. Je weet waar je aan toe bent. Bij aankomst werd al meteen aangegeven dat het niet zeker was of de sterk vervuilde dakkapellen weer helemaal schoon zouden worden. Maar het resultaat was geweldig. Alsof het huis weer een beetje nieuw is. Super blij mee.

Prima resultaat

Vakkundig schoongemaakt

Keurig geholpen, precies zoals afgesproken, prachtig resultaat

Keurig geholpen, precies zoals afgesproken, prachtig resultaat. Zeker een aanrader, de jongeman die bij ons (in Noord-holland) kwam was echt TOP! Na het schoonmaken van het dak deed hij keurig zijn natte schoenen uit en liep op zijn sokken door het huis naar beneden. Dat maak je niet veel meer mee dat iemand zo goed zijn best doet voor de beste service.

super gedaan

zeer vriendelijk persoon ,snel en correct gewerkt en super schoon

Mooie schone dakkapel

Vriendelijke medewerker heeft onze dakkapel en goot zeer goed schoongemaakt. Wij nemen graag weer contact op met dit bedrijf en laten dan de dakkapel en goot weer schoonmaken.in de toekomst.

Vriendelijk, hard gewerkt en mooi schoon

Zeer goed werk geleverd

Zeer goede service!

Dakkapel optimaal gereinigd,inclusief wasbehandeling. Bovendien 2 dakgoten schoongemaakt.

Zeer tevrede

Beleef overkomende tevreden over het reinigen van het dakkapel was goed schoon

Een 10

Top gedaan heel tevreden, !!!

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?