Top 5 sterren een dikke tien

Ik ben altijd super tevreden

perfect, ben zeer te Vreden

Zag er na bewassing weer goed en schoon uit. Heb zelf geen fut om dit zelf te doen gezien mijn leeftijd. Ook goed advies van hoe de staat van het trespa erbij staat. (een kant altijd in de gloeiende zon.

Vakkundig

Onze dakkapel is netjes, grondig en vakkundig gereinigd. We zijn er erg blij mij. De jongeman was bijzonder vriendelijk en legde van te voren netjes de werkwijze uit.

Resultaat als nieuw

Volgens afspraak 2 dakkapellen laten reinigen. De 2e keer in 3 jaar, Resultaat is verbluffend. Alles echt schoon en weer netjes in de wax. Kan er weer 2 jaar tegen aan.

Nette vakmensen, die efficient en veilig werken.

Correct bedrijf waar je goede afspraken mee kunt maken. Nette vakmensen die veilig en efficient werken. Ons dakkappel ziet er weer prachtig uit en wij hebben een goede partner gevonden in de reiniging van onze dakkapel en goten. Een ware aanrader.

Mooi resultaat

Mooi geworden. Dacht dat deze niet zo vuil was, totdat jullie waren langs geweest

Uiterst tevreden

Er werd grondig te werk gegaan, en na afloop kreeg ik verschillende foto's van toen delen wel en delen nog niet behandeld waren, zodat je heel goed het verschil kon zien. Volgende keer weer bij Dakkapelreiniging.nl!

Zeer vriendelijk en snel

Keurig werk afgeleverd

Rustige en meedenkende medewerker.

Heb dezelfde persoon reeds 3 keer laten behandelen. Als dit niet naar wens was, was ik al eerder afgehaakt.

werken gebeurd vlot en netjes. Bejegening door werknemer is prima.

zie titel

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Ieder jaar een handige reminder en daarna is de afspraak altijd snel ingepland. Eenvoudig betalen door het verzenden van de factuur en je hoeft dus ook niet thuis te zijn als de werkzaamheden uitgevoerd worden.

geweldig

je kon goed zien dat het schoon gemaakt is

Goed geregeld en zeer netjes uitgevoerd

De reinigingspecialist wist precies wat hij moest doen, beveiliging werd netjes aangesloten zodat hij de werkzaamheden veilig kon uitvoeren. na het reinigen de dakkapel netjes behandeld met beschermlaag.

Keurig

Reeds de 3e keer maak ik gebruik van hun diensten. Zegt genoeg denk ik.

Professionele reiniging met prima resultaat!

Zeer goed en is het behoud van de dakkapel voor langere tijd. Ook een schone geeft een goed gevoel.

Toppie

Toppie

Onze dakkapel is Goed en veilig schoongemaakt

Ik doe verder niet aan aanbevelingen.

Goed en snel weer toonbaar

Al vele jaren wordt de kunststof dakkapel schhon gemaakt en in de was gezet door medewerker van Dakkapelreiniging.nl met als resultaat een mooie schone dakkapel

Klantvriendelijk en vakkundig met een glanzend resultaat.

Vriendelijke medewerker die een goed resultaat heeft neergezet. We hebben een fotoserie gekregen van de vorderingen waarbij duidelijk te zien was dat de dakkapellen weer mooi schoon werden.

Schoongemaakt zoals ik zelf het ook zou doen.

Christin, de man die bi mij j behalve mijn dakkapel ook mijn rolluik aan de buiten en binnenkant heeft schoongemaakt, gebruikte zelfs een tandenborstel om het vuil tussen de kieren schoon te maken. Niks werd er snel snel afgeraffeld en hij deed alles met veel zorg. Hij is dan ook de reden dat ik nu den dikke 10 geef. Dit komt in de eerste plaats omdat mijn dakkapel, goten en rolluiken nu weer lekker schoon zijn maar uiteraard door zijn manier van werken.

Super schoon en volgens afspraak.

Dakkapel is weer als nieuw geworden. Ook de binnenkant van het rolluik is weer mooi schoon geworden.

mijn ervaring is goed netjes gewerkt

dakkapel zag erna weer als nieuw uit

Snel en degelijk

Snel en degelijk. Dakgoten en dakkapel gereinigd

Uitmuntend.

Vriendelijke man en secuur. Had verstand van zaken. En alles netjes achter gelaten.

Keurig en op tijd

Keurig werk en op tijd.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?