Voor de prijs hoef je het niet te laten

Goed schoongemaakt zonder al te veel poespas

Top. Goed gereinigd en duidelijk omschreven welke werkzaamheden zijn gedaan

Duidelijke omschrijving en professioneel personeel

Goed geregeld en uitgevoerd!

Voorinformatie was helpend

super

onze prefab dakkapel uit 2000 is weer als nieuw! samen met onze buren , die dezelfde dakkapel hebben, laten reinigen. inclusief rolluik buitenzijde en in de was laten zetten. kreeg tussen door foto's van het verschil met schoon en vuil. top werk geleverd!

Kapel was erg vies. Hij is mooi schoon geworden. Aardige meneer, harde werker!!

Uitstekend!

Snel en schoon!

Vriendelijk en netjes personeel

Mijn dakkapel was erg smerig maar ziet er nu weer top uit.

snel en vakkundig

snel en vakkundig werk

Uitsteken

Werken netjes en veilig!

Zeer verontreinigde dakkapellen zien weer als nieuw!

Gemakkelijk contact, gemaakte afsprwken worden goed nagekomen en dakkapellen zien er weer uit als nieuw. Heel erg tevreden!

Zeer goed uitgevoerd

Zeer goed en professioneel uitgevoerd in één woord super!!

Vriendelijk, netjes en super schone dakkapellen.

Wij zijn zeer tevreden! We hebben 2 dakkapellen laten schoonmaken. De man die ons geholpen heeft, was zeer vriendelijk en correct. Een echte aanrader!

Ging erg nauwkeurig te werk

Makkelijk af te spreken, goede prijs, snelle service en vooral goed & nauwkeurig werk.

Keurig werk geleverd.

Werkzaamheden als verwacht verricht.

Ultiem ontzorgd

Makkelijke planning en goede uitvoering

Professioneel, grondig en komt afspraken na.

Al jaren klant. Prima bedrijf, levert goed werk af. Ook eerlijk; ik had opdracht gegeven naast reiniging en waxen van de dakkapel ook de goten schoon te maken. De goot achter bleek schoon te zijn. Als er niets gezegd was, had ik daar gewoon voor betaald (€ 12.50). Erg netjes! Oja, achteraf nog voor en na foto's ontvangen. Kan je goed zien waar je voor betaald hebt. Fijn!

Top service!

Wij zijn heel blij met dakkapelreiniging.nl , het onderhoud aan ons dakkapel is professioneel en veilig uitgevoerd.

Wij laten elk jaar nu onze dakkappellen reinigen en in de wax zetten. Na 15 jaar zijn deze nog steeds als nieuw doordat ze zo goed onderhouden worden.

Kundig, grondig en schoon.

Heel netjes en kundig gedaan.

Professioneel Dakkapelreiniging en uitstekende communicatie!

Dit is onze eerste ervaring met dakkapelreiniging.nl. Wij zijn blij met de reiniging van onze dakkapel en zeker voor herhaling vatbaar! Mvg. Wilson

Dik tevreden met deze professionele dakkapelreiniging!

een persoon, die professioneel vanaf het dak 2 vervuilde dakkapellen er weer spik en span uit laat zien. Secuur en net werk. Voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel !

Goede communicatie, goed werk

De medewerker was erg vriendelijk en nauwkeurig.

Dik in orde

Nu voor de tweede keer mijn dakkapel laten schoonmaken door Dakkapelreiniging.nl Het ziet er weer keurig uit. Kreeg netjes een telefoontje van de schoonmaker, dat hij er was en tussendoor een fotootje van hoe het was en hoe het er uitzag na het schoonmaken. Volgende keer weer!

Goede communicatie en service

Goede communicatie en telefonisch goed bereikbaar.

Snelle reactie, goede service en het ziet er weer prima uit.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?