Fantastisch

Fijne communicatie en goed werk geleverd

Positief

Makkelijk om een prijs opgaaf te krijgen en snel tot handeling te komen. Super netjes gewerkt en fijne communicatie

Uiterst tevreden!

Onze dakkapel is nog nooit zo schoon geweest

Perfect geregeld, bekwaam en zeer vriendelijk en netjes personeel!!

Absoluut een aanrader, zeer vriendelijk, netjes, professioneel personeel, perfect schone dakkapel. Was al onze tweede keer, over 2 jaar weer!!

Prima ervaring.

Er wordt veilig gewerkt. Dakkapel wordt handmatig rondom schoon gemaakt.

Vriendelijk personeel, verstand van zaken

De medewerker die onze dakkapel heeft gereinigd was zeer vriendelijk wist ons precies te vertelen hoe hij te werk zou gaan. We hadden niet gedacht dat onze dakkapel zo schoon zou worden, maar gewoon weer als nieuw. Als onze dakkapel weer een schoonmaakbeurt nodig heeft, weten wij wie we bellen.

Correcte, professionele uitvoering van alle werzaamheden

Vriendelijke, serieuze medewerker, die werkzaamheden tot tevredenheid uitvoerde!

Professioneel en prima gedaan

verder niets op aan te merken, wij zijn zeer tevreden.

De dakkapellen zien er weer keurig uit!

- Rustige medewerker. - Ervaren. - Er wordt veel aandacht geschonken aan de veiligheid. - Mooi eindresultaat.

Geweldig, zowel qua resultaat als manier van contact en werken

Hoewel enigszins sceptisch vooraf, want kan een landelijke organisatie voor zo'n laag vast bedrag het werk wel goed doen?, is de manier van werken, communiceren en daarbij ook het fantastische resultaat ons enorm goed bevallen. Weg sceptisch gevoel, welkom algemene tevredenheid.

Snel en mooi werk geleverd voor een goede prijs

Netjes werk afgeleverd.

Top gedaan!!! Professioneel, vriendelijke en meedenkende uitvoerder.

prima verzorgd en vriendelijke

netjes gewerkt en vriendelijke

Perfect!

Maak al meerdere jaren gebruik van jullie service, zeer tevreden, altijd netjes en vriendelijk personeel. En alles weer keurig schoon.

Top service en kwaliteit!

Het ging allemaal prima. Van inplannen tot de uitvoering. Wat een hele grote verbetering was dat was het reinigen van het rolluik (binnen en buiten). Maar ook het dakkapel is weer als nieuw!

Ben zeer aangenaam verrast over de uitleg en de werkzaamheden voldoet boven verwachting is zeker aan te bevelen

zeer tevreden.

Super. Netjes gewerkt. Kwam op afgesproken tijd.

Snel, zorgvuldig en veilig.

Ik kon mijn afspraak vervroegen, vanwege mogelijke kans op waterschade. Bedrijf denkt mee met de klant. Uitvoering verder uitstekend alsmede rapportage.

Klantvriendelijkheid ten top

Goede service en houden zich aan afspraken . Vakkundig met een goed resultaat

Keurig en alles weer schoon

Wij waren opnieuw weer zeer tevreden over jullie

Top, vriendelijk en netjes

Service vooraf prima. Nette benadering en klantvriendelijk. De jongen die bij ons de werkzaamheden kwam uitvoeren, is uiterst klantvriendelijk en servicegericht. Net werk afgeleverd en we hebben ons dan ook gelijk opgegeven voor over 2 jaar om weer langs te komen. We hebben helaas geen naam van de jongen, maar ze kunnen dit vast terugzien. Nogmaals super fijn.

Vakkundig uitgevoerd

Vriendelijke man, die vakkundig werkt

Perfect, alles volgens afspraak

Alle contacten, planning en uitvoering perfect en conform afspraak verlopen

Snel, conform afspraak, veilig en super schoon gemaakt.

Geweldig. Dakkapel was ontzettend smerig en is ver boven verwachting schoon geworden. Super.

Zeer tevreden, absoluut aan te raden

Zeer tevreden, absoluut aan te raden Duidelijke afspraken, veilig en netjes gewerkt. Mooi resultaat.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?