Professioneel en betrouwbaar

Dakkapel ziet er weer als nieuw uit

Zeer professioneel

Onze dakkapellen laten reinigen en het is zeer goed gedaan. Net personeel en als buitenhuis dus niks binnen door. Personeel gaat gesekerd te werk. De prijzen zijn keurig en communicatie is snel en goed.

Fantastisch

Hele goede ervaring! Erg vriendelijk en gezellig. Wat natuurlijk het belangrijkste is, is dat onze dakkapellen weer prachtig schoon zijn!

Erg vriendelijk geholpen en extra behulpzaam geweest omdat er een kapotte dakpan werd geconstateerd

Deskundige en veilige werkwijze

Er werd deskundige en een veilige manier gewerkt. De mensen waren goed gezekerd.

prettig en zeer vakkundig mn dakkapel schoongemaakt

we hebben voor de 2e keer het dakkapel laten reinigen naar tevredenheid wat een verschil zeg .nu zie je pas hoe veel het scheelt als je naar de buren kijkt !!!

super professioneel zoals gehoopt en verwacht.

Doordat de man bij de buren bezig was geweest de persoon aangesproken en gevraagd of hij bij ons ook het dakkapel wilde reinigen. We kregen de folder aangereikt en hebben direct een telefonische afspraak gemaakt. Alles liep keurig op afspraak en het dakkapel is weer keurig schoon. Zelfde dag ontving ik de factuur, die ik direct heb voldaan. Goeie prijs en professioneel bedrijf ! Bedankt Leo Muller

Prima werk geleverd contact wat langzaam

Reiniging aangevraagd maar daarna bleef het helaas stil. Na enige tijd echter wel contact en toen prima afspraken kunnen maken. Werk is goed uitgevoerd.

Een mooi resultaat dakkapel ziet er uit als nieuw.

Vanaf de eerste email ben ik op de hoogte gehouden.Ik ben erg tevreden over het bedrijf.Vanaf het maken van afspraken t/m het eindresultaat.

Aardige kerel en goed gereinigd

Dakkapel is goed schoon

Werken zeer netjes met een goed uitleg zeker een aanrader

Zeer tevreden met het resultaat

Zeer tevreden over dit bedrijf. Bijzonder vriendelijke en capabele jongen die heel professioneel en goed onze dakkapel schoon heeft gemaakt. Communicatie vooraf en achteraf was helder en duidelijk. Zeer goede service voor een prima prijs. Aanrader!

weer een positieve ervaring

regelmatig laat ik de dakkapel reinigen door dakkapelreiniging en dat gebeurt altijd heel netjes. de mannen die de klus doen zijn correct in de omgang, leggen het vooraf uit en gaan dan aan de slag. het ziet er weer prima uit voor de komende 2 jaar!

Keurig werk geleverd!

Elke paar jaar laat ik mijn twee dakkapellen reinigen door dit bedrijf. De ervaring is altijd uitstekend: zowel de voorbereiding (afspraak maken, informatie vooraf), de uitvoering als de betaling achteraf loopt super. De dakkapellen bevinden zich bij ons op de 2e etage en één ervan aan de straatzijde. Die worden best vies van al het langsrazende verkeer. Heel fijn idee dat ze elke paar jaar even worden schoongemaakt en gecontroleerd. Ook merk ik bij de ingebouwde rolluiken meteen een verschil: nadat ze zijn schoongemaakt, is het weer donkerder binnen doordat de 'schotjes' beter op elkaar aansluiten. Afgelopen keer voor het eerst ook de binnenkant van de rolluiken laten meenemen. Dat doe ik volgende keer weer! Prachtig resultaat, dat krijg ik zelf niet voor elkaar!

Fantastisch

Goed werk geleverd , door een zeer aardige man

Gewoon schoon

Ieder twee jaar worden de dakkapellen weer ontdaan van de alg. Daarna is het weer mooi wit.

De dakkapellen zien er weer prachtig uit!

Mijn 3 dakkapellen in 2 tot 3 uur schoon, zonder omkijken.

Zeer vakkundig

Altijd goed werk en altijd goed schoon gemaakt vakwerk

prima vakwerk

professionele werknemers, met veiligheid hoog in het vaandel. snel contact per mail of telefonisch. alweer 3 x in 2 jaar laten reinigen, echt een aanrader

Prima!

Prima geregeld. Dank je wel!

goede ervaren reiniger met verstand van zaken en veiligheid

Prima!

Aardige jongeman en alles weer spik en span!

Zeer nette en aardige medewerker die vlot de dakkapel schoon maakte en mooi resultaat!

Zie bovenstaande

prima geregeld

Uitstekende ervaring

Goede en prettige communicatie bij het inplannen. Ook de uitvoerende persoon zelf was zeer vriendelijk en heeft goed werk afgeleverd. Wederom een tevreden klant.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?