Perfect!

Wat een klus en hoe professioneel! Keurig en netjes afgeleverd werk

Keurig, veilig en snel.

Kundige en perfecte service

Snelle reactie en offerte. Perfecte service en dakkapellen zijn als nieuw. Echt een aanrader en niet duur.

Dakkapellen zijn weer als nieuw

Beide dakkapellen zijn weer superschoon ook de goten zijn gereinigd, vakwerk van de mannen van dakkapelreiniging.nl

Prima service, nette werkers !!

Dat moeten jullie nou net niet verplicht stellen……

Onze dakkapel veilig en perfect schoongemaakt

Wat een positieve ervaring zijn wij rijker met de reiniging van onze dakkapel! Na een verzoek voor de reiniging werd er snel een afspraak ingepland. Op de geplande datum kwam de eigenaar van het bedrijf zelf bij ons thuis. Na een aangename kennismaking werd de dakkapel op een veilige manier perfect schoongemaakt. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Professioneel en net werk.

Werknemer werkte professioneel en veilig. Daarnaast werd door hem zeer netjes en zorgvuldig gewerkt. Al met al prima werk.

Dakkapel weer super schoon!

Omdat ik zelf het dak niet meer op durf is dit een geweldige en veilige oplossing.

geweldig gedaan

1 Bijzondere aandacht met in het oog veiligheid voorop. 2 Deskundig en systematisch in achtneming van de juiste methode. 3 Zeer ervaren persoon met een vriendelijke benadering naar de klant. Houden zo, en tot de volgende keer, wilt u mij als eerste dan contacten op Strammerboogh no. 10 daarna willen wij de anderen inlichten er zijn namelijk 5 dakkapellen in het woningblok. alvast vriendelijk bedankt groeten, PJM Pennekamp Akersloot 1921wn 10.

Mijn dakkapellen zijn weer als nieuw!

Bij ons heeft een zeer vriendelijke en een zich correct gedragende jonge man onze twee dakkapellen grondig schoongemaakt en in de was gezet. Zonder overlast en gedoe. Onze dakkapellen zien er weer uit alsof ze net geplaatst zijn. Dit bedrijf wordt door ons dan ook van harte aanbevolen!

Goed geregeld

Positief

Ziet er weer als nieuw uit.

de jongeman heeft niet alleen schoongemaakt, maar ook een lek in het lood ontdekt en doorgegeven. Helemaal geweldig, want daar hadden we voor die tijd echt last van!

Erg goed

Goede service en zeer vriendelijke schoonmaker en mooi schoon natuurlijk.

Er wordt op een rustige manier gewerkt en alles keurig uitgevoerd.

Een plezier om te zien hoe het dakkapel op een veilige manier wordt gereinigd.

Prima en eerlijke service

Medewerker hield mij goed op de hoogte wanneer hij zou arriveren en was eerlijk om te zeggen dat de dakgoot nog schoon was en dat dit niet in rekening gebracht zou worden. Kortom prima en eerlijke service.

Gewoon goed en vakkundig

Uitfstekend

Er is prima werk geleverd. Jammer dat de tijd ontbrak om de binnenzijde van het rolluik te reinigen.

Keurig werk geleverd goede communicatie.

Sympathiek en vakkundige schoonmaker

Plezierige ervaring! Alles verliep heel relaxed en zorgvuldig.

Prima bedrijf

Vriendelijke en keurige medewerker die de klus perfect heeft gedaan. Dakkapel ziet er weer uit als nieuw.

Dakkapel ziet er heel mooi uit ik kijk weer graag naar mijn dak!

Een fijn bedrijf met goed materiaal en prettig en vriendelijk personeel echt een aanrader.

Prima!

Goede ervaring met Dakkapelreiniging.nl Netjes gewerkt en de dakkappellen zien er weer goed uit.

Uitstekende service

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?