Relaxte medewerker, goed resultaat

Dakkapel goed gereinigd, relaxte medewerker

We kunnen er weer 2 a 3 jaar tegenaan!

De medewerker moest erg veel moeite doen om zijn veiligheidsmaatregelen te treffen. We hebben nl. staaldraden over de achtertuin lopen i.v.m. de reigers die onze vijver belagen. Ondanks dat was hij heel geduldig een het is uiteindelijk gelukt. Ramen en dakkapel zijn prima schoongemaakt en weer volledig in de was gezet. Zo wordt voorkomen dat onze witte dakkapel steeds grijzer en vuiler wordt. We kunnen er nu weer een paar jaar tegenaan.

Tevreden over het geleverde werk

Vooraf en tijdens het werk is goed gecommuniceerd over het te leveren werk aan de kunsstof dakkapel. Daardoor wisten wij dat de onderkozijnen (wegens aantasting door zee- en zoninvloed) niet meer geheel schoon zouden worden. De medewerker stelde zich professioneel op en heeft het werk zorgvuldig uitgevoerd. Het dak van de kapel is grondig geveegd en afval opgeruimd.

Keurig netjes! Erg tevreden.

Erg opgeknapt onze dakkapel.

makkelijk aan te vragen en prima uitgevoerf

Zeer netjes te woord gestaan terwijl hij op een ander adres bezig was. Via website alles geregeld. Keurig op tijd, prima. uitgevoerd en alles ia weer spik en span. Dus zeer tevreden. Zeker een goed prijs, kwaliteits verhouding.

Onze dakkapellen zijn schoon geworden. De rolluiken zijn ook zowel van binnen als van buiten super schoon.

Vriendelijke medewerker. Maak al enige jaren gebruik van hun service.

Volgens afspraak

Volgens afspraak

Goed Snel schoon

Iets te vroeg maar perfect gewerkt en gedaan wat er gevraagd is. Top

De jongen wees me op een kapotte dakpan en heeft deze zelfs voor mij vervangen.

Super goed!

Positief

Prettige enthousiaste medewerker levert goed werk.

Prima resultaat

Keurig resultaat, het kan er weer even tegen. Klein minpuntje, mij was € 10 vaste klantenkorting in het vooruitzicht gesteld, maar die heb ik niet gekregen.

Afspraak wordt nagekomen en keurige medewerker die de tijd neemt om het werk zorgvuldig uit te voeren. Zeker een aanrader

goed resultaat

Komt afspraken na en is flexibel ( na eerst een fout in de planning, direct een tweede afspraak ingepland en nagekomen ) Netjes en accuraat gewerkt , mooi resultaat. Dakkapel gewassen en in de wax gezet

Grondige reiniging, professioneel

Prima reiniging, snel en duidelijk een ervaren werknemer. Volgende keer weer!

Redelijk goed

Via Google op hun uitgekomen. Reactie voor een afspraak duurde wel lang. De eerste afspraak werd gecanceld vanwege ziekte wat natuurlijk altijd kan. Maar een vervolgafspraak kwam er niet. Heb ik zelf continu achteraan moeten zitten. Bij de afspraak die wel doorging werd ik netjes op de hoogte gehouden dat hij iets later was en is er vervolgens prima werk geleverd. Dus tevreden over de fysieke service maar in het voortraject had het beter gekund. Tot over 2 jaar! Gr Patrick

Super goed, netjes

Helemaal TOP

Zeer tevreden wederom

Zoals vorige jaren ziet de dakkapel er weer stralend uit na de behandeling en de medewerker is zeer vriendelijk, beleefd en zeer goed in zijn werk

Snel, zonder gedoe alles weer lekker schoon

En niet duur.

Prima bedrijf, de werkzaamheden worden keurig gedaan.

De dakkapel is bij de jaarlijkse beurt weer mooi schoon geworden. Wij zijn tevreden!

Fantastisch

Fantastische service, op tijd, vakkundig. Goed gereinigd

Gewoon top

Goede service prijs kwaliteit heel goed mag van mij ieder jaar

goede kwaliteit

Goede kwaliteit en fijne v en goede communicatie

Alles volgens afspraak

Keurig zoals afgesloten en weer prima schoon.

Alles weer goed schoon

Bij het schoonmaken van mijn dakgoot constateerde hij een kapotte dakpan. Hij heeft mijn reserve dakpan geplaatst. Fijn dat hij verder keek dan de goot! De dakkapel is prachtig schoon! Zeer vriendelijke man!

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?