Goed werk afgeleverd

Ik was niet thuis, moest werken maar het is keurig gedaan en afstandsbediening van rolluik had ik buiten aan deur gehangen zodat ze erbij konden.. dat ook weer netjes terug gevonden in tasje

prima gedaan

Prima gedaan, ziet er weer netjes uit

Klantvriendelijk professionele uitvoering

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden

Heel netjes

Goed eerste contact, schoonmaker belde tijdig dat hij later was. Nette schoonmaker, werkte veilig, maakt ramen en kozijnen keurig schoon: perfect.

Snel en vakkundig.

Zoals altijd zeer professioneel en weer keurig schone dakkapellen.

zeer tevreden

Mooi resultaat, vriendelijke en deskundige medewerker.

We zijn erg tevreden met het resultaat! De medewerker was daarnaast erg vriendelijk en deskundig. We hadden er ook voor gekozen om de dakgoot leeg te laten maken, dit had iets beter gekund...

geweldig

Precies op tijd en een zeer efficiënte wekwijze. Betrouwbaar en zeer correcte persoon. Zeer tevreden over het resultaat.

Professioneel bedrijf.

Medewerker komt aan stelt zich voor en legt uit wat hij gaat doen. Verder aangegeven dat hij graag de waterkraan buiten wil gebruiken en dat er spullen door de woning vervoerd moeten worden (contragewicht op steekwagen met luchtbanden!!). Kortom een toppertje!

Zo blij met de schone en verzorgde "nieuwe" dakkapellen. Heel netjes gedaan. Ook de binnen en buitenkant van de rolluiken zijn schoongemaakt. wat een ander gezicht. Zelfs schone dakgoten. De heren deden netjes hun schoenen uit om naar boven te gaan wat zeer gewaardeerd werd door ons. In 1 woord fantastisch. Over 3 jaar weer.

Ben zeer tevreden over dakkapelreiniging.nl Zeer duidelijke communicatie, bekwame en vriendelijke uitvoerder.

Prima uitvoering werk. Was het wachten waard.

Keurig gewerkt. Vooral de toevoeging van een beschermlaag waardoor vuil minder snel zal hechten. Geen lekkage gehad zoals bij de vorige schoonmaakbeurt. Niet door dakkapelreininging uitgevoerd. Met een hogedrukspuit tussen de naden gespoten.

Vriendelijk, duidelijk, netjes

Vriendelijke man die een heldere uitleg geeft over wat je wel en niet kan verwachten

Ben er weer blij mee.

Fijn bedrijf, goede communicatie, duidelijke afspraken, goed werk!

Vriendelijk, vakbekwaam, punctueel.

Heel prettige ervaring!

Perfecte service

Perfecte service van degene die onze dakkapel kwam schoonmaken en erg tevreden met het resultaat. Was prima op tijd en zeer vriendelijk. Raad het aan iedereen aan..

Super!

Keurige medewerker...vriendelijk en deed zijn werk goed en vlot . Dakkapel ziet er weer als nieuw uit en kan er weer een paar jaar tegen!. Had ik veel eerder moeten doen!

Zo. Die kan er weer 2 jaar tegen!

Onze dakkapel fabrikant raadde ons Dakkapelreiniging.nl aan. Om hun product, waar ze terecht trots op zijn, in goede conditie te houden. Dat hebben we 2 jaar geleden dus voor het eerst gedaan, het resultaat is goed en nog eens voor een schappelijke prijs. Dus tof dat hij dit jaar weer kon, zoiets schept vertrouwen.

Top!

In de stromende regen stond er een uiterst vriendelijke jongeman voor de deur. Tussen de buien door heeft hij goed werk verricht. Dakkapel ziet er weer top uit! Nogmaals dank!

prima werk

aardige man die het allemaal ook weer netjes achterliet.

Keurig en vriendelijk

Er netjes

Goed werk!

Nette mensen die goed werk afleveren. Ervaring van meerdere jaren! Belde keurig dat het bij een eerdere klant uitliep en hij daar door iets verlaat zou zijn.

Prima netjes afgehandeld

x

Erg vriendelijk en snel gewerkt

De man was heel aardig en werkte veilig

Komt afspraak na en werkt volgens verwachting.

Komt afspraak na en werkt volgens verwachting.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?