Grandioos

Website ziet er prima uit. Scherpe prijs voor reinigen dakkapel en het in de was zetten. Vaste prijs, geen verrassingen. Als oud Shell medewerker, een bedrijf waar veiligheid hoog in het vaandel staat, ben ik onder de indruk van de door jullie toegepaste veiligheidsvoorzieningen. En super aardig personeel en goede communicatie. Top. Ook de dakkapel ziet er weer grandioos en als nieuw uit.

Altijd goede service

Zelf als je niet thuis bent doen ze gewoon wat er verwacht wordt. Ik vind het altijd een mooi gezicht als alles weer schoon is

Super goed

Over alles ten volle tevreden.

alles exact op de opgegeven tijd en een hele nette en beleefde medewerker. Kortom ik ben dik tevreden.

Top ervaring....

Heldere communicatie, kundige medewerker...prachtig resultaat

Top bedrijf komt de gemaakte afspraak na

Volgens afspraak was de medewerker keurig op tijd , hij belde nog vlak ervoor dat hij er aan kwam. Hij stelde zich netjes voor en ging na uitleg aan de gang, het eind resultaat was na behoren goed. Alles keurig netjes en snel Top Bedrijf, zeker aan te raden.

Duidelijke afspraken en prima werk.

Goede communicatie, attent, accuraat en komen afspraken na. Uitvoering van de klus prima in orde.

Gewoon TOP.

Prettige aanmelding. Mooi op tijd. Aardige en professionele vakman. Duidelijke uitleg.

Goede ervaring

Uitstekende service en vriendelijke en behulpzame mensen! Prima prijs- kwaliteitverhouding.

Dakkapel weer mooi schoon. Vriendelijk personeel.

Prima op alle fronten

Vriendelijk en professioneel personeel.

Bovengemiddeld tevreden

Mijn dakkapel is grondig schoongemaakt .

Fantastisch resultaat!

Zeer professioneel en vakkundig gereinigd! Wat een verschil. Erg tevreden, ook over het personeel. Voor herhaling vatbaar.

Snelle, nette service met een mooi eindresultaat

Binnen een week was mijn dakkapel schoongemaakt, keurig en zeer professioneel gewerkt met foto's van voor- en na de schoonmaak. Alles tegen de vooraf afgesproken prijs zonder verrassingen achteraf. Dakkapel staat al een aantal jaren maar ziet er weer als nieuw uit. Volgende keer zeker weer terug bij Dakkapelreining.nl

Correcte en tijdige afhandeling, prettig in de omgang

Correcte en tijdige afhandeling conform de afspraken, prettig in de omgang

Een aandacht punt zijn de zijkanten van de dakkapel. {zie afbeelding)

/Users/ruudsiep/Desktop/IMG_2217.jpg /Users/ruudsiep/Desktop/IMG_2209.jpg

prima deskundig

sinds ik dakkapel heb en reiniging aan bod kreeg doe ik dit al een paar jaar, bevalt mijn prima

Dakkapel is mooi schoon inclusief rolluik en ramen. Altijd mooi op tijd. Vriendelijk personeel.

Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde reiniging en zullen een volgende keer zeker weer een afspraak maken. Tevens een zeer vriendelijke medewerker die zorgvuldig te werk gaat. Complimenten!

Mooi en goed werk geleverd

Los van het bovenstaande was de man, die het werk deed een echte vakman!

Uitstekend !!!

Dakkapel laten reinigen in combinatie met dakgoten schoonmaken. In een woord uitstekend. Goede service, prima resultaat.

De dakkapel blinkt weer als nieuw

De dakkapel was jaren niet schoongemaakt en best vies, maar na de schoonmaak blinkt hij boven verwachting weer als nieuw! Heel blij mee.

Zeer prettig

Service is snel, vriendelijk en professioneel.

Correcte en pofessionele opvolging, met een mooi resultaat.

Alles is snel en uitermate correct uitgevoerd, het eindresultaat is mooi. Aan te bevelen om dit te laten uitvoeren.

Good cleaning, very professional

Although it took a couple of weeks for the company to schedule a cleaning session, once it was scheduled everything was really good. The person who came was very nice, professional and did a good job in cleaning. I will definitely hire this company back for future cleanings!

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?