Goed en netjes werk geleverd

De tijd van de afspraak werd niet gehaald, maar omdat ik de hele dag thuis was werd het geen probleem. De werkzaamheden werden goed en netjes gedaan. De overkapping was geen probleem en de dakkapel kan er weer even tegen.

Goed werk geleverd

Jammer dat jullie nog altijd geen manier hebben gevonden om de zijgevel op een veilige manier schoon te maken, komt dat nog? Aletta Jacobsdreef 25

Dienstlevering is uitmuntend en afspraken worden nagekomen..

Fijn contact , afspraken worden nagekomen en de diensten worden uitstekend geleverd. Absoluut een aanrader!

Prima bedrijf om mee te werken

Klein aandachtspunt is dat er tussen het moment van opdracht geven en de afspraak een behoorlijke tijd zit.

Het ziet er weer als nieuw uit!

Ze leveren wat ze beschrijven. Een nette afhandeling in de procedure. Wel even geduld hebben want ze hebben het druk. Maar de indicatie van tijd die ze geven, klopt wel. Je weet dus goed waar je aan toe bent!

zeer goed met goed advies

zeer goed

Goede duidelijke instructies per mail. De wachttijd was wel wat langer dan men in eerste instantie aangaf, maar dat viel uit te leggen. Dakkapel is naar tevredenheid schoon gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Helemaal top super uitgevoerd

Keurig geholpen aardige gozer die het dakkapel schoonmaakte Het dakkapel is weer als nieuw en ziet er weer top uit

Heel goede ervaring.

Klantvriendelijke werknemer. Heel goede veiligheidsmaatregelingen alvorens het dak op te gaan. Uitstekend werk verricht van de dakkapel en rolluik.

Creatief omgegaan met bijzondere omstandigheden.

Super goed gedaan, ziet er perfect uit

Goed werk

Werk is naar tevredenheid gedaan. Zeer aardige en klantvriendelijke jongeman die de reiniging heeft gedaan.

Precies wat er beloofd word!

Zeer vriendelijke medewerker die een super resultaat heeft neergezet.

Komen afspraak na. Vriendelijk personeel. Dakkapellen wer als nieuw. Blij mee

Super netjes te werk gegaan

Over 2 jaar mogen ze terugkomen mijn dakkapel lijkt weer nieuw netjes gewerkt en zeker een aanrader meer buurt bewoners willen nu ook een afspraak maken super.

Vriendelijke en nette heren, en een voortreffelijk resultaat!

Elke twee jaar een sopbeurt voor onze dakkapel, altijd professioneel, vriendelijk en fijne heren. Dakkapel staat weer te shinen!!

Perfect uit gevoerd.

Hij kwam twee uur te laat. Maar verder keurig en netjes en zeer veilig gewerkt. Personeel heel vriendelijk en rustig maar perfect zijn werk gedaan. Over een paar jaar weer.

Prima en vakkundig

Vriendelijk personeel, op tijd volgens afspraak, netjes en vakkundig werk.

Professioneel, snel, goed en veilig gedaan

Prima uitgevoerd.

Goed contact en volgens afspraak uitgevoerd - resultaat uitstekend.

Heel goed, heel aardige meneer

Een goed gevoel als de dakkapel weer schoon is.

Perfect!

Zeer tevreden over de duidelijke communicatie en de werkzaamheden. Heel correct en netjes verzorgd. Een volgende keer kloppen we zeker weer bij jullie aan!

Alles prima geregeld.

Mooie en duidelijke website

Keurig werk geleverd

Alles mooi schoon en dat voor en nette prijs.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?