Werken veilig en netjes,

Komen afspraken goed na, leveren goed werk, werken veilig en netjes en zijn beleefd en correct.

Erg professioneel bedrijf

De gehele buitenkant vd dakkapel heel goed schoongemaakt.

Klantvriendelijk en professionele aanpak. Ben erg tevreden, prettige samenwerking. Mooi resultaat!

Snel en goed schoongemaakt

Vriendelijke en snelle werker , neemt wel de tijd om uitleg te geven en werkt schoon en veilig.

We hadden een afspraak ,medewerker belde keurig dat hij iets later zou komen heeft zijn werk keurig gedaan , niets dan lof

Zoals altijd netjes en veilig gewerkt

Komt afspraken na zoals afgesproken

Schone dakkapel

Al vele jaren vaste klant. Schone dakkapel is een zekerheid. Nu 1 zonnepaneel wat verzakt maar in goed overleg wordt dit opgelost.

Vriendelijk, schoon en snel

Vuil waar wij van dachten dat het niet helemaal schoon zou worden is weg.

Grondig gereinigd

Dakkapellen zijn grondig en netjes gereinigd. Zien er weer spic en span uit

Dakkapellen weer als nieuw, uitstekend resultaat!

Mensen met liefde voor het vak zijn er nog steeds, bijvoorbeeld bij dit bedrijf. Onze dakkapellen waren echt behoorlijk vuil, maar nu zien ze er weer supernetjes uit. Wij waren onder de indruk van de veiligheidsmaatregelen die genomen werden. En niet onbelangrijk: een sociaal zeer vaardige ondernemer.

Netjes gewerkt vriendelijk en beleeft

Stralend schoon! Goede service.

We laten al jaren door deze bedrijf onze dakkapellen schoonmaken en het is altijd een goede service en volgende keer laten we het weer doen. TOP

Snelle en nette service!

Gemakkelijke manier om de service te plannen. Korte termijn, waarbinnen de dakkapel kon worden gereinigd. Prima resultaat!

De dakkapellen zien er weer spik en span uit.

De meneer die kwam heeft eerst een rolluik aan de binnenzijde schoongemaakt en is daarna het dak opgegaan om de 2 dakkapellen en rolluik aan de buitenzijde schoon te maken en in de wax te zetten. Ze zijn weer helemaal mooi schoon geworden. We zijn er blij mee.

Leveren prima werk af

Vriendelijke man, die prima werk heeft afgeleverd en onze dakkapel kan weer 2 jaar door

Keurig op tijd, vriendelijke medewerker. Werkzaamheden correct uitgevoerd.

Betrouwbaar Bedrijf

Komen hun afspraak na

Bijzonder klantvriendelijk

Zeer professioneel en klantvriendelijk geholpen! Mijn dakkapel en dakgoten zijn weer superschoon. Loszittende dakpannen werden ook weer even goed gelegd. Top service!

Wederom heel goed bevallen.

Ik zou 5 sterren geven als jullie ook een optie hebben om het boeideel van de dakgoot te laten reinigen.

Nette medewerker en goed werk

Goed werk, op tijd volgens planning

Goede en vriendelijke service

Ik heb deze firma nu voor de derde keer mijn dakkapellen laten reinigen. Meestal om het jaar. Wederom een goede ervaring. De kapellen zijn weer mooi schoon en de medewerker zeer correct en vriendelijk.

is mij heel erg goed bevallen!

Het contact met de planning, werkwijze van degene welke het werk uitvoerde is me heel goed bevallen. Het werk werd beheerst en veilig uitgevoerd, droeg een valharnas en gebruikte een veiligheidslijn. Professionele uitvoering. Daarbij een rustige en plezierige man, men neemt om de 2 jaar contact op voor eventuele herhaling.

Super mooi en professioneel bedrijf!

Super goede ervaring, aardig personeel en erg professioneel en super mooi resultaat!

Nette manier van werken en schoonmaken, zeer vriendelijk personeel. Zeer goed resultaat. Nogmaals bedankt. Fam van Dijk

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?