Mijn dakkapel ziet er weer als nieuw uit.

De uitvoerende persoon was zeer vriendelijk. Dit was de mening van alles betrokkenen. Dus een uitstekend persoon om in jullie team te hebben. Zeer kundig en ging veilig te werk. Een puntje voor verbetering. Tijdens de werkzaamheden zijn 2 dakpannen beschadigd. Puntjes van zijkanten afgebroken. Geen probleem, want dit kan geen lekkage opleveren. Beschadiging van dakpannen kan gebeuren. Als er op het dak gewerkt wordt. Volgende keer gewoon even laten weten, dan kunnen we die vervangen als hij toch op het dak is. De meeste mensen hebben veel reserve dakpannen liggen ivm aanleg dakkapel. Maar zoals aangegeven. We zijn zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden en zien jullie over 2 jaar graag terug.

uitstekende dienstverlening

Dakkapel ziet er weer spic en span uit inclusief de rolluik. Nieuwe ervaring met de zonnepanelen aan de achterkant. Bij het binnenhalen van het kabeltje bleef deze even vastzitten tussen 2 panelen.. Er werd goed nagedacht en voorzichtig gehandeld. Wellicht aandachtspunt bij soortgelijke situaties. Over het schoonmaken van de dakgoot kan ik geen oordeel geven. Ik vertrouw op een goede afhandeling.

Medewerker gedroeg zich correct en leverde prima werk!

Zeer tevreden.

netjes gedaan

Afspraak goed nagekomen, alleen ik zou een foto krijgen van een schade aan de dakkapel maar die heb ik dus nog niet

Dit bedrijf beveel ik aan!

Goede service, duidelijke communicatie. Makkelijk met betalen. Vriendelijke mensen.

de dakkapellen zijn mooi schoon

Jammer dat mijn slepende dakkapel niet aan de voorzijde met rolluiken kan worden schoongemaakt!

Snel, vakkundig en echt schoon!

Na een slechte ervaring eerder bij een ander dakkapelreiniger, nu deze gekozen. Snelle reactie op mijn vraag via de app, en een snelle, vakkundige schoonmaak met een geweldig schoon resultaat. Mijn dakkapel lijkt nu nieuw! Ik ben meer dan tevreden!

Prima afhandeling

Prima afhandeling

Heel erg tevreden !

Wij zijn heel erg tevreden. Dakkapel is weer mooi schoon en staat in de was. Rolluiken schoon . Ramen schoon. Vriendelijke jongeman .

Komen op afgesproken tijd en volgens afgesproken prijs!

Ter plaatse zelfs nog minder doorberekend omdat een scherm zo meegenomen werd. Gelijk een herinnering gevraagd voor over 2 jaar!

Precies waar wij op hoopten!

Exact op tijd. Vriendelijke schoonmaker. Zeer tevreden over het resultaat. Prima service: vijf minuten nadat hij weg was, kregen we keurig de factuur per mail. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heel erg tevreden

Vriendelijke jonge man. Ook aan de telefoon ben ik zeer vriendelijk en meedenkend geholpen. Echt heel fijn.

Zeer goed schoon gekregen

Sinds lange tijd aan het zoeken geweest en niemand die onze rolluiken schoon kon maken. Jullie konden het wel! De luiken zijn weer mooi schoon. Medewerker vrolijk en aardig. Enig puntje is dat de randen die uit het zicht zijn niet schoon geworden zijn.

Zeer tevreden!

Vriendelijke jongeman die zijn werkzaamheden uitstekend heeft uitgevoerd. Zag er weer stralend uit!

Top kwaliteit geleverd

top services . Afspraken prijs en langs komen top. Dank je wel/

Het zou ook wel fijn zijn om de ramen die onder het dakkapel liggen even schoon te spuiten. Deze zaten onder het vuil van de schoon gespoten dakkapel. De schoonmaker hele vriendelijke jongen. Deed keurig zijn schoenen uit toen hij door raam dakkapel weer naar binnen kwam.

zeer goed

Uitstekend en keurige communicatie

zie score

zie score

Volgens afspraak en keurig gewerkt Vriendelijke medewerker

Goed service

Bedankt!

We waren zeer tevreden over de goede en veilige manier waarop het werk werd gedaan.

Het werk werd gedaan door een enthousiaste en voorkomende medewerker. Zowel het afspreken, de uitvoering als het factureren verliep soepel en correct.

Professioneel weet goed waar hij mee bezig is. Veiligheid voor alles.

Goed en correct ook naar de buren

Komen afspraak na

Prettig telefonisch contact en fijne medewerker, belde dat hij iets later was. Top!

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?