Prima werk

Netjes en verzorgd werk geleverd

Organisatie en uitvoering uitstekend verlopen

De vakman kwam op tijd, was vriendelijk en maakte het dakkapel gedegen schoon. Wat wil je nog meer? Tot de volgende keer!

Netjes gedaan, goed resultaat

Prima gewerkt, geen praatjes, steeds bezig, en veilig! Volgende keer zou ik het fijn vinden als er ook een doek over mijn (7) zonnepanelen gehaald zou kunnen worden, dan is het helemaal top!

Super netjes afgeleverd

Erg netjes gewerkt en alles super netjes afgeleverd. Top.

Top en meedenkende vakmensen

Elk jaar weer mooi schoon, bij al onze buren en ons. Dit keer ook wat erbij, de dakkapel is weer als nieuw.

Goed en netjes gewerkt en vriendelijk

Elk jaar wordt dakkapel schoongemaakt en is altijd goed in orde.

Dakkapel netjes schoon gemaakt.

Prima bedrijf. Duidelijke afspraken.

zeer goed en klantvriendelijk

Ik ben al jaren klant en dat blijf ik ook. Ook deze keer weer een zeer klantvriendelijke medewerker. Door drukte was hij iets later dan afgesproken, maar daarvan werd ik keurig op de hoogte gehouden. Dakkapellen en rolluiken zijn weer prachtig schoon. Graag tot de volgende keer!

Snelle service en een schone dakkapel

Onze dakkapel is weer prachtig schoon geworden. Goed werk, mensen!!

Goede reiniging. Serieus. Heeft er goede kennis van. Gaat systematisch te werk.

Snelle en plezierige benadering.

Ik werd gebeld door de medewerker dat hij iets later was. Dat was erg attent.

Vriendelijk en netjes gereinigd

De reiniging is vlot verlopen , zoals afgesproken. In één ochtend zijn de dakkapellen van drie huizen weer netjes gereinigd.

Dakkapel grondig gereinigd, vriendelijk en veilig.

Afspraak was snel gemaakt. Reiniging vakkundig uitgevoerd. Op veilige manier, petje af. Vriendelijke medewerker.

Spoed Afspraak is snel ingepland en goed en netjes uitgevoerd.

Super schoon en voor herhaling vatbaar

2 stuks dakkapellen laten reinigen en met wax behandeling ter bescherming. Super schoon en zo kunnen ze er voorlopig weer lekker tegen aan. De persoon die de werkzaamheden heeft uitgevoerd was zeer netjes in de werkzaamheden die gedaan zijn. Absoluut geen op of aanmerkingen hierover! Voor dit geld en kwaliteit kun je zelf niet het dak op klimmen. Lekker over laten aan de specialisten die er verstand van hebben.

Dakkapel en goten perfect gereinigd !

Je werkt netjes.

Goed gewerkt.

Dakkapel ziet er na behandeling schoon en verzorg uit

Jonge man heeft goed werk verricht werkte snel en accuraat!

Goede werkzaamheden verricht

Zeer beleefde jongeman en werkzaamheden netjes uitgevoerd

Uitstekend resultaat en een prima website.

Prima website, zodat je weet wat je verwachten kunt. Snelle reactie en goede communicatie. Prettig contact met de uitvoerder en een uitstekend resultaat. Hadden we jaren eerder moeten laten doen.

Klantvriendelijk en goed werk geleverd

Alleraardigste man aan deur, praatje pot en veilig aan de slag. Er is op veilige wijze goed werk geleverd. Goten schoon en mijn dakkapel ziet er uit om door een ringetje te halen! Dank je wel en tot volgend jaar. PS Ze zijn gevestigd in Vianen Ut en toch hebben meer werk buiten Vianen?!?! Support your local! Ze leveren goed werk!

Het is weer als nieuw.

Keurig schoon .gemaakt. en alles gedaan wat was afgesproken. Tot over 2 jaar.

goed gewerkt.

Prima jongeman en werkte secuur. Zijn tevreden.

Prima werk, aardige werknemer

Voor t eerst in tien jaar is onze dakkapel gereinigd. Ook de rolluiken zijn aan de binnenzijde schoongemaakt. Onder de indruk van t resultaat.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?