Prettige ervaring

Als eerste ziet de dakkapel er weer als nieuw uit, keurig schoongemaakt zonder al teveel poespas. De persoon die de dakkapel schoongemaakt heeft, was een leuke en spontane kerel. Kortom, een goede ervaring. Een volgende keer zullen we weer gebruikmaken van deze service.

Keuring schoon

Top werk netjes schoon en melding dat dakbedekking slecht wordt

Prima gewerkt en keurig aan de tijd afspraak gehouden. En nette medewerker die vertrouwen uitstraalde

Super schoon en heel vriendelijk personeel

De persoon die bij ons kwam schoonmaken was ontzettend vriendelijk en werkte hard en het eindresultaat was boven verwachting. Dit omdat de dakkapel heel erg groen en vies was. Niets anders dan positieve woorden voor jullie service.

Heel goed

Goed,aardig,doen goed hun werk.

Prima bedrijf

Keurige werknemers netjes afgehandeld, alleen was gevraagd om de complete boeiing te reinigen, dit is kennelijk niet goed overgekomen want het laatste deel is helaas overgeslagen of vergeten. Dit moet dan maar bij de volgende schoonmaakbeurt worden gedaan. Ik zou graag een schoonmaakbeurt van 1 X per jaar in maart willen inplannen in plaats van de voorgestelde 1 X per 2 jaar. Met vriendelijke groet, Henk

Prima resultaat en zorgvuldig gewerkt

Aan de voet van mijn dakkapel liggen zonnepanelen. Met precies nog één dakpan ertussen om overheen te lopen. Maar dat gaat heel voorzichtig en het helemaal perfect! Prachtig schone dakkapel en wij zijn zeer tevreden. Over 2 jaar weer!

Goed werk geleverd hoor

De communicate met uw bedrijf was uitstekend!!! Het reinigen is, zover ik kan beoordelen, goed gedaan. Jammer dat ook de dak pannen niet meteen gereinigd kunnen worden. Dan zou het helemaal fantastisch zijn.

Dakkapel is weer als nieuw .

Goede ervaring met dit bedrijf , dakkapel is prachtig schoon .

Snelle reactie op aanvraag en uitvoering. Uitvoering mijn inziens niet geheel mijn verwachtingen

De communicatie en snelheid van dit bedrijf is correct. Maar dat zij mijn “ klacht “ , het niet schoon gemaakt te hebben van de onderkant stroken en hoeken, voor mijn gevoel niet echt serieus nemen, vind ik jammer. Dat het een houten dakkapel was, zijn ze schijnbaar niet zo gewend, geen materiaal hebben of gebruiken voor het schoonmaken van de smallere delen van een dakkapel, ook al zie je dat niet vanaf de buitenkant, vind ik niet zorgvuldig. Na telefonisch contact gehad te hebben , heb ik dit aangegeven , en hun er opmerkzaam opgemaakt voor volgende klanten, zorgvuldiger te zijn. Voor mij niet noodzakelijk om weer te laten komen om het alsnog schoon te maken, die moeite wilde ik ze besparen, en maar gewoon de rekening betaalt. Misschien wel een te lieve reactie van mijn kant, maar ik hoop oprecht dat ze mijn “ klacht “ echt wel serieus nemen voor een volgende klant. Of ik volgende keer , weer dit bedrijf zal contacten, weet ik nu eerlijk gezegd niet. Aardige mensen, maar toch, een niet geheel bevredigend gevoel er aan overgehouden. Daarom als eerste keuze op dit moment een nee gemaakt.

Vriendelijk en goed.

We zijn geïnteresseerd in de andere mogelijkheden van dit bedrijf. Is het een eenmanszaak? Wat doet u bij ziekte?

Oke

Dakkapel is weer schoon en ziet er weer keurig uit

effieciënt, oplettend en vriendelijk

Het wordt keurig en snel uitgevoerd. Tevens krijg je advies voor de toekomst. Als klap op de vuurpijl werd =er ook nog gemeld dat er een gebarsten dakpan op he dak ligt, top deae melding.

Fijn personeel!

Keurig

Alles wordt keurig schoongemaakt. Ze komen op tijd en zijn zeer vriendelijk. Zeer tevreden, zou dit bedrijf iedereen aanraden.

Professional and efficient

Friendly and helpful worker, happy to answer some questions I had about some issues on the dormer window

Fijne medewerker die netjes en voorzichtig heeft gewerkt, en vriendelijk en beleefd in de omgang was

Mijn man was bij huis toen de schoonmaak/reiniging aan dakkapellen uitgevoerd werden. In alle opzichten is hem dit bevallen. Het verliep prima. Netjes, accuraat en een prettige medewerker die het werk heeft uitgevoerd. Zeker een aanrader om dit te laten doen door dit bedrijf. Prijsverhouding voor werk en tijd die er aan besteed wordt, is prima.

Van a tot z alles pico bello geregeld.

Een ontzettend beleefde jongeman meldde zich aan de deur en vertelde zeer duidelijk wat hij die dag zou gaan doen bij ons in de straat. (Meerdere adressen deden mee). Resultaten zijn perfect. Mooie schone dakkapellen. Fijn dat je niet thuis hoeft te zijn, de rekening via de mail komt met betaallink. Blij verrast was ik door deze jongeman die zo klantvriendelijk en duidelijk in z’n communicatie was. Draagt zeker bij aan het algehele plaatje van de beleving. Top geregeld en zeer netjes gewerkt.

Schoonmaken goed, door weersomstandigheden niet volledig.

Schoonmaken van dakkapel door reiniger goed uitgevoerd. Echter door bevriezen van water op dakkapel niet volledig uit kunnen voeren (rooster en bladeren). Dus mijn inziens niet volledig uitgevoerd. Geen afspraak gemaakt om alsnog uit te voeren (ook niet minder betaald). Dus wel tevreden, maar niet compleet jammer genoeg.

Doen wat ze zeggen

Duidelijke communicatie, vaste prijs en werken veilig met een goed resultaat.

Super werk verricht

Ze zijn bij ons al eerder geweest en zoals de laatste keer weer erg tevreden vriendelijke mensen en leveren goed werk laten geen troep achter

Alles weer slik en span

Weer een prachtig schone dakkapel. Goede service.

Gewoon goed

Duidelijke communicatie vooraf. Je weet waar je aan toe bent. Wordt veilig gewerkt en het resultaat is verbluffend. Aardige mensen. Ze zijn bij mij nu voor het 2 de jaar geweest en wat mijn betreft wordt de afspraak voor volgend jaar al weer gemaakt.

Gewoon goed

Ik heb weinig klachten, werk is prima gedaan.

Snelle en adequate service.

Er wordt veilig gewerkt. Maar na 10 jaar krijg je een dakkapel niet echt schoon meer. Maak dus gebtuik van deze service vanaf de plaatsing van je dakkapel.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?