Tot nu toe nooit klachten over de prima schoonmaakactie.

Snel en Goed!

Vriendelijke jongeman, top gewerkt!

Makkelijk de afspraak kunnen maken. Via mail op de hoogte gehouden. Keurig aangemeld op de dag van behandeling. Netjes gewerkt en alles netjes achtergelaten. Top!

De dakkapel glimt weer

De dakkapel is kundig gereinigd en de medewerker zeer vriendelijk. We zijn er super blij mee. Volgende keer weer.

Prima uitgevoerd

Prima, en vooral veilig, uitgevoerd. Geheel conform de afspraak. Net als de vorige keren.

Gewoon goed.

Nette medewerker die het werk goed heeft uitgevoerd. Communicatie goed. Wachttijd heel redelijk. Betaling achteraf via factuur.

Keurig uitgevoerd.

Wederom weer zeer netjes en vakkundig schoongemaakt. Zeer goede ervaring met dit bedrijf

Fijne medewerker netjes en profesioneel

Goed en netjes en met overleg gewerkt over 2/3 jaar zeker weer een optie

Weer een hele goede ervaring

We doen dit al een aantal jaren en zijn wederom heel tevreden over het resultaat. Netjes, ook in benadering, keurig personeel. Je hebt niet het idee dat het allemaal snel snel moet maar dat ze het ook goed willen doen. Zo gaan we het de volgende keer weer doen.

Vriendelijke personeel

Goed en vriendelijke personeel

Professioneel reinigingsbedrijf

Na het reserveren op de site nog twee maal telefonisch contact gehad met een medewerker, zei stonden mij vriendelijk te woord. De collega die kwam schoonmaken was ook vriendelijk en deed zijn werk goed. Misschien een tip om in de mail beter aan te geven dat er een buitenkraan aanwezig moet zijn, dit was mij niet duidelijk.

Het kan niet beter

Net als bij eerdere ervaringen met Dakkapelreiniging was ook deze keer ( 10 maart 2023 ) het personeel beleefd en zijn de verrichtingen ( het reinigen en de wax behandeling ) correct uitgevoerd .Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen . G.A.de Lang Almere

Zeer goed gedaan!

Heel netjes en vakkundig gedaan

Goed werk afgeleverd.

Het tijdstip vd afspraak kon de medewerker niet halen, hierover werden we telefonisch ingelicht. De schoonmaak klus verliep goed en op verzoek werd het dakleer gecontroleerd en over de uitslag kregen we een mail + foto van het geconstateerde probleem.

Perfect schoon gemaakte dakkapel weer door een zeer vakkundige en vriendelijke medewerker.

Professionele reiniging en goede communicatie

Dakkapel is professioneel en met zorg gereinigd. Communicatie rond de afspraak is erg goed verzorgd.

Fijne werknemer en keurig netjes

Snel gereageerd . Beleefd . Goed schoongemaakt.

Helemaal TOP!!

Plezierig!! Afspraak was eenvoudig en snel gemaakt. De jongen die kwam schoonmaken was netjes en vakkundig. Volgende keer zal ik weer via dakkapelreiniging mijn dakkapellen laten reinigen en in de wax zetten.

Prima werk geleverd en een zeer vriendelijke behandeling, top.

Zie bovenstaande .

Vriendelijke man die zijn werk uiterst nauwkeurig gedaan heeft

Zeer tevreden over de werkwijze. Geen buitenkraan aanwezig maar toch alles mooi schoon gemaakt. Ben zeer tevreden.

Top werk en een vriendelijke, deskundige jongeman

Afgelopen week is onze grote dakkapel gereinigd, top werk afgeleverd en de jongeman die geheel in zijn eentje onze dakkapel kwam reinigen, straalde een vriendelijkheid uit, waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen. Niet alleen super vriendelijk en rustig, maar daarnaast vakman ten top! Onze complimenten en wij gaan zo en zo, jaarlijks gebruik maken van Uw diensten!

Professioneel, klantvriendelijk, uitstekend resultaat!

Voor de tweede keer in een aantal jaren hebben wij onze dakkapel laten reinigen door Dakkapelreiniging.nl. De medewerker neemt veiligheidsvoorschriften in acht. Overleg vooraf en na afloop is helder, duidelijk en klantvriendelijk. Onze dakkapel werd gereinigd en in de was gezet. De medewerker gaat voorzichtig om met het dak en geeft, indien gewenst, advies over de staat van de dakkapel. Het bedrijf communiceert vooraf duidelijk via e-mail met de klant. Wij zijn zeer tevreden en willen geen ander bedrijf meer dan Dakkapelreiniging.nl

Goed contact, goed werk geleverd. Prima gedaan.

Altijd goed schoongemaakt

Prima ik ben heel tevreden

Gewoon weer goed

Van eerste contact tot uitgevoerd werk (weer) goed.

Goed en zorgvuldig werk

Correcte en nette medewerker.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?