Heel tevreden

Goede ervaring

Vriendelijk personeel. Goed werk.

Snelle service en mooi schoon

Keurig en netjes gewerkt volgens afspraak. Goede uitrusting om het veilig te kunnen werken Tot over twee jaar. Ook de straat was mooi schoon naar het reinigen van de dakgoot Top

Vakkundig en netjes

Vakkundig, weten waarmee ze bezig zijn. Erg netjes.

Prima werk geleverd!

Makkelijk een afspraak kunnen maken en superschoon opgeleverd.

prima werk. zeer tevreden

harde werker dakkapellen zien er weer als nieuw uit... ook na 18 jaar.

Perfect, zeer tevreden .

Zeer klantgericht en vakkundig , materieel is veilig dus......top !

Fantastisch

Super schoon

Uitstekend!

Perfecte reiniging van dakkapel en dakgoten, met duidelijke heldere communicatie per mail.

Professionele uitstraling en uitvoering.

De collega die bij ons kwam was uitermate vriendelijk en werkte systematisch en grondig. Complimenten hiervoor. Resultaat mag ik er zijn, dakkapel lijkt weer als nieuw!

Vriendelijke, beleefde mensen.Goede service!

Degelijke werkt verricht

Degelijke werk verricht. Snel en met nodige zorg en veiligheid heeft ze de dak goten schoon gemaakt en die dakkapel gereinigd en in de was gezeten

Hij was bij buren bezig en vroeg kan je die van mij ook meenemen ja hoor na deze

TOP!

Voor de 2e keer onze dakkapel laten reinigen. 1e keer was 2 jaar geleden. Ook nu weer TOP service. Wij werden netjes van te voren gebeld dat er een medewerker zou komen die voor het eerst alleen op pad was. Deze medewerker heeft het Super gedaan. Deze medewerker (Denzel) was erg vriendelijk.

Ze er correct allemaal

Positief, veilig en schoon

Keurig werk en volgens afspraak

Prettige mensen

Snel en goed

Harde werker en goed resultaat.

Meneer Kovacs neemt zijn werk serieus en levert een goed resultaat.

heel erg goed!

erg professioneel en kundig. Zowel in de mails als tijdens de uitvoering!

Goede voorbereiding en goed werk afgeleverd.

Volgende keer zeker weer door dakkapelreiniging.nl laten doen. Maar dan ook de dakgoten erbij laten doen.

Vriendelijke en hardwerkende jongeman, die goed werk aflevert.

De tweede keer dat de dakkapel gereinigd is door deze jongeman. En naar volle tevredenheid.

Super tevreden met eindresultaat!

Compliment voor de manier waarop alles geregeld, keurig bevestiging van afspraak, 2 dagen van te voren een reminder, met duidelijke beschrijving van wat je mag verwachten. Tijdens de werkzaamheden komt het allemaal erg professioneel over, ook qua veiligheidsmaatregelen die getroffen worden. Dakkapel was erg vervuild, maar ben super tevreden met eindresultaat. Maak graag opnieuw gebruik van dakkapelreiniging.nl

Zeer tevreden,precies op tijd, dakkapel is mooi schoon, uitstekende service. Ook nog een kapotte dakpan vervangen. Dank!

Heldere afspraken en prima service

Goed contact waarin heldere afspraken zijn gemaakt in offerte. Daags voor reiniging nog een reminder ontvangen en een kort filmpje met voorbereidingstijd. Op dag zelf keurig op tijd en prima werk opgeleverd. Tot over 2 jaar!

Prima volgens afspraak

Duidelijke prijs, vriendelijke mensen en alles volgens afspraak uitgevoerd. Zeker aan te bevelen.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?