Keurig gewerkt!!!

Een goede ervaring met dit bedrijf

Dakkapel weer als nieuw. Een dienst met de WoW factor!!

Dakkapel laten reinigen en met wax laten beschermen. Ziet er weer als nieuw uit. Goed voor behoud van je woning. Top service en een zeer vriendelijke medewerker. Volgende keer ga ik ze weer bellen. Dakkapelreiniging levert een dienst met de WoW factor!!

Super goed gedaan

Alles naar wens gedaan. Had er een goed gevoel bij

Goed netjes en snel.

Goed,vriendelijk en snel.

Zeer vriendelijke jongeman.Alles werd keurig uitgelegd en gedaan.Er hoefde niks aan de kant hij kon overal zo bij. Keurig de rekening via de mail. Top gedaan.

Zeer ervaren mensen met goed toegerust en professionele gereedschap en klimmateriaal

Ging buiten gewoon vakkundig ik ben zeer tevreden met de diverse schoonmaak typen en de middellen Nog maals arjan bedankt je bent een topper.

Super schoon geworden. En een top medewerker.

Super schoon geworden en ook nog de ramen gelapt. Top medewerker.

Super!!

Weer een prachtig schone dakkapel. Vriendelijke mannen. Goed werk geleverd. Ik zeg: " tot volgend jaar!!"

Goed en netjes.

Op tijd volgens afspraak, gemaakte afspraken werd nagekomen. Goed communicatie en geen overlast.

Voortreffelijk

Vriendelijke medewerker. Op het resultaat is werkelijk niets aan te merken

Alle werkzaamheden tot volle tevredenheid uitgevoerd

Dakkapel netjes gereinigd en ramen gelapt zo ook dakgoten voor en achter leeggehaald

Wederom goed gereinigd.

Reinigen werd keurig gedaan, ze nemen de tijd voor je. Ondanks dat ze iets later kwamen dan afgesproken (overigens wel keurig gemeld) bleven ze net zolang tot alle 3 de huizen gedaan waren en werd er niets afgeraffeld. Tot op heden al jaartje of 3 tevreden met dit bedrijf

Goed.

Alleen vind ik mijn ramen niet schoon. Verder heel mooi geworden.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf!

Zowel de buitenkant van de dakkapel als de binnenkant van de rolluiken zijn weer als nieuw. De rolluiken waren aan de binnenkant nog niet eerder gedaan. Het was dan ook hoog nodig. Na de behandeling echt weer schoon en fris. De medewerker is er veel langer mee bezig geweest dan van te voren ingeschat, maar zonder te klagen. Vriendelijke man ook. Voor herhaling vatbaar.

Profesioneel gedaan

Goede communicatie, prettige omgang en een goed resultaat.

Er wordt netjes gewerkt

Beleefde Aardige harde werker

Prima ervaring beleefde vriendelijke jongeman. Dakkapel ziet er netjes uit. Legde ook meteen 2 dakpannen goed.. Wel had ik verwacht en begrepen bij goten schoonmaken dat hij ook het hout van de goot zou schoonmaken. Maar echter een paar bladeren werden verwijderd. Had ik dat geweten dan had ik dat nooit besteld. Nu moet ik alsnog de glazenwasser vragen om het houtwerk schoon te maken.

Voorde tweede keer de dakkapel laten reinigen. Niets op aan te merken.

positief

Uiteindelijk een mooi en schone dakkapelen . alleen verkeerd aanmeld formulier verzonden ik had ook de binnenkant opgegeven dacht ik.nu maar weer volgend jaar

Hele dakkapel weer netjes schoon.

Onze dakkapel is weer vakkundig schoongemaakt en kan er weer 2 jaar tegen.

Duidelijke afspraken en net werk geleverd.

Betrouwbaar bedrijf met duidelijke communicatie dat keurig werk levert.

Zeer vriendelijk en kundige persoon

Super service!

Een bedrijf om aan te bevelen. Binnen 2 uur tijd hadden wij weer blinkend schone dakkapellen. Ze zien er weer uit als nieuw.

Prima werk geleverd

Keurige werknemer ging heel netjes tewerk

Heel goed en zorgvuldig gedaan

Alles heel netjes en met zorg gedaan. Ook voor de eigen veiligheid. Stipt op de afgesproken tijd.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?