Prima dienstverlening

Mike is een topper Op een uiterst correcte manier heeft hij de dakkapel tot tevredenheid gereinigd.

Goede organisatie en communicatie

De organisatie en communicatie. Als iets verandert door omstandigheden wordt er snel en goed gereageerd. De klus zelf werd rustig, beschaafd en goed gedaan voor een goede prijs.

Vriendelijk personeel en er wordt netjes gewerkt

Medewerker was keurig op tijd en erg vriendelijk. Communicatie was helder en het werk werd netjes uitgevoerd.

Prima.

Overbodige vraag.

Vriendelijke medewerker en goed resultaat

Wederom een goede klus afgeleverd. De eerste poging ging even mis ivm ziekte, maar hij kon kort daarop herpland worden en dat ging prima volgens afspraak.

uitstekend

uitstekend

Prima resultaat

Was in afwachting dat ik gebeld zou worden voor een afspraak te maken. Ik werd verrassend gebeld dat er een gaatje was vrijgekomen in de planning en konden jullie sneller komen.

Dakkapel ziet weer fris uit.

Vriendelijk persoon en duidelijk in vertellen wat hij gaat doen.

Top geregeld!

Vriendelijke man die mijn dakkapel een mooie opknapbeurt heeft gegeven. Glimt weer als nieuw!!

In een ochtend twee glimmende dakkapellen

Prima service, nette en veilige werkwijze. Voor de prijs ga ik het dak niet meer op!

Prima gedaan

Heb ik al gemaild!

Heel tevreden

Prima werk afgeleverd. Heel aardige en beleefde man. Heelbtevreden

Great service

On time, great service, very friendly and proffesional

Geweldig!

Wederom geweldig werk geleverd!

Het cijfer zegt genoeg!

Het cijfer zegt genoeg!

Alles was positief

Aardige, vrolijke, enthousiaste man. Netjes op tijd en goed gewerkt. Niets op aan te merken.

Zeer goede service en prima werk verricht.

Erg tevreden

Medewerker kwam op tijd en ging zeer professioneel te werk. Zeer tevreden.

Goed en Grondig

Goed en grondig schoongemaakt en in de wax gezet, vriendelijk geholpen zoals het hoort.

Net gedaan

Net vent die ook netjes heeft gewerkt

Vriendelijk, klantgericht en netjes. Wees er zuinig op. Mag over twee jaar terugkomen.

Bedrijf dat zijn klanten op de eerste plaats zet.

Schoonmakers werken netjes en snel. Resultaat is goed. Deze man ging via de zolder het dak op. Na afloop waren zijn schoenen vies. Uit zichzelf deed hij ze boven uit ipv op de vieze werkschoenen de trappen af te gaan. Dit geeft voor mij aan dat dit bedrijf zijn klanten echt op de eerste plaats zet. Klasse

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?