Snelle uitvoering van de opdracht

Na het invullen van contactformulier is er snel een afspraak met ons gemaakt. Bij telefonisch contact ook altijd iemand aanwezig om de vragen te beantwoorden. En ons dakkapel weer blinkend schoon.

Aardige medewerker, goed werk geleverd. Mijn dakkapel ziet er weer mooi uit.

Keurig schoongemaakt

Dit is de 2e keer dat onze dakkapel is gereinigd goed schoongemaakt en gewaxt. Op een veilige manier!

ik ben zeer tevreden

onze dakkapellen prachtig schoon gemaakt en de medewerker van dakkapelreiniging.nl zeer vriendelijk

Vakkundig

Vakkundig,vriendelijk en snel

Geweldig mooi schoongemaakt !

De medewerker heeft onze dakkapel zeer vakkundig en op een rustige manier weer prachtig schoon gemaakt. Hij ziet er weer heel goed én toonbaar uit. Ik kan Dakkapel reiniging van harte aanbevelen !

Erg tevreden

Het dakkapel was weer helemaal schoon. Erg fijn.

Prima service!

Fijn geholpen met het reinigen van de dakkapellen en rolluiken.

Heel goed

PRoffesioneel

Vriendelijke medewerker die netjes zijn werk deed

Prima in één woord

Aandachtspunt: wilde ook het rolluik laten reinigen. Hoefde niet thuis te zijn gaf men aan...ben dan heel benieuwd wie dat het rolluik bediend om ook de dakkapel schoon te krijgen...

Helemaal tevreden!

Al heel veel jaren naar volle tevredenheid klant. Elke 2 jaar laat ik mijn dakkapel reinigen. De medewerkers gaan super netjes te werk en laten iedere keer weer een blinkend schone dakkapel achter. Aanrader!

Keurig werk. Dakkapel ziet er weer prima uit. Aardige medewerker. Kortom zeer tevreden.

Spic en span

Goed geregeld. Mooi resultaat waarbij veiligheid voorop staat! Klantvriendelijke medewerker.

Snelle en duidelijke communicatie. Dakkapellen zijn echt goed schoon geworden, hele fijne klantencontact en goed resultaat. Over 2jr weer!

snel en professioneel

Dakkapel weer mooi schoon. komen afspraken na correct en professioneel. Dank weer en tot volgend jaar

Nauwelijks merkbaar vakwerk

Vriendelijke aankondiging dat er gestart wordt met de werkzaamheden. Na het grondig reinigen van het dakkapel komt de man vertellen dat het werk klaar is. Totaal geen last gehad en dakkapel supergoed schoongemaakt. Vakwerk.

Betrouwbaar bedrijf

Medewerkers leveren goed werk. Al jaren klant en tot nu toe geen klachten

Fijne mensen werken veilig en op afspraak.

Werkzaamheden worden serieus en adequaat uitgevoerd.

Snel en goed gereinigd!

Kwam op afgesproken tijdstip en ben zeer tevreden met het geleverde werk.

Heel beleefd en keurig medewerker

Dakkapel is weer prachtige schoon tot volgend jaar gr Peter

Prima maar planning kan beter

Wij hadden een afspraak om 14:30 uur 2 juni 2023. Tegen half drie belde de medewerker dat het die dag wat was uitgelopen. Hij zou nu rond 16:30 komen. Uiteindelijk stond hij na 18:00 nog steeds op het dak. Op het werk zelf heb ik geen aanmerkingen. Over het tijdstip van de uitvoering wel: 2 uur later dan gepland is wel erg veel later.

Perfect!

Laat al geruime tijd mijn dakkapellen schoonmaken door dit bedrijf in één word perfect zowel het schoonmaken als de gespecialiseerde medewerkers.

Vakkundig werk

Mooi werk afgeleverd. Vriendelijk en vakkundig hulp

Prima bedrijf, zeer net personeel, werkt veilig.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?