Ben heel tevreden

Alles wordt keurig netjes schoongemaakt en ook opgeruimd nadat de klus gedaan is. Vriendelijke benadering naar ons de klant. Graag zie ik jullie de volgende keer terug.

Veilig gewrkt en mooi schoon

Heel fijn dat er veilig gewerkt wordt en vriendelijk en mooi schoon.

Al een aantal jaren verzorgt Dakkapelreiniging de schoonmaak van onze dakkapel. Dit gebeurd netjes en veilig en afspraken worden keurig nagekomen. Zeer tevreden.

Keurig gewerkt.

Prima bedrijf werkt veilig en zorgt voor een mooi schoon dakkapel. Zeer goed werk verricht.

Netjes en naar tevredenheid gewerkt

zeer goed en professioneel gedaan

Wij hebben onze kunststof dakkapel laten reinigen en in de was laten zetten. De meneer heeft zeer netjes gewerkt en het resultaat kan zich laten zien. Hij heeft zich als een bergbeklimmer buiten vastgezet en de hele reiniging vanuit buiten gedaan waardoor weer geen viezigheid in huis hadden. De prijs voor een 7,5 m lange dakkappel van 130 euro vonden wij absoluut schappelijk.

Vriendelijk en goed werk geleverd

Nette en vriendelijke jongen man die kort van te voren belde dat hij onderweg was en daarna heel goed werk geleverd. Beleefd geduldig en maakte even tijd voor alle vragen. Heel tevreden volgende keer weer.

Nette aardige mensen

Onze dakkapellen is netjes en vooral veilig schoongemaakt. Omdat onze erg donker van kleur is valt het resultaat wat tegen, maar als ik een lichte kleur had zou ik hem zeker vaak laten reinigen.

Veilig en netjes gewerkt.

Zeer betrouwbaar, vriendelijk en keurig gewerkt. Bij een oneffenheid maakt hij een foto om te laten zien dat t geen vuil is maar bv t weer in t materiaal wat niet te verwijderen is. En wat voor mij vooral belangrijk is, is dat degene die t dak opgaat, zichzelf goed zekert. Ik ben tenslotte de opdrachtgever en wil geen problemen. Heel belangrijk dus. Jesse of Eelco, tot een volgende keer. Bedankt.

Altijd prettig in de contacten en fijn dat de klus weer veilig en goed geklaard is. Om de twee jaar schone dakkapel en dat al vele jaren lang.

Mooi schoon

Vriendelijke jongen. mooie schone dakkapel, voor een goede prijs en ook nog veilig gewerkt. Meer dan aanbevolen. Hij maakt eventueel ook de zonnepanelen schoon.

Professionele service!

Zeer vriendelijke medewerker die na een bakje koffie vakkundig en professioneel te werk ging. Mijn dakkapel ziet er weer uit als nieuw.

Conform afspraak naar verwachting geleverde reiniging

Keurig uitgevoerd, ook bij mijn buren.

Goed, Beter, BEST

Wij zijn reeds jaren klant en tot op heden blijven wij vaststellen dat de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Gewoon toppertjes. Ga zo door.

Prima resultaat en heldere communicatie

Onze dakkapel en dakgoten zijn weer helemaal schoon. Ziet er weer schitterend uit.

Goede, snelle service

Er wordt netjes én veilig gewerkt. Wij zijn tevreden.

De dakkapel ziet er weer strak uit.

Stipt, vriendelijk en netjes. Zoals je het zelf ook zou doen!

Fijn

Als een bergbeklimmer zweeft de schoonmaker langs de dakkapel. Een keer per 2 jaar wordt de kapel gewassen. Zo blijft die er goed uitzien.

Zeer profesioneel.

Zeer tevreden over de uitvoering en het resultaat. Keurige collega, die schoon en netjes werkte.

Uw medewerker is een prima persoon. Doe zijn werk professioneel. Denk mee en is behulpzaam. In dit geval betrof het 2 stukkende dakpannen.

Heel goed

Nette behandeling Door de man die de clus klaarde.

Een heerlijk schoondakkapel

Elke 2 jaar wordt onze dakkapellen schoongemaakt. Een heerlijk fris gezicht geeft dit.

Klantvriendelijke service en komen afspraken na!

DaKkapelreiniging.nl heeft een klantvriendelijke service en ze komen hun afspraken na! Al meerdere jaren goede ervaringen mee!

We hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf

Keurig en beleefd!

Ik kan het niet ! En jullie werken keurig en snel! Ik hoop dat jullie mij over twee jaar weer mailen voor een afspraak!!

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?